Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eks przedstawiciela handl.

Czy znacie WIERNYCH przedstawicieli handlowych? kazdy prowadzi podwojne zycie?

Polecane posty

Gość Monroeeee
4 lata temu byly testy na rekrutacji.

Gość rtihjk
jedziemy bedziemy chlac zdradzac i takie tam wiecie:D

Gość rtihjk
czemu pytalas sie o te gps

Gość Monroeeee
Ja mialam mile zakonczenie roku, bo w zeszlym tygodniu wzielam 5 dni urlopu, poprzedni urlop mialam w maju tez 5 dni i bylam w Kudowie. W sumie, szkoda, ze nie moglam tam zostac az do sylwestra. A idziesz na jakas impreze zorganizowana?

Gość ph których znam
Czemu debilizm? Widzisz, prawda jest taka, że firmy wcale nie podchodza rygorystycznie do tego. Zrobili Wam coś kiedyś coś za to, co wyszło z pracy, którą ktoś analizował z Gpsa? Pewnie nie :) Jak ktoś jest w porządku, to gps tylko ułatwia pracę. A jak ktoś kombinuje, to czy ma gps czy nei i tak to wyjdzie :)

Gość Monroeeee
Przeciez Ty nie masz kogo zdradzac, bo jestes sam :-P

Gość ph których znam
Poza tym, jak chcesz to wykombnujesz. Zostawisz auto pod sklepem (niby wizyta marketingowa) a pójdziesz załatwić sprawe w urzędzie.

Gość rtihjk
mniejsza z tym zamiast traqcic kase na gps lepiej dali by pracownikom a gwarantuje Ci ze sprzedaz przez to nie wzrasta u mnie wzroslo jedynie zuzycie paliwa...tak zorganizowaną :)

Gość rtihjk
no jak to mam Ciebie:D wirtualna dziewczyna tez sie liczy:d

Gość ph których znam
Pytałam o gps, bo u nas też jak wprowadzaliśmy ten system przedstawiciele byli bardzo oburzeni, byli przekonani że ingiwilacja nie wiadomo jaka. A teraz są zadowoleni, bo piszą raporty automatycznie generowane z systemu, a jak któryś ma awarię nadajnika - zdarzają się dosyć często ( ;) ) to jest niezadowolony, bo pisze raport ręcznie :) Nikt nikomu nie robi problemu o wizyty prywatne. Wyniki mają być

Gość rtihjk
u mnie akurat nie mam z gps problemu ale słyszałem od kogos ze ktos tam gdzies sie na chwile zatrzymał na przejeździe czy cos i mial tel czemu tam stoi skoro nie ma tam zadnego sklepu...ech no przeciez ja nie wiem co bym zrobił jakbym mial taki tel no pozostaje jedynie porozmawiac osobiscie z takim kims:/

Gość rtihjk
ooo monrła sie zawstydzila, no weź daj spokój chodź do nas juz nie bede:)

Gość Monroeeee
U mnie maja byc wlasnie wyniki czyli odpowiednia ilosc etatow niepelnosprawnych, jak ktos wypada, to trzeba uzupelnic. Ale wymagaja przynajniej 1 wizyty u kontrahenta w tygodniu, wiec nie jest az tak strasznie.

Gość rtihjk
i nie pisz bzdyr ze wyniki maja byc, to po co wam te gps potrzeba nie mieliscie na co kasy wydac? jak pisałem podniesc podstawy ph..

Gość Monroeeee
Po tym ostatnim wpisie, moge jedyniesadzic, ze masz wybujala wyobraznie. Jezeli rozumiesz, co mam na mysli...

Gość rtihjk
ph których znam ile masz lat?

