Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannica spad zielonej budki

szmaciarz mnie zdradza - wlasnie to odkrylam

Polecane posty

Gość dewe
weź ten jego telefon i wyjdź z domu do jakiejś koleżanki, ochloniesz i sprawę przemyślisz. Pośpiech jest zlym doradcą.

Gość ciekawe jaka tą sciemę
Ci walnie... nie mgoe się doczekać :):):) co za zjeb z gościa

Gość nie denerwujcie się po co
a ty dziwna jesteś,napisz do niej,że zmiana planów i np.o 17 pod ratuszem ma być.Pójdziesz tam i zobaczysz z kim się umówił

bardzo sie ciesze zde zapomnioal o tym esie - ciul jeden ja tu sobie na niego poczekam i nie bardzo wiem co mam robic awantura od razu czy wysledzic co to za suka i zrobic wszystko zeby jej partnr sie dowiedzial

Tam na pewno pisze "walnęłaś"? bo może o kumpla rzeczywiście chodzi.... albo zadzwoń z zastrzeżonego i jesli odbierze kobieta to będziesz wiedziala bo tak to ci wciśnie kit że to był sms do kumpla tylko pomyliły mu się końcówki:D faceci umieja nas wkręcać nie am co:)

Gość ...krakowianka...
a moze mu powiedz ze za godzinke chcesz z nim gdzies jechac zebys z nim byla i sie nie mogl wymigac? a dp tego pawla napisz ze niedasz rady.

Gość dewe
a teraz nie pisz bo jeśli są razem to się sprawa rypnie i on kota ogonem wykręci..

krakowianka myslalam o tym zadzownie do mamy mojej i zapytam czy na kolacyjke mozemy wpasc wtedy nie bedzie odwrotu i bedzi emusial isc zobacze czy rzucil si ena telefon

ja bym go pośledzila , albo z zastrzezonego zadzwoniła i troszke postarszyła ze jej partner o wszytskim wie i takie tamm

Gość dewe
zadzwon na ten numer ze swojego telefonu i poproś Pawła

dewe nie napisze ja nie z tych - u mnie jest tka ze jak facet mnie w chuja robi to potem tego zaluje i on pozaluje plus jego kochanica - bo gdyby o mnie nie wiedziala to chuj tam ale wie !!!!!!

Gość autorko ja to zauważyłam
miałam okazję się przekonać już, że właśnie takie nieśmiałe, ciche samce z kompleksami / niskim poczuciem wartości są najgorsze!!! Bo takiemu wystarczy parę uśmieszków i komplementów i już z nim można robić co się chce! :o jak laska wie jak to rozegrać, a większość wie, to może takiego faceta owinąć wokół palca w krótkim czasie.

nie mam zastrzezonego :/ wiec lipa

Gość hahahehehihihuhu
podaj numer kazda z nas zadzwoni

idzie bo slysze domofon ze wpisal kod - czekam hmmm cos wyykombinuje

Gość dewe
telefonu mu nie oddawaj!

Gość ...krakowianka...
zasada numer jeden to sie nie nakrecac samemu!!! lepiej narazie na spokojnie pooddychac, a nie wkrecac filmow. zadzwon z zastrzezonego i uslyszysz kto odbierze. a pozniej powiedz facetowi ze wiesz o wszystkim i co ma na ten temat do powiedzenia? pogadajce, zobacz co z tego wyjdzie, jak typowa sciema i kit to zycz mu szczesliwego nowego roku , daj buzi w policzek i powiedz PA......

Gość litości ......
pisz co dalej my tutaj czekamy na bieg wydarzeń

Boże, ale jestem ciekawa co autorka wymyśliła:) ale mam nadzieję, że na wejście nie zrobiła mu awantura. Bo mogłaby się troszkę jeszcze pobawisz kosztem jego i tej suczy:)

Gość dfhdhdfhdhfh
Widzę sensacja numer 1 na forum hehe Ciekawe co teraz robią?

wow coz to stalo sie z moim partnerem - wszedl pewny siebie i mowi na wejsciu kotek lece wyminic klocki hamulcowe bede do 2 h nie wzialem tel firmowego a moj padl , ja od razu mowie ze czekaj czekaj jutro wyminisz mama nas zaprosila a on - co za chuj jedz do mamy ja dojade tydzien temu sie umowilem juz z mechanikiem i trzasnal drzwiami i wyszedł yyyyyyyyyy szok wiec dzwonie i pytam do ktorego mechanika na co on mi powiedzial do jakiegos janusza za miastem i dlatego 2 h ( wspomnialam wczesniej ze klocki wymienia sie 20 min )

szok poprostu szok sprobuje ten numer z 31 ale musze miec pewnosc ze bedzie zastrzezony jak moge to sprawdzic ??

Gość dfhdhdfhdhfh
pannica spad zielonej budki szok poprostu szok sprobuje ten numer z 31 ale musze miec pewnosc ze bedzie zastrzezony jak moge to sprawdzic ?? Zadzwoń pierw do koleżanki w ten sposób i się spytaj jak jest :P

nie mam drugiego telefonu

Gość SamantaHAHAH
zadzwon do kogos ze znajomych i zapytaj