Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chance--

CZY MĘŻCZYŹNI ZWRACAJĄ UWAGĘ NA UBRANIA U KOBIET? CZY WIEDZĄ CO JEST MODNE?;-)

Polecane posty

czesc,kobietki;) mam do Was pytanie, jak w temacie- jak to jest z mężczyznami, czy zwracają uwagę na ubrania u kobiet ? czy w ogóle ich to nie interesuje ? czy w ich głowach istnieje takie określenie jak "DOBRZE UBRANA KOBIETA" :-) dziś byłam na obiedzie z kolegami, ubrałam spódniczke z Zary wykoczoną piórkami- może kojarzycie, taka czarna bombka, przy samym dole jest obszyta czarnymi piórkami- naśmiewali się ze mnie całe 2 godziny;)-jakiego oskubałam ptaka,itd:-) a co ciekawe-u koleżanek spóniczka wzbudziła zachwyt:D... stąd taka moja refleksja- czy mężczyźni zwracają uwage na modne, czy kompletnie nie maja pojęcia? jest takie powiedzenie, ze kobiety ubierają się dla innych kobiet-i to prawda:D koleżanka potrafi docenić nawet kolor lakieru do paznokci;) temat lekki , i proszę nie weźcie mnie za głupią niunie, którą obchodzą tylko ciuchy i faceci- ale przecież nie zawsze musimy rozmawiać o mądrych rzeczach;-) a może opowiecie jakieś zabawne historie, jak to jest z facetami i ich reakcjami na modowe nowinki:D? buziaki 🌼

Gość taki sobie korkociąg
tak

Gość nie wiem co myslą
mężczyźni, ale spódnica z piórami... :-O Może do cyrku?

Gość maxyyy
jestem kobietą ale rozumiem facetów ,nie byłaś dla nich w tym stroju absolutnie seksy, oni nie znoszą głupich lasek które w ten sposób udowadniają jak są głupie. W takim stroju to może na sylwka a nie nacodzień

Tak zwracamy uwagę ale nie znamy się na modzie i kolorach. Są fajne kiecki i są gówniane. Np luźne swetry w brązowym lub szarym kolorze.

Nie wiem co myślą wszyscy mężczyźni, ale mój przez 6 godzin chodził ze mną po sklepach i szukał sweterka... Męka!

Masz niezdecydowanego faceta. Ja dla odmiany nie umiem się ubrać, znaczy dla mnie wszystko takie same. Jestem dość konserwatywny, nowa moda nie podoba mi się bo zbliża faceta do kobiety.

. . ja zauważyłam, że mężczyźni popadają ze skrajności w skrajność:D albo są totalnymi ignorantami, albo mega-modowo-zapaleńcami;) nie wiem co gorsze:) ale często reakcja na takie rzeczy jak piórka,opaski-kokardki,okulary-kujonki,itp - to zdziwienie:)

"czy mężczyźni zwracają uwage na modne" Tak, i im więcej tej "mody" widzę, tym więcej (z reguły) głupoty można u pacjentki wywąchać :p

Wiesz, chyba chodzi o jego pedantyzm. Wszystko musi być cacy. To był w sumie zwykły czarny sweter rozpinany u góry, ale musiał go przymierzyć w 3 różnych centrach handlowych, żeby się w końcu zdecydować. A na przykład mój ojciec zna się na modzie, bo trochę miał z nią do czynienia. Jednak właśnie, facet musi się sam umieć ubrać, ale bez przesady z przywiązywaniem do tego jakiejś wielkiej wagi. Zresztą ja też taka jestem, bo lubię ponadczasowe, proste ubrania. Bez żadnych piórek.