Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannica spad zielonej budki

szmaciarz mnie zdradza - wlasnie to odkrylam

Polecane posty

Gość ulkacybulka
tez bylam z facetem, ktory caly czas wmawial mi ze jest niesmialy, ma niska samoocene. a potem wyszlo ze rwal co sie dalo, nawet na nk :-D zalosny palant. zrob mu tak kolo dupy ze zapamieta Cie do konca zycia, z takimi trzeba ostro!

sciema nie sciema ten ktoch nie wierzy niech nie czyta w takim razie a reszcie dziekuje za podtrzymanie na duchu , mysle o przypadkowym spotkaniu gdyby tam byl

mam lepszy pomysl. nic nie mow. udaj że nic nie wiesz. i WYŚLIJ DO NIEJ ESA O tresci: "MOJA POJECHALA DO RODZICÓW/ZNAJOMYCH/PRACY NA CALA NOC . MOŻESZ WPAŚĆ DO MNIE" esa skasuj, tel schowaj do kurtki i czekaj az babka przyjedzie:classic_cool:

nie mam dostepu do jego telefonu juz dzis wyjatkowa zostawil w kurtce , firmowy, zawsze ma przy sobie :/ powiem wam ze schodzi ze mnie wkurwienie i przyszedl czas smutku i zalu tyle w niego wlozylam zeby inna mogla teraz z tego korzystac :(

Gość smartoonmatli
pannica zadzwon do jakiejs dobrej kumpeli, niech przyjedize do ciebie i razem cos wymyslcie. w takiej sytuacji warto jest sie kogos doradzic i nakims oprzec, serio:) i glowa do gory, lepiej wczesniej niz pozniej dowiedziec sie ze w naszym domu zamieszkuje łajdak

Gość loooooooooooooopkp
toż to prowokacja, w stylu podobnym do tysiąca które sie tu ukazały.

Gość KILIMUIK
Dobrze to zrobi waszemu zwiazkowi.Nie doceniałas go i teraz szok.Nie bylas widocznie w porzdku w stosunku do niego.

jade ! poszukamy go troche

nie docenialam ??????? zgodnie z radami madrej kobiety ktora jes moja matka ciagle mu gadalam jaki w nim potencjal sila , ze z taka inteligencja podbije swiat ciagle mu to powtarzalam i mam efekty jeszcze raz prosze kazdy kto twierdzi ze jest to prowokacja niech sie poprostu nie udziela a co do reszty badzcie ze mna w tych ciezkich cchwilach bo zadnej kolezance poki co nie chce mowic taki honor

Gość ...krakowianka...
trzymaj sie tam.... badz silna sama w sobie... nie daj mu sie:))

Gość kiliolka
No to sorry.Widocznie przesadziłas z tym dowartosciowaniem.Poczuł sie jak zdobywca.

Gość tylko spokojnieeeee
wszystko ze spokojem , wiem ze trudno teraz mówic o spokoju ale to barzdo wazne musisz miec twarde dowdy zlapac go na goracym uczynku , bo takiego smsa to on sie wyprze

Gość smartoonmatli
Ok, w takim razie trzymam kciuki za Ciebie i wspieram mocno z oddali, daj znać jak wrocisz

Gość ja jestem z tobajj
autorku daj znac jak worcisz czy znalazlas auto itd ??

hej byłam własne miałam napisać , spotkałam go jak wychodził od niej z domu zatrzymałam się i zapytałam co on tutaj robi powiedział ze potrzebne byłu cześci zamienne i tutaj kupował wysiadłam z auta zapukałam do drzwi a w ręczniku otwiera młoda blondynka siwerzo po kompieli masakra jakaś podbiłam jej oko facetowi powiedziałam że ma sie wyprowadzić i koniec histoii

Też jestem z Tobą, wiem jakie to uczucie i bardzo Ci współczuje. Daj znać co i jak się potoczyło. Trzymamy kciuki

Gość nie uszuukuj
ejjj to nie autorka widac po stylu pisania to marny podszyw!!!

Gość nie uszuukuj
autorko czekam na prawdziwa relacje :)

Raczej masz rację, autorka chyba jest mądrzejsza i nie postąpiła by tak impulsywnie:)

Gość smartoonmatli
chyba za szybko jak na autorkę, poczekamy

Gość nie uszuukuj
zwlaszcza o tej godzinie kiedy to w duzych sa miastach sa korki , ja wierze ze autorka nic glupiego nie zrobi widac ze to madra kobieta ale jest tylko kobieta i do tego oszukana :(

Gość krakowiaczekjeden
ja tez czekam z zapartym tchem ciejawe czy znajdzie tego ciula i co jej powie jak to się potoczy

widziała jak od niej wychodził😭 jestem załamana:( wszystko dla niego robiła wszystko:O a on mnie tak poniżył idę spakować jego rzeczy,zrobiłam im zdjęcie telefonem jak się żegnali,dziad się nie wyprze idę kobietki wywalić tego śmiecia ze swojego życia:(

Gość smartoonmatli
ja nadal mam watpliwosci czy to juz autorka, jezeli tak to dobrze ze zrobilas zdjecie, bo skur* nie bedzie mial jak sie wyprzec, mam nadzieje ze sie trzymasz 🌼

Autorko zaczernij się. Współczujemy Ci i jesteśmy z Tobą

tak to moje mieszkanie,mama mi kupiła idę po kartony do sklepu pewnie zaraz przyjedzie to chuja zajebie:(