Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eks przedstawiciela handl.

Czy znacie WIERNYCH przedstawicieli handlowych? kazdy prowadzi podwojne zycie?

Polecane posty

Gość rtihjk
jako PH to pracowalem juz w wieku 22 lat ale to po znajomosci udalo mi sie dostać, zajmuje sie spozywka ale juz od jakiegos czasu chce zmienic mam nadzieje ze wkrotce mi sie uda.

Gość rtihjk
mozesz byc sama?? ciekawe na jak długo Ci jesxze wystarczy ta niezależnosc tzn w sensie jak długo bedziesz mogla byc sama:D

Gość Monroeeee
Mialam okazje byc kiedys w tym samym hotelu, co pracownicy firmy Coca Cola, niezla impreze mieli integracyjna, wtedy przemknelo mi tak przez mysl, ze troche im zazdroszcze tych imprez...

Gość Monroeeee
Obawiam sie, ze jeszcze dlugo dlugo moge byc sama. W suie po rozstaniu z tym pierwszym PH bylam tak zalamana, ze natychmiast wchodizlam w kolejne relacje. Nie potrafilam byc sama. Ale ten z biedronki dal mi tak popalic, ze nie wiem, czy jeszcze kiedykolwiek bede chciala.

Gość ph których znam
rtijih Masz w sumie przewidywalne gadki :) taki młody leszczyk z Ciebie, troszkę wyszczekany :)

Gość rtihjk
zazdrosciłas mowisz hmm jak mialbym isc na impreze gdzie sa same laski pewnie tez bym zazdroscił:d

Gość Monroeeee
Najlepiej placa w branzy medycznej podobno, ale tam cholernie jest ciezko sie dostac i trzeba miec wyzsze wyksztalcenie najlepiej kierunkowe.

Gość rtihjk
wyszczekany to moze jest twój stary...i nie podnos mi cisnienia z rana, ja Ci cos przeszkadza to spierdalaj na inny temat..pozdrawiam

Gość Monroeeee
Na tej imprezie nie bylo samych facetow, ale ogolnie fajny klimat panowal.

Gość rtihjk
o w medycznej pewnie tak ale i tak nie kazdej zreszta tam to sie chyba zaczyna robić taka druga spozywka, ja bym chciał do budowlanki gdzie ewentualnie chemia budowlana

Gość rtihjk
chodziło mi o ph cola zatrudnia chyba samych facetów przynajmniej u mnie na regionie nie widzialem nigdy zadnej kobiety

Gość ph których znam
ej ej spokojnie, nie podskakuj Młodzieńcze, takich jak Ty wciągam nosem na śniadanie :) Jeżeli takie samo masz podejście do klienta na co dzień - nie wróżę powodzenia w tym zawodzie :o I ten epitet nie miał być obelgą, tylko podsumowaniem zachowania osób z tej branży.

Gość Monroeeee
O chemii budowlanej to nie slyszalam, ale pewnie trzeba sie na tym znac, zeby dostac w niej prace. Z eks tez sie nie klociles?

Gość rtihjk
nie no kolejny psycholog sie znalazł... jeszcze raz Ci powiem nic o mnie nie wiesz nie znasz mnie wiec łaskawie sie zamknij i daruj sobie pisanie o czyms o czym nie masz pojecia

Gość rtihjk
eks?? no to to tez dobra była bo prosze Cie stary cap znalazł sobie laske do nie bede pisał czego a tej motylki sie właczyły sam nie wiem co denerwuje mnie bardziej taki wyrafinowany cwany cap czy ta jej naiwnośc:/ i sie nie kłóciłem tylko dyskutowalem:d

Gość Monroeeee
Widze, ze robi sie nerwowo. Pewnie ktos tutaj nie jadl sniadania....

Gość ph których znam
Osobiście Ciebie nie znam, choć rozszyfrować Cię po paru Twoich tekstach nie sposób. Mesteś Młody w tej branzy, więc musisz się troszkę jeszcze nauczyć. Ale fakt, przedstawiciele przeważnie nie są skłonni do wykazywania pokory, często wykazując przy tym postawę roszczeniową. Bywali nie tacy jak Ty, którzy spadali jeszcze szybciej na ziemię, niż Ci się wydaje :)

Gość Monroeeee
Pewnie za jakis czas jak ja zostawi, to bedzie chciala do Ciebie wrocic.

Gość rtihjk
ja nie jadlem:D tylko dwa skrzydelka z kfc zostaly mi z wczoraj ale to za duzo nie dalo:D nerwowo bo on cos tam zaczal sie madrzyc nie moja wina

Gość ph których znam
Monroe Naszego kolegę chyba trochę łatwo wyprowadzić z równowagi :) W tym zawodzie, po paru latach będzie mial z tym problem. A potem się wypali :)

Gość rtihjk
okto monie rozszyfrowywuj ale zostaw to dla siebie ok..jeszcze dowiem sie czegos co mnie zmartwi:D i nie rozumiem co sie tak czepiasz zazdroscisz mi czegos?

Gość Monroeeee
Mieszkasz jeszcze z rodzicami?

Gość czarnotka czarna
a ja aktualnie pracuję w handlu i muszę przyznać że niestety ale około 85% przedstawicieli handlowych (w tym liczę i dostawców towarów) flirtuje, podrywa itp itd :( taka jest przykra prawda... Ja osobiście nie raz jestem podrywana przez tych panów ale nic sobie z tego nie robię bo mam swojego ukochanego! Ale są też uczciwi faceci w tej branży naprawdę! :) P.S Odpowiedziałam na temat nie czytając całego topiku....ale to gdyby ktoś miał jakieś "ale" do mojej wypowiedzi..;)

Gość rtihjk
ej czekaj czekaj ]o nie nie nie przychodzisz tutaj z ta swoja nudnoscia i poowagą i chcesz mi odebrac monról oo nic z tego poszukaj sobie innej psycholozki.... no i widzisz a tak Ci sie wydaje ze mnie znasz... jeszcze NIGDY odkad pracuje jako ph nie miałem zadnego zgrzytu z nikim czy to innymi ph czy klientami..w ogóle po vo ja z toba pisze

Gość Monroeeee
Taka cecha to impulsywnosc. Wraz z wiekiem czlowiek staje sie lagodniejszy. A w pracy wiadomo, trzeba byc opanowanym, czasem robic dobra mine do zlej gry. Jestem pewna na 100%, ze gdybym w wielu sytuacjach nie zachowala spokoju, to juz dawno bym nie pracowala, Wiec , co prawda, to prawda....

Gość rtihjk
ja mam ale...ale nie bede sie denerwował:D

Gość ph których znam
rtijh spokojnie :) nic Ci nie odbieram - zresztą jestem "Ona" - nie "On" i mam swojego osobistego męża nie obruszaj się tak :) Od wielu lat mam do czynienia z Przedstawicielami, znam ich bardzo dobrze :), wiem jak pracują, jak ściemniają, jak oszukują. Ale są też fajni w porządku goście :)

Gość Monroeeee
Nie odp. na pytanie:) Pewnie mieszkasz jeszcze z rodzicami i nalogowo palisz? Mam racje:-P

Gość rtihjk
ona to jeszxcze gorzej...to super ze wiesz jak kazdy pracuje i sciemnia i jakim jest czlowiekiem cieszy mnie to:)

Gość rtihjk
nie masz racji ale nałogowo pije:d