Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadręczona

czy to oznaki ciąży czy schizy już sama nie wiem ktoś tak miał???????

Polecane posty

Gość zadręczona

ojj wiem, że to kolejny podobny temat , ale każdy przypadek ejst inny nie mogę sie odnalzec w poprzednich tematach a jestem tu pierwszy raz wiec pytam czy ktoś tak miał kochałam sie przed owulacja i po owulacji . nie kojarzeę abym miała wczesniej bolesne jajeczkowania , a tym razem od owulacji bolał mnie brzuch codziennie jak na okres, do tego moje piersi sie powiekszyły , bolą , sutki nabrzmiały, po zakonczeniu owulacji miałam i mam dni suche , wkładka czysta , ale jak wycieram sie po czynnosci fizjol...... to mam na papierze gęsty przezroczysto -biały śluz . okres powinnam dostać jutro lub pojutrze - wczoraj robiłam test wyszedł negatywnie 2 razy . czy jest sens aby powtarzac test?????? czy ciąży nie ma a objawy są z innych powodów.???????

Gość zadręczona
karolin_ka to ty tu weszłaś i to ty wypierdalaj!!!!!!!!!!!!

Gość aja aja
poczekaj do dnia @ jak zacznie Ci się spóźniać powtórz test na razie nie ma sensu

Gość zadręczona
już raz byłam w ciąży wówczas 3 dni przed @ miałam już wynik pozytywny i to kilka razy

Gość no to chyba nie masz wyjscia
gdybanie ci nic nieda poczekaj do dnia spodzewanej @ i wtedy zrób test

Gość zadręczona
ale co to myslicie , że jakiś cień nadziei jest aby mogła być w ciąży????????? wczoraj po tym 2 teście to już sobie zupełnie odpuściłam. ale może rzeczywiscie poczeka do jutra i zrobie jesczez raz albo najlpeiej do piatku

a kiedy masz termin@ za bardzo sie nakrecasz moze wez wrzuc troszke na luz i piczekaj do dnia OKRESu

Gość aja aja
ja bym na Twoim miejscu zaczekała. dopóki nie ma @ jest nadzieja :) chociaż już kilka razy tak się rozczarowałam i staram się już nie nakręcać :)

poslucha dobrej rady i zaczekaj do dnia @ chodz zycze 2 kreseczek ja sie staram juz 3 lata

Gość zadręczona
dzieki dziewczyny za odpowiedzi na codzien nie wchodze na fora , nie czytam , nie piszę, ale zdarzają sie takie czy inne sytuacje , gdy człowiek chce z kimś pogadac , rozwiać wątpliwości, bardzo często czekając na ciąże jesteśmy niecierpliwi , każdy sygnał o ciąży lub jej braku nas uskrzydla lub dołuje a osoby , które tu wchodzą aby potepic czy wyzwać tez kiedyś będą w podobnej sytuacji.

Gość zadręczona
okres powinnam dostać jutro lub w piątek

no to czekaj do dnia @

Gość zadręczona
rzeczywiście poczeka cierpliwie a potem napisze co pokazał kolejny test,

Gość aja aja
zadreczona - znam ten bol :) też czekam i też żyję nadzieją od ponad tygodnia bolą mnie piersi bardzo, najbardziej sutki i dziś zaczął boleć mnie krzyż, jak na @ :( a do @ jeszcze ze 4 dni... staram się nie nakręcać, bo to będzie kolejne rozczarowanie, ale z drugiej strony wiem jak czasem jest ciężko

ja bym wszystko dala zeby byc w ciązy!

też tak miałam , brzuch mnie bolał jak na miesiączkę zrobiłam w szpitalu test ciążowy i wyszedł negatywnie . drugi raz zrobiłam jak spóźnił mi się okres i wyszedł pozytywnie . poszłam na następny dzień do lekarza i wykrył wczesną ciąże , powiedział ze mam endometrium powiększone o 22 mm ,zasiniałą szyjkę macicy ale nie wykrywa jeszcze żadnego pęcherzyka bo jest za wcześnie , kazał mi przyjść za 3 tygodnie i zobaczyłam jak serduszko bije mojemu maleństwu . radze Ci się zgłosić do lekarza jak nie pojawi Ci się miesiączka , lub zrobić badanie Beta HCG:)

Gość zadręczona
dzieki Gusiu z uwagi na fakt , iz ostatnią ciąże poroniłam gdy na tescie pojawia sie 2 kreski mam zaczac brac luteinę . strasznie sie tym wszytskim martwie i chce i ciesze sie i nie bo wydaje mi sie, że nzów nadejdzie ten dzień w którym szczescie sie skonczy a tak............... człowiek żyje nadzieją ... która sprawia, że potrafimy przezyć kolejny dzień

Gość nadzieja82
nadzieja zawsze istnienie ja juz z męzem staramy sie 3 rok o nasz upragniony cud

Gość zadręczona
a ustaliliście co jest problemem , co powodem tego, że do tej pory nie zaszłaś w ciąże?

Gość zadręczona
ja po poronieniu robiłam masę badań i są w porządku. nie mam krótkiej szyjki macicy, ani tyłozgiecia itp.... poprostu gin mówiła, ze zarodek zle sie zagnieździł

Gość taka jedna mama ;)
nadzieja82-współczuje...

Gość nadzieja82
zadreczona maz ma slaba jakos zołierzykówza 2 tygdonie sie okaze czy jest jakas poprawa zobaczymy codz moje nadzieje juz sa coraz mniejsze po takim czasie

Gość nadzieja82
trzymam za ciebie kciuki oby sie udalo zycze ci 2 kreseczek bo ja juz nie mam nadzieji na nasz mamy upragnony cud!

Gość taka jedna mama ;)
zadreczona-ja jestem teraz w 2 ciąży,a objawy miałam identyczne jak Ty. tyle że w tej ciąży.

Gość dotka555123
witam, jestem 2 tygodnie po terminie spodziewanej miesiączki, tydzień temu zrobiłam test, był pozytywny ale druga kreseczka słaba. wczoraj byłam na usg dopochwowym i gin powiedział że nic nie widzi. dodam, że bolą mnie piersi i znacznie powiększyły się brodawki. nie wiem co o tym myśleć.. czy któraś z Was tak miała? czy jest jeszcze jakaś szansa że mogę być w ciąży?? proszę pomóżcie

Gość zadręczona
no to powiem ci tak moja przyjaciółka starała się z mężem 4 lata , on również miał słabe żołnierzyki najpierw kazali im wyluzować i sie tak nie skupiac na dziecko ale przyjemnosci z seksu potem jego spermę wpuścili do psiapsiółki za pomoca .... czegoś - przepraszam ale dookładnie nie wiem jak nazywa sie ten cały proces i jest w ciąży 6 miesiac dziecko dobrze się rozwija

Gość zadręczona
------ INSEMINACJA ----------- słyszałaś o tym??????????

Gość zadręczona
do dotka555123 narazie się nie zamartwiaj - może to byc wczesna ciąża - tak miała moja kolezanka , że dopiero w 6 tyg wkoncu ginekolog coś zobaczy a teraz ma córunie druga opcja jest taka , ze ciąża pozamaciczna ale w takich przypadkach każa robić BETA HCG co kilka dni i sprawdzac czy poziom rośnie jak tak to czekac a jak spada to udac sie szybko do lekarza