Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzucona stara

Zostawil mnie facet bo nie chcialam wyjsc za niego za maz

Polecane posty

Gość bmblondyn ty jestes jebniety
od urodzenia? czy to tak z wiekiem ci przyszło?

no bo trzeba widzieć, jak zmienia się świat na naszych oczach. Kobieta współczesna może istnieć samodzielnie, a nie jako paprotka dodatek do kogoś kto urodził się z jajami, bo prawdę powiedziawszy czasem ma większe "jaja" niż tak pierdoła jak np prezes Kaczyński.

Owszem, ja moge istniec samodzielnie. Dosyc dobrze zarabiam, potrafie wiele rzeczy sama zrobic. Nie wiem czemu niektorzy atakuja mnie tutaj z agresja i strasza staropanienstwem a i probuja wmowic ze bede z zazdroscia patrzyla na poukladane zycie mojego partnera. Zdaje sobie sprawe z tego, ze ciezko mi bedzie znalezc partnera z takimi samymi pogladami jak ja.Teraz szczegolnie, gdyz od poczatku jasno stawialam sprawe i gdybym wiedziala jak to sie skonczy, to nie angazowalabym sie tak bardzo

Gość A to ja paskuda
Pozostaje ci jeszcze wibrator. On nie potrzebuje ślubu ani dzieci.

Gość A to ja paskuda
debil zawsze bedzie debilem to prawda zawsze nim zostaniesz.:P

w calej tej prowokacji nikt nie atakuje laski za to ze nie chce slubu, jedynie, mowiac delikatnie ,wytyka jej sie bledy w rozumowaniu, czyli przekresla wszystko co wyszlo spod jej palcow

Gość A to ja paskuda
No przeczytałam --->> Debil pozostanie debilem. Skoro chcesz pozostać debilem to droga wolna. Nikt ci nie broni to twój wybór.

Gość do autorkii
na poczatku niejaki regres pytał sie dlaczego nie chcesz wyjśc z mąz za tego faceta? nie umiałas albo nie chciałas dac odpowiedzi możesz odpowiedziec na to pytanie

Gość autorka jest durna jak jej nic
k :D