Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannica spad zielonej budki

szmaciarz mnie zdradza - wlasnie to odkrylam

Polecane posty

No ok, to jeszcze niech cie zaprowdzi do tego mechanika co to niby u niego dzis byl.

Gość nie chce mi się zalogować.....
sprawdź mu klocki w samochodzie:) pewnie stare.

a ją tez wypytaj o to o czym z nią pisalas,bo tak naprawdę o tym wiecie tylko Ty i ona. jesli nie odpowie zgodnie z prawdą, bedziesz wiedziala ze jest podstawiona

Dlatego inteligentnie podpytaj, zadawaj pytania dot tych rozmów. Osoba podstawiona nie odpowie na nie!

takie śledztwo nie ma sensu. Zaufania już w tym związku nie będzie. Chora akcja strasznie no coz tez ide spac zajrzyj tu jeszcze panienko dobranoc

Gość Zrób tak
Skoro są kochankami to bądź na tyle dobra i udostępnij im jeden pokoik-nie zrobią w nim wiadomo co jutrzejszego dnia, a wy w tym czasie sobie za ścianą wypijecie kawke i porozmawiacie:)

Gość taka niedobra
spicie już wszyscy? to dobranoc do juterka!

Gość pannica prawdziwa
prowokacja!!!!!!!!!!!!! ja jestem autorka topicu uwierzcie mi w takich miemntach nie opisuje sie wszystkiego przed kompem na poczatku moze i tak ale pozniej ? soryy chcecie wiedziec jak prawdziwa historia sie skonczyla?

Gość Bebsia
pisz poczytamy

Gość taka niedobra
nie! spadaj my juz spimy! nie widzisz?

Gość cmentarz dla zwierzaków
ja bym mu nasrała na klate jak spał huj jeden kurwa mac podpalilabym go nasnie tożto zwykła dzifka męska zabic to mało....

Gość pannica prawdziwa
przyszedl do mojej mamy ktorej wszystko powiedzialam , poprosilam zeby pokazal telefon i co zobaczylam uwaga- pusto nic nie bylo wiec pokazalam zdjecie na co on sie poplakal powiedzial ze wie ze wszystko co osiagnal , osiagnal tylko dzieki mnie i to byl niewinny wyskok ze go nie docenialam czesto strofowalam i nagle ktos zaczal prawic mu kompelemnty i zaczal sie spotykac z ta kobieta ze przy niej poczul sie mezczyzna , a przy mnie jest zawsze maly jak pale ale nie doszlo do sexu i czy dam mu sznase zeby moglbyc facetem prawdziwym w naszym zwiazku powiedzialam ze zadzownie jak zdecyduje , fuzo racji ma wieczie po nim jechalam i wogole , i tak sie skonczylo a nie jakies wyjazdy jakies nakrecaie was pozdrawiam

Gość pannica prawdziwa
wiem ze ta historia nie jest tak wciagajaca jak prowo ale wracajac do mojego tematu co powinnam zrobic?

Gość Mystrzyniii
powinnaś zrobić L O D A -----------------z połykiem-------------------

Gość malaem
To jest chore już wszystko. Może zaraz ja napisze, ze jestem autorką... Ide spac, szkoda czytac.

Gość pannica prawdziwa!!!
to podszywaczka

dzien dobry wszystkim dzs zamierzam zakonczyc ta dziwna historie , jak przyjedzie po rzeczy to zgodnie z tym co piszecie biore auto jade do mechanika i niech spojzy w ty klocki niby mam jak na dloni ale ic sie nie stanie jak sprawdze napisalam mu rowniez ze nie chce tej calej szopki z kolega kochanka itd , to nie na moje newy milego dnia zycze

Gość kalina o_chujska
ty se klocki we łbie sprawdź ale szacun że te osły tak pociągnęłaś na 21 stron:P:D:D:D pelikany kochane:D:D

Gość Wszędzie
Pannico prawdziwa, odpuść. Nawet jeśli się z nią przespał (żaden się przecież nie przyzna), to ma nauczkę. Jesteście ze sobą już długo, znacie się i wiecie, czego się po sobie spodziewać. Chcesz zaczynać z innym wszystko od początku? A masz pewność, że inny będzie lepszy?

a wiesz jak trudno zaufac poraz kolejny?? to nie jest takie latwe, caly czas sie bedzie go o cos podejrzewala

Gość kątem oka
Witam wszystkich. Autorko nie daj sobie wciskać kitu, będzie na pewno się tłumaczył tak, że będzie Ci się to wydawało prawdopodobne. Nie daj się i zakończ to z klasą. Ja osobiście bym nie uwierzyła w te historie z kolegą, grubymi nićmi szyte. Nie zastanawiaj się , że byliście aż/dopiero 3 lata ze sobą. Pomyśl co by było poźniej jakbyście byli małżeństwem. Znam sytuacje , że dziewczyna wybaczyła a dziad dalej kręcił lewizny.

Gość a jednak napiszę
Wczoraj tylko czytałam - dzis jednak muszę się włączyć. Kilka pierwszych postów, to nawet uwierzyłam, ale potem to już historia grubymi nićmi szyta. Historia dość możliwa, lecz zastanówmy się, czy my mając taki problem byśmy non stop siadały do komputrea czy nawet "telefonu z WIFI" (w łazience) i na bieżąco zdawały relacje. Przecież to nie spalone ciasto tylko zdradzający facet. Dziewczyna opanaowana dość, że tyle godzin wytrzymała, ale to mi daje do myślenia. Jak tama mądra i opanowana, to po co cały syf w necie wylewać???? Myślę, że ferie świąteczne chyba trwają za długo, bo dzieci się nudzą :)

Gość a jednak napiszę
A jeszcze jedno. Taka kochanka, to nie zawsze zwykła szmata. Ileż z was poznaje facetów i nie wie nic o jego prywatnym zyciu. Tu akurat z sms niby wynika, że kochanka wie o dziewczynie, ale pretenseje to raczej do "zdradzającego" trzeba mieć. Ona nieszczęsliwa w swoim związku szukała wrażeń i on najwyraźniej tak samo. Dziewczyny miejcie pretensje do siebie i do swojego partneta o zdradę, a nie do "kochanków".