Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeby sie udalo :(

jezu zeby mi sie udalo

Polecane posty

Gość Masz super zawod
Malopolska jest duza. Mieszkasz w duzym miescie ??, albo miescinie. Nie lamentuj i nie proznuj. Starajac sie o prace , badz, mila pewna siebie, patrz w oczy i mocno sciskaj rece przy witaniu. Nikt nie potrzebuje, niesmialej, niepewnej,wystraszonej myszy. Musisz pokazac ze wiesz czego chcesz, jezeli tej energi i potecjalu nie masz w sobie ciezko sie przebic. A gdyby sie twoje marzenie nie spelnilo, to zacznij sama, zero inwestycji. Pokuj w domu komputer i drukarka. Moze wiecej malych prywatnych firm skozysta z poradnictwa.Pokaz co potrafisz, tak mozesz tez zrobic majatek. Nie rozczulaj sie nad soba, pokaz ze jestes !

Masz super zawód dziękuje za slowa wsparcia, nie pomyslalam o tym,ze moze wystarczyc komputer i drukarka i mozna cos zdzialac, chyba te lamenty mi wszystko przyslaniaja :o nie mieszkam w duzym miescie,ale i nie malym... nie mam problemow z rozmowami,ale najgorsze jest to,ze na te rozmowy nie jestem zapraszana przez te firmy,ktore wydaja sie najlepsze,wiarygodne,tylko przez jakies gnioty i twory dziwne :o zaczynam juz miec obawy,ze to moze przez to,ze szkole konczylam we Wrocławiu i tam tez wtedy pracowalam i moge przez to nie byc wiarygodna :o

Gość w tym temacie...
poszukaj w kadrach pracy w Wawie byla oferta na pracuj randstadu -zobacz tam, cos zwiazanego z pisaniem procedur adrowych ja lece spac, pozno jest, dobranoc

Gość Masz super zawod
Nie , no Wroclaw to cywilizowane miasto. To nie ma nic wspolnego z Wroclawiem. Mysle ze te szanowane firmy cie nie biora bo nie masz rutyny w zawodzie, no doswiadczenia. No i na takim spotkaniu, czy prezentacji, mowisz cichutko, widza twoje zagubienie. W pracy na nauke nie ma czasu, szuka sie kompetentnych z duza praktyka. Dlatego start jest taki ciezki. Poszlabys do lekarza,ktory dopiero co zaczal prace ? No tak to juz jest ,ze kazdy woli ludzi doswiadczonych w danym zawodzie. Sama musisz sobie wyrobic "marke" Albo umiec sie dobrze zaprezentowac, "sprzedac"

no wlasnie, praktyka to podstawa dzisiaj :o uciekam spac i juz nie marudze ;) dziekuja za pozytywne slowa i podpowiedzi, dobranoc 🌼