Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karola163

ABORCJI mówimy NIE - kto ze mną ?

Polecane posty

karola163 Wiecie co życzę wam że jak usuniecie dziecko to żebyście nigdy więcej nie mogły zajść w ciąże . oo , to jest wspaniałe ... powoływanie sie na łaske Boga a zaraz potem zyczenie wszystkiego co najgorsze:P te podwójne standardy co poniektórych pseudokatolików:O

Gość hahahahahaioo
jakim trzeba bym idiota zeby sie seksić podczas zlej sytuacji finansowej :D :D :D :D do nauki i pracy a nie do sexu i poznieszego "usuwania" dzieci :D :D :D tepe idiotki

Gość hahahahahaioo
tak oczywiscie one wsystkie są ATEISTKAMi rozumiecie, co z tego ze obchodza swieta i sluby biora, one nie wierza wiec MOGA ROBIC CO CHCĄ o! :D :D hhahaaha idiotki

Gość kijevna
też bym sobie życzyła, żeby głupole nie rodziły, ale coż... decyduj o sobie, o swoich dzieciach, wybierz sobie rząd, czy tam prezydenta, a MÓJ BRZUCH ZOSTAW W SPOKOJU, amen!

hahahahahaioo, No chyba nie są takie tępe skoro myślą o tym jak skutecznie nie zajść w ciążę. Mamy w kraju beznadziejny system, o wszystkim musi decydować Kościół, aborcja- nie, antykoncepcja- nie, sterylizacja- nie, in vitro- nie, bez sensu politycy nie powinni kierować się głosem tych wszystkich kościelnych tylko dobrem ogólu. A najlepiej by było gdyby był do wszystkiego dostęp, a każdy by decydował o swoim losie: nie chce dziecka? ok idę do kliniki aborcyjnej i tam zajmują się mną specjaliści, itp.

Ja po prostu chcę żebyście doceniły jakim szczęściem i cudem jest niewinne dziecko rosnące i rozwijające się w łonie matki.

Gość hahahahahaioo
jakie wy madre jestescie, przeciez jestescie ateistkami, a to w modzie ostatnio no nie!! :D nikt nie moze im podskoczyc bo nie wierza! ha! :D :D

Gość kijevna
a może to przyszły morderca....

Gość Lime
oo jakie życzenia poŚwiąteczne ja mam dwójke i jak dla mnie Bóg może mi płodność odebrać:D:D:D

hahahahahaioo jakie wy madre jestescie, przeciez jestescie ateistkami, a to w modzie ostatnio no nie!! nikt nie moze im podskoczyc bo nie wierza! ha! a kto tu mowi o byciu ateistka ? umiesz czytac ze zrozumieniem czy jednak nie i musisz sobie pewne rzeczy dopowiedziec?

Gość khagern
Do lime Ja osobiście bym ciąży nie usunęła, nie wiem co by mnie musiało do tego zmusić! Ale nienawidze ludzi którzy uważają że mogą decydować za kogoś! Nienawidze Wlasnie a co daje takie prawo matkom do usuwania ciazy przeciez samo dziecko czyli plod nie ma w tej sytuacji prawa glosu bo za nie sie decyduje czy to nie wyglada tak samo jak zbir trzymajacy spluwe przy twojej glowie w ciemnej ulicy ktory mowi ci zabije cie i nie masz prawa glosu ?? dziwne jest tylko to ze potrafimy to dostrzec gdy sami jestesmy zagrozeni To ja sie was pytam jak myslicie co wtedy czuje to dziecko czy plod gdy podejmujecie taka decyzje??

