Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwy:(

rozterki uczuciowe---co mam zrobić???

Polecane posty

no więc jestem już od dłuższego czasu bardzo nieszczęśliwie zakochany, kobieta w której sie zakochałem nawet o tym nie wie i w ogóle cala sytuacja z nia związana jest bardzo skomplikowana(ale to już inna histoia i nie będę się o tym rozpisywał), no i czas mija, a ja z jednej strony ją kocham i chciałbym z nią być, dzielić życie a z drugiej cała ta sytuacja mnie przerasta, i coraz częściej są chwile słabości, chwile że nie mam siły już dłużej tego ciągnąć, no i ostatnio poznalem pewną kobietę, świetną dziewczynę, jest ładna, inteligenta, świetnie się z nią rozmawia i b. ją lubie, przy tym wszystkim jest bardzo podobna do kobiety w której tak bardzo jestem zakochany, to wszystko sprawiło ze zacząłem się zastanawiać czy nie dać sobie spokoju z kobietą nr 1(tą w której tak bardzo jestem zakochany) i czy nie spróbować z kobietą nr 2, sam juz nie wiem co robic, są takie momenty ze chciałbym być z kobieta nr 2, bo też jestem tylko człowiekiem i potrzebuję bliskości i drugiej osoby do szczęścia, by za chwilę się zastanawiać czy nie będę żałował, czy dam radę zapomnieć o kobiecie nr 1, czy mój związek z kobietą nr 2 będzie szczęśliwy , i w ogóle, tyle pytań, pytań bez odpowiedzi, bo nie wiem co będzie, co wy byście zrobili??? czekać i próbować z kobieta nr 1??? w sumie po raz pierwszy się tak bardzo zakochałem, nigdy żadnej kobiety tak mocno nie kochałem jak kobiety nr1, bo kobieta nr 2 jest świetna, i w ogóle, ale co najwyżej jestem nią trochę zauroczony i boję się ze to za mało.... pomóżcie, bo w realu nie mam nikogo komu mógłbym się wyżalić i powiedzieć o swoich problemach.....

czy nie dać sobie spokoju z kobietą nr 1(tą w której tak bardzo jestem zakochany) i czy nie spróbować z kobietą nr 2, może na początek kup sobie psa?

no o ty? będzie miał kolejne rozterki komu poświęcać więcej uwagi

Gość a nie możesz poprostu
powiedzieć kobiecie nr 1 że ją kochasz? wbrew pozorom najprostsze rozwiązania czasem się sprawdzają..

Gość Ameliaaaaa
skoro tak bardzo jestes zakochany w kobiecie nr 1 to raczej powinienes próbowac z nia byc zastepstwo może i jest dobre .... ale to zawsze tylko zastepstwo

Gość rozwiazanie jest proste jak zw
Po pierwsze czemu nie jestes z nr 1? Pozwoj ze zgadne - ona jest z innym, to wcale nie jest skomplikowane, musisz sie po prostu od niej uwolnic Do zwiazku z nr2 - jestem na tak ale tylko gdy uporasz sie z uczuciem do nr1, inaczej skrzywdzisz dziewczyne

do treningów ma kobietę nr 1 i kobietę nr 2

Gość nananananananana
szczery zawsze cyniczny autorze trudny to wybór, wiadomo, że w nowy związek powinno się wchodzić z czystą kartą więc moim zdaniem najpierw rozmowa -długa i szczera z kobietą nr1 a potem decyzja co dalej( będziesz wiedział co zrobić)

Gość olenkazKATOWIC
dlaczego nie mozesz byc z kobieta nr 1?

Gość nie kocha nr1
nr 2 jest tego dowodem

Gość karolz garwolina
dajcie sie wypowiedziec autorowi , no chyba ze on sam nie moze tego wyjasnic

Gość przestańcie pisac glupoty
czarnuchy nie macie nic sensownego do powiedzenia w temacie to won !!!!

Gość no przecie autor
cały czas pisze

Gość nananananananana
"niektorym osobom to slowo na d wydaje sie rownie wykonalne jak podroz w czasie" cóż niektórzy do decyzji zostają zmuszeni, inni podejmują ja szybko ale jeszcze szybciej jej żałują i są tacy którzy chcą ja podjąć rozsądnie tak by przy okazji nie krzywdzić innych i nie żałować

Gość panna23
Ile masz lat?

Gość panna23
Walcz o tamta nr 1. Powiedz jej nawet jak jest z innym. Pozniej mozesz tego zalowac. Kto nie ryzykuje ten nie ma.

nie czytajcie tych podszywów, no więc kobieta nr 1 jest z innym ale nie tylko to jest przeszkodą, dlatego to wszystko jest takie skomplikowane, wiem że w nowy związek powinno się wchodzić z czystą kartą dlatego nie jestem pewien czy wiązać się z kobietą nr 2, chciałbym uporać się z tym uczuciem do kobiety nr 1, albo być z nią albo postarać zapomnieć o tym że ona istnieje, ponieważ to uczucie tak jakby zatrzymało moje życie, wiem że najlepsza byłaby szczera rozmowa ale, wiem że to zabrzmi banalnie, boję się, boję się tego co będzie po rozmowie, z jednej strony to jedyna szansa na związek i na to by dowiedziała się o tym co czuje a z drugiej czuje jakiś nieokeślony strach, w życiu nie spodziewałem się że będę w takiej sytuacji jak teraz, że będę stał przed taką decyzją :(:(