Gość rtihjk
hmm sam nie wiem jezeli przez wybujała mamy rozumiec jak wyobrazam sobie Ciebie naga to tak mam wybujałą:D:D

Gość Monroeeee
Pewnie sie zastanawiasz jak wygladam i tylko to chodzi Ci po glowie od wczoraj:-P

Gość rtihjk
no do tego stopnia ze spac w nocy nie mogłem..;)

Gość ph których znam
Uważam, że podstawa + premia od wyników, to w porządku rozwiązanie. Nie wiem, czy macie targety, u nas póki co nie ma. Niektóre firmy sa faktycznie rygorystyczne i jak nie zrobisz limitu, to nie dostajesz wogóle premii. Gps jest przydatny, dla nas na miejscu. Słuchaj, jak masz flotę np 50 samochodów, przykładowo nagle trzeba coś załatwić, sprawdza się kto jest najbliżej (mimo planowania trasy nie jesteś ocenić gdzie ktoś jest bez gpsa). Z gpsa, robi się też zestawienia wizyt u kontrahentów (własnie za przedstawicieli), bo te wizyty są widoczne, ilość wizyt. Odciąża się Wasza pracę - przynajmniej tę papierkową

Gość Monroeeee
Jestes ciekawy w jakiej sukience ide na sylwestra?

Gość rtihjk
monrąl a Ty co przed kompem siedzisz lec szukac faceta na bal;)

Gość Monroeeee
W koncu ide sama:) Zawsze bylam z kims, musialam sie zajmowac, dotrzymywac towarzystwa, a teraz nie musze:))))

Gość rtihjk
z calym szacunkiem ale dalej uwazam ze piszesz bzdury ja czy z gps czy bez niego papierkowej roboty mam minimum...zreszta jakbym chciał siedziec w papierkach znlazł bym sobie prace biurowa:) malo tego w niektorych firmach z gps musisz pracowac powiedzmy od do a jak wyrobisz sie szybciej to co po mc masz jeździc? no ale jak pisalem wczesniej pogadac o tym mozemy przy kielichu nie chce mi sie tui pisac:)...podstawa plus premia to dobre rozwiazanie a znasz inne chyba 95% firmach tak jest:)

Gość rtihjk
musialas sie zajmowac? a co sami nie potrafili?;)

Gość eks przedstawiciela handl.
rtihjk naiwna i stary cap ;) stary samotny cap i naiwna 25latka ktora poczula motylki w brzuchu... ach czyli jakbys nie wiedzial ze Eks ma 37lat to bys nie powidzial ze naiwna? jakby to byl np 30letni PH? a co taki 37 letni to nie chcialby miec partnerki mlodszej? wolalby 32latke? skad mozesz wiedziec jak to jest gdy ma sie takie doswiadczenie zyciowe? wierzysz naprawde ze taki chce tylko wyru... i zostawic? a moze boi sie zaufac? a moze wygodniej mu juz w jego singlowym zyciu a moze boi sie że nie podoła wymaganiom partnerki? ja np. chcialam wiecej seksu tak naprawde to on bedzie samotny, za kilka lat nie bedzie mogl przebierac w dziewczynach jak teraz a i te bedą leciec na kase on juz na mnie probowal wyczuc czy mi zalezy na kasie czy nie, nietypowo zaczynal- im dluzej sie znalismy tym czesciej za mnie placil, na poczatku kazdy za siebie,bo wogole zaczelismy od kumpelstwa, on byl po zwiazku i ja tez, dluga historia

Gość ph których znam
Chłopie, to nie pakuj się w budowlankę, tam roboty z kompem wieczorami (lub w ciągu dnia, jak któryś rezolutny) jest masa :) Poza tym co się tak czepiłes tej podstawy, przecież na coś się zgodziłeś przy podpisywaniu umowy.

Gość a ja mam kuzyna
przedstawiciela handlowego i nie sadze ze zdradza swoja zone, chociaz fakt ze on jezdzi tylko po okolicy wiec na noc wraca do domu

Gość rtihjk
nie wchodźcie tam to strona z wirusami:D.. eks dobra nie wiem rób jak uwazasz Twoje życie...zycze powodzenia:)