Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannica spad zielonej budki

szmaciarz mnie zdradza - wlasnie to odkrylam

Polecane posty

Gość aye
pannica chcialabym miec chociaz polowe Twoich jaj. trzymaj sie cieplo :)

Gość ciekawazyciainnych
ja powiem jedno daj mu sie wytlumaczyc..... ja kiedys mialam taka sytuacje znalazlam w tel mojego ukochanego jakis numer zadzwonilam okazalo sie ze to jakiejs laski, juz nie poamietam co to bylo czy smsm czy cos zrobilzm mu piekielna awanture a on mi powiedzial ze to jego kolega od niego z telefonu dzwinil do swojej kochanki... i to byla prawda kolega zrozstal sie z ze swoja zona a jestem ze swoim do dzisiaj

Gość ciekawazyciainnych
nie chcial m i o tym powiedziec ze kolega ma kochanke ale niestety musial

Znów się wypowiem bo tak czytam i czytam i się bulwersuje:/ Moim zdaniem ex autorki miał na tyle dużo czau żeby wymyślić coś ciekawego. Ok niech się wypowie wreszcie, ale powinna być także przy tym żona kolegi, może wtedy On się wystraszy i przestanie Bronić tego Twojego.:) Po za tym mogłabyś dojść prawdy słuchając wersji Kochanki i tego kolegi, bo jeśli nie są zbieżne no to cóż... wszystko jasne. Trochę zagmatwałam:)

Gość Hej dziewczyny kochane
mam do którejś z was prośbę. Która by "poromansowała" z moim facetem? Muszę go sprawdzić,a ja nie mam jak:( Popisała przez tel lub smsy?

Gość ciekawazyciainnych
napisz mu sms z internetu moze albo kup inna karte startowa za 5 zł

Gość Fugazi
Tak czy siak musisz wszystko powiedzieć temu facetowi tej Magdy, bo jest on robiony w wała, przez twojego eks czy jego kumpla.

Gość gftyyr
Pannica nie wierz mu w takie rzeczy że wymysla alibi dla kumpla ,przecież to śmiech na sali.A poza tym ta laska istnieje,pisałas z nia,rozmawiałaś,wiec to nie jest Twój wymysł.

Gość łłokietka
jesli to prawda,to moze faktycznie trzeba z chlopem pogadac. moze naprawde byl, moze nie klamie,moze cos tam. tez w to nie wierze,ale dalabym mu sie wytlumaczyc,staralabym sie nie byc miekka,bo po jednej rozmowie nie wraca sie ot tak,do tego co bylo. ale daj mu dojsc do slowa. spotkajcie sie na gruncie neutralnym,nie u ciebie. gdzies w kawiarnii,na miescie,gdziekolwiek. idzcie,pogadajcie,niech on mowi,ty mil, nerwy na wodzy. wiem,ze latwo mi mowic,ale opanowana laska z ciebie dosyc,wiec daj mu sie wytmymaczyc. zalsugujesz zreszta na wyjasnienia. bo takie 2 zdania na klatce,to dziekuje bardzo

Gość gftyyr
A co do rachunku od mechanika,to jeśli ma znajomego albo chociażby znajomego znajomego to taki rachunek w 10 minut można załatwic. Ja sama w kazdej chwili mogę podjechać do mojego i poprosic o jakis rachunek,dam tylko kase na podatek.

Gość nananannnnaaaa
nie wierz mu w nic, prosze

Na to niestety nie da sie nabrać. Już próbowałam. Potrzebna by mi była kobieta która byłaby gotowa popisać z nim też na gg np. Ja siedzę obok,on pisze z inną,nie zorientuje się

no chyba nie bardzo mozna zrobic rachunek z kasy fiskalnej na dzien poprzedni.. a czy faktycznie ten mechanik tak daleko jest? ze potrzebiwal na to 2 h?? czy ma na imię janusz? ja bym to sprawdzila

Hej dziewczyny kochane ja tez moge popisac. Co jak co ale talent do flirtu to ja akurat mam :]

Gość a ja mogę popisac
na komorke.. o ile ma plusa :D

Muszę tylko znać wiek jego, miejscowość, województwo...:)

Gość helpingones
POMOŻEMY POMAGAMY POMOGLIŚMY www.helpingones.com

Gość jkhjkhjkhjk
dziewczyny telefony w rece i sprawdzamy swoich facetow ja dorwalam sie do maila i co wysylalam zdjecia jakies babie :////////

Tak ma plusa:) Amanda, co dwie to nie jedna:)

Gość Fugazi
A poza tym alibi, które sobie załatwił jest chujowe. :classic_cool: Zakładając, że on kryje zdrady kumpla, kumpel kryłby jego. :classic_cool: Ale to oczywiste, że to on cię zdradził, autorko. Może to prowo więc już idę stąd.

Napiszcie do mnie na maila milcząca4@wp.pl Wytłumaczę wam wszystko:)

No ale chcesz żeby kilka do Niego pisało?:) przecież to podejrzane:)

Zależy czy to był rachunek z kasy fiskalnej, czy taki paragon napisany, bo taki napisany to ja mogę sobie sama wystawić i poprosić znajomego mechanika o pieczątke i chuj ;) Albo jeszcze jedna opcja - to jego kolega kryje i to kolega był zmieniać klocki, a Twój podkradł od kolegi zajęcie (tzn. tak jak Twój próbuje Ci wmówić tylko na odwrót ;)), i kolega ma paragon fiskalny ;)

Gość a ja mogę popisac
napisalam na milczaca4@wp.pl bez ą

boshe...tez raz sprawdzalam mojego faceta....Odgadlam haslo na gg, to takie co sie zaklada. Zainsalowalam na swpoim kompie w domu i co sie okazało? Ze szmata do niego pisze, ze go zaprasza na jakis wycieczki ze jak przyejdzie to sie spotkaja;/ Wyciagnelam z niej troche wtedy jako "on". Pozniej byla awantura bo sie dowiedzial o tym, oczywiscie to ja wyszlam na psyhopatke i zryta wariatke;/ nadal sprawdzam jego tel. PODSTAWA ZAUFANIA JEST KONTROLA!

Gość malagaaaaa
moj były miał jakieś smsy od "elwirki" ale się wybronił, a potem pół roku słuchałam, że jestem zła i niedobra, bo mu nie ufam :D co się okazało? zdradzał mnie z koleżanką z pracy i jakąś wieśniarą z "baletów" co mówię pisała przez u otwarte. a ja ładna i wykształcona się zakochałam w brzydalu ze wsi. mineły 2 lata a on wciąż piszę, że kocha i że wrócic mam do nigo bo drugiej takiej nie spotka:D

Gość łłokietka
ana17 przeciez psize,ze minely 2 lata...