Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooh layla

Ale mnie wku... gdy ktoś mówi TA PERFUMA zamiast TE PERFUMY

Polecane posty

Gość ooh layla

"Pięknie pachnie ta perfuma!" "Gdzie kupiłaś tą perfumę" "Popsikam się tą perfumą" Normalnie zgrzyt na całego! :O

perfuma, perfuma,perfuma, perfuma,perfuma, perfuma,perfuma, perfuma,perfuma, perfuma,perfuma, perfuma,perfuma, perfuma,perfuma, perfuma,perfuma,perfuma,perfuma,perfuma,perfuma,perfuma,perfuma,perfuma,perfuma,perfuma,perfuma,perfuma,perfuma,perfuma,perfuma,perfuma,perfuma,perfuma,perfuma,perfuma,perfuma,perfuma,perfuma,perfuma,perfuma,perfuma,perfuma, :P

Gość niestety w XXI wieku mamy
pełno analfabetów. "Perfuma" wkurza mnie na równi z końcówką "ą" zamiast "om". Jest to nagminne

Gość scalak to scalak
Jest jeszcze odmiana TEN PERFUM. Witaj w gronie grammar nazi ;)

Gość kmntrtoprpo
a ja nie cierpię gdy ktoś mówi ten perfum- szlag mnie trafia jak to słyszę.

Gość ooh layla
Nie jestem jakąś purystką językową, nie czepiam się każdego jednego przecinka czy akcentu, ale na litość boską, przecież to brzmi arcykretyńsko! Jak jeszcze słyszę to z ust dzianej, statecznej matrony, wypsikanej taką Coco Chanel za cztery stówy, to mi cycki opadają 😭

Gość a co powiesz na taki kwiatek
... ta perfuma pasuje młodym dziewczyną... ???

Gość ooh layla
TEN PERFUM... Też padam, gdy to słyszę. Kurde, to tak jakby mówić TEN SPODEŃ (od spodni, gdyby ktoś nie zajarzył), TEN NOŻYCZEK (nie od noża, a od nożyczek), TEN SZLACHT (zamiast szlachcic). Załamka.

Gość a mnie wkurza
a mnie wkurza jak ktoś mówi proszę pokroić mi na plajsterki zamiast plasterki drażni mnie to

Gość a możeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ten PARFUM ? :

Gość te arcykretynka, załamka
jesteś :O 🖐️

Gość a mnie wkurza
Pracuje na stoisku mięsnym i słyszę to kilka razy dziennie czasami aż się chce zwrócić uwagę tak mnie to drażni ale powstrzymuje się:)

a jak ktos mowi: chceszkawalek TORTA??????? Matko boska,a coz to za odmiana! Niestety wiele osob tak mowi; pieke torta,chcesz torta...krew mnie zalewa jak to slysze,i zawsze poprawiam.

Gość a możeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
japąki ? co to?

Dobre, dobre :D Mój znajomy kiedys pokazywał mi co jego kierowca pisal na fakturach :D Kwiatki typu " nieczynne SPOWODU że zamknięte" lub "nie zrobiłem bo były ślizgie schody".

albo : ''zrobiem'' ''wlaNczam' ''smakuje ci ten LOD? '' ''nie umie'' i duzo innych :-D :-D

Gość a co powiesz na taki kwiatek
to chyba jakiś idiom z południa Polski. Tam mówią "kawałek torta" i "tatowi" zamiast tacie... Z kolei na północnym wschodzie mówią, że ida do sklepu cos " kupYwać" a nie kupować.

Gość debilooooooo
he he, grammar nazi. Podoba mi się. A co myślicie o "buciku damskim na małą stópkę sexi koturna"? Bo ja mam ochotę taką osobę zamordować z zimną krwią. Powoli.

o,albo jeszcze czesto slysze,jak ludzie mowia: piniądze, zamiast pieniądze... Nie mam piniędzy...hahahahah