Gość hahahahahaioo
moze zamiast wymyslac jak nie zajsc w ciaze to może zwyczanie nie kusić losu i przestac sie seksić co? :D :D

Gość Lime
karola pewnie, że szczęście ale ja wole żeby kobieta usunęła ten płód niż urodziła i wyrzuciła z 11 piętra

Gość A tak w ogóle
hahahahahaioo - współczuję, że traktujesz seks tylko jak prokreację :/

Gość kijevna
...przyszły morderca twoich dzieci... wybaczysz mu prawda? bo jeszcze jest cudem:)

Gość hahahahahaioo
Enfant Terrible no to marna oj marna z ciebie katoliczka jesli jestes za "usuwaniem" [taki backspace no wiesz] dzieci :D :D

hahahahahaioo Enfant Terrible no to marna oj marna z ciebie katoliczka jesli jestes za "usuwaniem" [taki backspace no wiesz] dzieci a czy ja powidziałam , ze jestem katoliczka ? lub ze jestem za aborcją? rozwrzeszczany wtorny analfabeto :O?

Gość A tak w ogóle
tak weźmie i pokocha, tak jak ktoś wziął i pokochał dzieci z setek domów dziecka :/

Gość hahahahahaioo
hahaha nie na szczescie nie musze traktowac seksu tylko ako prokreacje bo wiem że jestem w stanie ewentualnie wychowac dziecko A wystarczy tylko nie kusic losu!! :D :D

Gość Lime
khagern ale to kobieta ta a nie inna ma chodzić w ciaży, rodzić, przechodzić przez połóg. Dziecko/płód to nie jest istota która rozwija się w skorupce jajka więc to życie kobiety zmienia się o 360 stopni.

Gość hahahahahaioo
Eh, napisalas ze zwolenniczki aborcji nie musza byc atesitkami - w sumie moj blad ze odpowiedzialam zwracajac sie bezposrednio do ciebie :D

hahahahahaioo Eh, napisalas ze zwolenniczki aborcji nie musza byc atesitkami - w sumie moj blad ze odpowiedzialam zwracajac sie bezposrednio do ciebie napisałam, ze nikt nie mowi o byciu ateistka ( co sama zarzuciłas innym ..) - a to róznica, nieprawdaz? Twoim błedem jest udzielanie się w dyskusji jezeli nie rozumiesz słowa pisanego a tym samym przeinaczasz informacje i dowolnie je sobie interpretujesz:O

Gość A tak w ogóle
hahahahahaioo - rozumiem, że kobiety niezamożne nie mogą uprawiać seksu albo ewentualnie należy takie wysterylizować? A co z facetami? Trzeba nakazać im uprawiania seksu tylko z bogatymi kobietami, których stać na ewentualne dziecko? A może sejm powinien ogłosić listę płac, od których zależałoby czy pozwolą ci uprawiać seks czy nie?

Gość Lime
zresztą ja już napisałam że bym nie usunęła ale nikt nigdy nie jest w stanie postawić się w czyjejś sytuacji. Nie umiałabym powiedzieć jakiejś kobiecie URÓDŹ/USUŃ. Poprostu bym nie umiała!!! hahahahahaioo nie kusić losu?? Niezła z ciebie kłoda w łóżku musi być. Nie kuś losu że Cię samochód potrąci i z domu nie wychodź!

Gość khagern
khagern ale to kobieta ta a nie inna ma chodzić w ciaży, rodzić, przechodzić przez połóg. Dziecko/płód to nie jest istota która rozwija się w skorupce jajka więc to życie kobiety zmienia się o 360 stopni. Widzisz dziwi mnie ze tylko ty sie z tym utozsamiasz bo moze ojciec tez by chcial a moze inni ludzie tez twoje dziecko moze wiele oznaczac dla swiata dla moich dzieci dla nas dla wszystkich widzisz wszyscy mozemy czerpac z tego korzysci i smutki

Gość hahahahahaioo
eh enfant - napisalam tak poniewaz wszystkie dziewczyny na argument ze aborcja jest cięzkim niemoralnym grzechem reagują mowiac, ze nie sa katoliczkami :D :D :D

Gość Lime
umiesz czytać??

Gość hahahahahaioo
Lime - kiepskie porownanie! "Niezła z ciebie kłoda w łóżku musi być" Dlaczego? :D