Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannica spad zielonej budki

szmaciarz mnie zdradza - wlasnie to odkrylam

Polecane posty

a ja bym zadzwonila do niej .... powiedziala : czy moj (imie faceta) juz pani zaplacil?? prosze przekazac ze czekamy z obiadem u mamy :) tak jak bylo w tych opowiewsciach o zdradzie itd :)

eh.... Szkoda, chcialbym zadzwonic to tej laseczki... :D uwielbiam takie akcje, zostalo mi jeszcze z liceum... :D najpierw w cos wkrecic a potem mega crash & burn :D :D :D

kiedys taka zdzire urzadziłam wpisujac jej nr w anonsach erotycznych poszła z tym na policje a oni ja tam wysmiali jej telefon cały czas dzwonił nawet sie z 1 umowila co za idiotka

Nie, nie mam 17lat tak dla Twojej informacji:) Wcale nie jest nie winna, dobrze wiedziała, że ma kogoś a mimo to nadal w to brnęła:) oczywiście mówię teraz o tej kochance całej. Jeśli miał dość obiadków u mamusi mógł szczerze porozmawiać z autorką, oboje by coś ustalili, zmienili. Związek także polega na rozmowie i dopasowywaniu się do siebie idąc na pewne ugody.

Gość dfhdhdfhdhfh
manienka4 kiedys taka zdzire urzadziłam wpisujac jej nr w anonsach erotycznych poszła z tym na policje a oni ja tam wysmiali jej telefon cały czas dzwonił nawet sie z 1 umowila co za idiotka Z tego co wiem to zmienia się prawo co do takich szmat jak ty i nie być może niebawem się to zmieni i takie suki jak ty będą karane :P

ale tepa strzala ( baba) nasciemnialamm ze dzwonie z rady osiedlla (totalny strzal) dzien dobry pani chcialam zapytac czy nie chcialaby by pani przystapic do rady osiedlowej ona ze pomylka bo mieszka w domu buahaha ja mowie ze rada osiedla obejmuje rowniez domki jednorodzinne ale dla potwierdzenia przy jakiej ulicy pani mieszka ona mowi ze taka i sraka i ja mowie to nie pomylka wtakim razie i ze jesli ma ochote startowac do rady to prosze przyjsc do siedziby i sie zglosic a ta durna pala pyta czy przez telefon nie mozma ja jej mowie ze nie ale az ze wpisze ja na liste i czy na pania x bo ona juz tez sie wpisala ona ze nie :p ja mowie prosze powtorzyc tylko nazwisko bo wylaczylam przez przypadek baze danych buahaha a ta mi powiedziala wszystko juz wszystko wiem ale laski nei znam :/ mysle ze wieczorkiem tam wpadne do jej partnera

Gość dfhdhdfhdhfh
Ana17 Co ty piszesz :P przecież tu tak naprawdę jeszcze nic nie wiadomo :P Może autorka się myli i co w tedy?? Nie ma to jak zbyt pochopne podjęcie decyzji :P

:):DDobrze to przemyśl, co zrobić jak się zachować... Wyjdź z tego z klasą:)

spryciula z ciebie bardzo ładnie to wymysliłaś a teraz kochana wejdz na naszą klase wpisz jej nazwisko i imie i sobie ją zobaczysz

Jak widać wszystko już jest pewne:) autorka się nie myliła:)

ja w zadne wymowki nie uwierze poprostu podjade ze zdjeciem esa do kolesia dziewczyny ktora sciemna swojego i kaze sciemniac mnie pokaze i zapytm co on na to ??

Gość hahahehehihihuhu
podaj jej dane zjadziemy szmate chocby nawet na nk

Gość ...krakowianka...
ehh czyli jednak kobitka nie ladnie oj nie ladnie, no to teraz zapytaj faceta co ci ma do powiedzenia na temat pani X. bo zadzwonila do ciebie i wiesz o wszystkim... nie krzycz , nie denerwuj sie nawet jak on zacznie kipiec ty zachowaj anielskki spokoj jakby nigdy nic...

Gość VeryBadBoy
Miejcie dobre serduszka i pomóżcie miśkow, dla was to tylko kliknięcie, ale dla niego , to coś więcej... glitery.pl/polecam,VeryBadBoy

Gość z takiej okazji dawac
ja bym jzu teraz tam podjechala jak twoj tam bedzie...,.

Gość nie chce mi się zalogować.....
a czemu teraz tam nie podjedziesz? może Twój facet teraz tam jest? wsiadaj w autobus, tramwaj, niech koleżanka Cię zawiezie.

nei ma jej na nk ani na facebooku :P juz sprawdzilam oblubienica rzadko jezdzimy do mojej mamy czescie do jego rodzinki na obiadki sie jezdzi ide wziasc ciepla kapiel bo jestem w szoku i amoku moge jakis blad popelnic bede za niedlugo

Tylko się nie pozabijacie tam:/ bądź spokojna i opanowana. Zakończ to z klasą.

napisze tylko tyle ze nie ufajcie tym szmaciarzom niby zakompleskionym z niska ocena bo to jedna wielka sciema jak widac sama nie wiem co robic

Gość hahahehehihihuhu
a ta rura z waszej miejscowosci??????

napisz cos jak wroce od mamy jednak bo po kapieli od razu jade sama nie dam rady tutaj siedziec bo zeswiruje , rzygac mi sie na niego chce

hehehehe tak mieszkam w duzym miescie a ona w dzielnicy do ktroej sie rzadko zaglada tylko przejazdem :/

Gość ...krakowianka...
spokoj spokosj spokoj nie daj sie mu wyprowadzic z rownowagi to ty masz byc gora nie zalamuj sie, bedzie dobrze... z usmiechem mu powiedz: szczesliwego nowego roku. nic wiecej zakoncz ten rozdzial swego zycia z koncem roku.

a kiedys byla taka audycja w radiu ze zrywaja na antenie... mega kozackie to bylo, tak samo jak kiedys wojewodzki zadzwonil do dyrektorki (ze szkoly) a.muchy i powiedzial ze ona pozwie ja do sadu jesli jej nie przeposi za jakies sytuacje w szkole... no i na koniec crush and burn... :D albo moge wyrwac ta laske na sylwestra na ktorym ty bedziesz z jej chlppakiem... ;D tylko musialbym sie szbko zmyc zeby nie przegapic wlasnej imprezy... :D :D hahahaa

Gość kalina ochujska
ale wy wszystko łykacie:D wam to można chyba kozy z nosa sprzedać:D:D ściema ,młoda się nudzi a wy sracie w majty:P

moze to i sciema ale mialem wiele takich sytuacji ze z kumpelami robilismy szopke bo ktorejs siostra podkablowala ze chlopak calowal sie gdzies tam z kims tam... :D zawsze kupa smiechu byla... :D

Gość smartoonmatli
kurcze, jak sobie pomysle ze ja mialabym byc teraz w Twojej sytuacji czyli czekac az on wroci, a oni w tym czasie miziu miziu, bzyku bzyku, to by mnie h*j strzelil 10 razy! Niezle masz nerwy dziewczyno :P napisz co i jak dalej bo sie normlanie zbulwersowalam, mam nadzieje ze nie upiecze sie im to 😡

nie mam sil na wanne nawet nie dam rady jade na ta ulice popatrze czy auto tego ciula gdzies tam nie stoi napisalam esa ze jade so kolezanki i od niej prosto do mamy nic nie odpisal oczywiscie :/