Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eks przedstawiciela handl.

Czy znacie WIERNYCH przedstawicieli handlowych? kazdy prowadzi podwojne zycie?

Polecane posty

Gość rtihjk
jestes fakturzystka w hurtowni?:D

Gość Monroeeee
No to trzeba cos z tym zrobic.

Gość Monroeeee
To bylo dobre z ta fakturzystka:-P

Gość rtihjk
czemu trzeba oj zartowałem z tym nalogowym piciem ale wiadomo w łikendy trzeba sie zresetowac w tyg tam piwko czasem drink:D

Gość ph których znam
Od 10 lat jestem przełożoną 20-osobowej grupy przedstawicieli :)

Gość rtihjk
monrął sie usmiechnela widiszi jak chcesz to potrafisz;)

Gość rtihjk
oooo wjechałem tu komus na ambicje... nie denerwuj sie tak..

Gość Monroeeee
Ten pierwszy moj eks tez byl przelozonym dla ADB czyli autoryzowanych doradcow biznesowych, ale wiele spraw zalatwial za nich tzn. za te kobiety, szkoda gadac... Dowalał mi takze, ze nigdy nie znajde pracy i ze bede na utrzymaniu starych...Zalosny byl:(

Gość ph których znam
Wiecie jaka jest średnia przepracowanych lat na stanowisku ph, przynajmniej w mojej firmie? Ok 4-5 lat. Coś w tym jest, że ludzie w tym zawodzie się wypalają.

Gość Monroeeee
Te kobiety mialy narzeczonych, mezow a wysylaly mu walentynki... Jakos tak mi sie przyponialo...

Gość rtihjk
sa firmy i firmy praca jak kazda inna jak porzadna firma dba o pracownika to tak szybko sie nie wypali.. a jak komus sie robic nie chce to pójdzie na budowe i tam sie tez wypali...

Gość Monroeeee
Na tym stanowisku jest rotacja, bo ludzie maja placone za wyniki. A ludzie zazwyczaj sa wygodni i szukaja cieplej posadki. Na moim stanowisku tez jest rotacja, bo trzeba sie naharowac, niestety nie ma nic za darmo. Nie ma sie czasu na nic, niby obiecywali urlopy, ale w praktyce wyglada to tak, ze mamy przecietnie 10 dni urlopu na rok kalendarzowy.

Gość rtihjk
monrął co Ty my o niebie Ty o chlebie ogarnij sie:D

Gość rtihjk
je na działalnosci tak? wiec nie narzekaj ze nie masz urlopu to i tak ze dali Ci 10 dni jest plusem

Gość ph których znam
Nie wjechałeś :) Spokojnie :) Szanuję zarówno fakturzyski, jak i każdą osobę w kazdym zawodzie. Może Ty masz z tym jakiś problem :) Zresztą jak byś był grzeczniejszy to może powiedziałabym Ci na co zwracają uwagę pracodawcy przy przyjmowaniu PH w budowlance, a tak lipa - dowiesz się podczas rozmowy kwalifikacyjnej :) (przypuszczam, niejednej zresztą :) )

Gość Monroeeee
Jesli jest to srednio 4-5 lat to i tak nie najgorzej, u nas przecietnie ludzie pracuja 2 lata na moim stanowisku. Nie daja rady także użerac sie z niepelnosprawnymi, to bardzo specyficzna grupa. Ale dlugo by pisac:)

Gość Monroeeee
Wiesz mamy dzialanosc, ale musimy pisac sprawozdania z kazdego dnia pracy...

Gość ph których znam
Monroe Wyniki to jedno, ale też apetyt PH rośnie w miare jedzenia. Im wydaje się że po 2 latach powinni mieć płacę 2 x wyższą i przy tym 2 x mniej roboty. Nowe samochody po 2 latach, a premie najlepiej co tydzień :)

Gość rtihjk
echh po pierwsze nic od ciebie nie oczekuje i o nic nie mam zamiaru cie prosic, po drugie powinnas wiedziec jak wyglada 80% rozmow kwalifikacyjnych sa bo sa bo mussa a i tak zostaje przyjeta osoba z polecenia , po trzecie nie che mi sie z toba dyskutować a i tak to robie monrął jest na to psychologiczne wyjasnenie?.. P.S na co poatrzą? na to na co w kazdej innej branzy? doswiadczenie i znajomosc branzy?

Gość Monroeeee
No cos w tym jest. Wydaje mi sie, ze PH sa bardzo pazerni na kase, ale moze sie myle.

Gość rtihjk
nie co tydzien i nie co dwa lata flota jest na 3:d ale powinien byc jasny system premiowania a ja po 2 latach w tej firmie mam premie mniejsza niz jak zaczynalem bo poucinali.. wiec w dupie mam taka firme..a podstawa jaka była taka jest zadnej podwyzki..

Gość Monroeeee
W rozmowie kwalifikacyjnej profesjonalnej oceniana jest takze osobowosc, wlasnie zeby dostac sie do pracy w firmie coca cola, trzeba przejs etap testow. Wiem, bo oj eks tam startowal i sie nie dostal. Na marginesie, psycholog poprosil go na bok i powiedzial, ze otrzymal maksimum w skali klamstwa . Bo te testy maja skale klamstwa i bylo po ptokach:-P

Gość ph których znam
W branży budowlanej, gdy przedstawiciele są na cały kraj ciężko znaleźć osobę z polecenia, gdy ma sie kogoś przyjąć dajmy na to ze Szczecina, a siedziba firmy jest w Olsztynie :) Ciężko nawet znaleźć osobę z doświadczeniem z branży. Co innego w małych firmach, tu pewnie działają faktycznie jak mówisz "znajomości"

Gość rtihjk
heheh tak nie no normalnie zaraz chyba sobie drina walne:d taaaak ph i tylko ph zdradzaja ph i tylko oni są pazeni na kase nikt inny nie jest i nikt inny nie zdradza jescxze raz prosze ogarnijcie sie.. i widzicie co narobilyście jaki powazny sie przez Was stałem:D a tak na marginesie to powinienem jjuz byc w drodze na sylwka:/

Gość ph których znam
rtijh macie w autach gpsy?

Gość rtihjk
ja rozmawiałem z pg z coli i niec o zadnych testach nie wspominał ale nie wazne swoja droga ten cały assement center czy jak to sie tam pisze na stanowisko ph jest dla mnie nie porozumieniem ale ok nie chce mi sie o tym dyskutowac i sie denerwowac:D

Gość rtihjk
mamy ooo kolejna rzecz gps tez debilizm ale j.w

Gość Monroeeee
No to zbieraj sie na tego sylwka. Przy okazji zycze Wam Szczesliwego Nowego Roku, wielu sukcesow w zyciu osobistym i zawodowym oraz spelnienia marzen, zwlaszcza tych najskrytszych.

Gość rtihjk
nie chce sie nam jutro jedziemy:d juz nie bedzie wyjścia trzeba bedzie:d

Gość ph których znam
Słuchaj, nie każdy zdradza, jest kilku w porządku względem żon. Większośc to gawędziarze :) Ale wielu ma również predyspozycję ku temu i jak się nadarza okazja (częściej się nie nadarza, bo jednak w firmie ludzie się znają i koleżanki nie sa aż tak chętne) to korzystają z niej.