Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ljasflsjf.smf

2012?

Polecane posty

witam :) Dawno nie zaglądałam. Trochę problemów wyszło. U nas się pokręciło i przenosimy ślub na czerwiec. Witam nowe PM :) dwa i pół - te sukienki super, pod warunkiem, że ktoś ma taką figurę ;) pierwsza dla mnie extra! Ja muszę coś innego kombinować ;)

Gość dwa i pół
wydaje mi sie że bedą ładnie leżały, mam 172cm wzrostu a buciki mam zamiar miec na pożądnym obcasie i ogólnie jestem bardzo smukła jeśli chodzi o ramiona i biust raczej też mały

Gość sierpnioweczka2012
hej dziewczyny:) my ślubujemy 25 sierpnia:) sala, zespół, kościół jest. kamerzysta wstępnie wybrany( ale jeszcze pomyślimy, czy warto inwestować aż tyle pieniędzy...), fotograf wstepnie jest:P) Pozdrawiam serdecznie!

sierpnióweczka witamy :) Nowa Panna obrączki jakoś takie "ciężkie" mi się wydają i jakoś bez blasku. Może przez to specjalne wykonanie. Ale nie sugeruj się co mówię ;) ja nie lubię żółtego złota.

Gość sierpnioweczka 2012
dziewczyny powiedzcie mi proszę czy będzie korzystać z usług fotografa/kamerzysty? Jaki budżet planujecie na to przeznaczyć? Ja się strasznie waham...znalazłam kamerzystę moich marzeń, ma termin wolny, ale interesujący nas pakiet ślubny kosztuje 8000zł... mogłabym nawet to rozważyć, rezygnując np przy tym z lepszej sukni, lub z np fotografa....chcialabym mięc piekną pamiątke slubna...ale czy warto? tyle pieniedzy....

sierpnióweczka niezła kasa :O my nie planujemy brania kamerzysty bo według nas to strata pieniędzy i prawda jest taka, że potem nikt nie wraca do takich nagrań (poza tym nie cierpię się oglądać ;) ). Będziemy mieć fotografa tylko. Jeśli chodzi o ceny to chyba wszystko zależy od miasta, wielkości, konkurencji, renomy firmy itp. Nam powiedziano, że taki podstawowy wyjściowy pakiet zdjęciowy to 1400 zł. Wszystko zależy od nas, czy zechcemy dodatkowe sesje czy dłużej zatrzymać fotografa na weselu. Tak to wygląda u nas.

Gość dwa i pół
o matko 8tyś? nasz kamerzysta bierze 2tyś a forograf 3400 ale jeśli cie stac to czemu nie

Gość sierpnioweczka 2012
sęk w tym, że mnie nie stać... tylko, że jak zobaczyłam te nagrania,to aż mnie ciarki przesły i pomyslałam sobie,,alebbo taki film albo żaden.. więc pewnie zostanie żaden :(

Gość dwa i pół
nasz kamerzysta jest z wrocławia, nie wiem czy dac linka bo jeszcze będzie że reklame robie ale wydaje mi też podoba jego robota

Hmm no film ładny. Ale nie wierzę, że ktoś nie potrafi zrobić czegoś takiego za mniejsze pieniądze. Bo te 8 tyś. powala :O

Gość poki co moge tylko zazdroscic
dwa i pół, daj bardzo Cię proswzę namiary:) Baaaaaardzo chętnie znalazłabym coś w tym stylu za ludzką cenę :(

Gość dwa i pół
myślałam że to bedzie te sławne "mpstudio" ale jakos ten twój link mnie nie powalił

Gość sierpnioweczka2012
to ja pisałam powyżej :) No dla mnie 8 tys złotych to jest ogrom pieniedzy....jak pomysle, ile musismy miesiecy oszczedzac, zeby odłożyć taką kwotę...no przyznam ,że zal mi tych pieniedzy...

no naprawdę świetny film:) witam dziewczyny;) My też w 2012 się pobieramy;) dok. 21.04.2012 My tak mieliśmy z zespołem...albo ten albo żaden ;) pozdrawiam wszystkie przyszłe panny młode;)

Gość sierpnioweczka2012
dwa i pół Bardz fajne klipy :) . Jedyne co mi się średnio podoba to podkład muzyczny pod nimi, jest dla mnie osobiscie za smętny i za wolny. ale ze strony pracy kamerzysty widać duży talent:) ile płacicie jesli mogę wiedzieć? i co obejmuje ta cena?

Gość Nowa Panna :)
filmik boski-marzenie chyba większości z nas. ale widac,że ta pannę młoda na to stać. co do tych moich upatrzonych obraczek to też wolałabym,aby się bardziej błyszczały,bo tu przewaza mat.

Gość dwa i pół
kamerzysta jest naprawde fajny, bierze około 2tyś, nie pamietam dokładnie i w tym jest film i tzw teledysk

Gość sierpnioweczka2012
no to przynajmniej cena jest normalna! dziekuję bardzo za namiar, na pewno będę się kontaktować:)

Gość dwa i pół
acha jeśli chodzi o piosenki to możesz mu dac liste z waszymi piosenkami

Gość sierpnioweczka2012
ooo no to super, wlasnie podoba mi się taka żywa, pozytywna, optymistyczna muzyka w podkładzie:)

Gość heh22
Hej my mamy 25 sierpnia 2012 Robimy przyjęcie bez wesela ponieważ nie mamy tyle pieniązków a to co byśmy musieli wydać na orkiestrę wodkę itp wolimy przeznaczyć na nasze mieszkanie. ślub będzie kościelny a następnie przyjecie dla 70 odsób w restauracji składający się z obiadu przystawek, deseru tortu i kolacji. Łącznie około 6 godzin. Fotografa oczywiście mamy na ślub kościelny potem na sesję- na tym uważam że nie należy oszczędzać. Z jednego co się ciesszę że rodzinie bardzo się spodobał ten nasz pomysł o przyjęciu :) A sukienkę zacznę wybierać w styczniu 2012

alez się kochane rozgadałyscie :) dwa i pół - suknie prze cudowne!!! właśnie o takich marzę! nie prawda jest to że sa tylko dla szczupłych bo mierzyłam, i pani w salonie mówiła że tak samo ładnie wygląda w niej rozmiar 34 jak i 42, problem jest taki ze przy każdym rozmiarze pod biustem tworzy sie taka "bufka" i nie zawsze dobrze to wygląda, w moim przypadku wyglądało to jak brzyuszek ciążowy :) ale pani z salonu powiedziała że tak robi się zawsze bo jest to wina tego że jest duzo zebranego i pomarszczonego materiału pod odcięciem biustu. co do obraczek , osoobiście mi sie nie podobają, sa za masywne, ale to Wam sie mają podobać! tak samo suknia, może byc nie modna, dla jednych za bufaiasta dla innych jak pidżama ale ważne żebysmy same czuły sie jak księżniczki!

Gość ix3
O ja Cie nie moge jakie cudowne sa te suknie *_* woww ta pierwsza mm cudna... ;) a co do kamerzysty i fotografa to my mamy wszystko razem za 2,500 zł. :) Wiem ze tak no troche tanio,bo tak szczerze mowiac to duzo osob nam mowiło ze na dobrym kamerzycie fotografie i orkiestrze sie nie oszczedza,ale duzo naszych znajomych i znajomych znajomych brało tego kamerzyste i fotografa i naprawde poprostu ja sie dziwie bo maja talent wiedza jak sie do tego zabrac a tak naprawde to moim zdaniem to sie nisko cenia ;) Co do obraczek to chcemy takie proste klasyczne i moja z jakims diamencikiem.. :) bo tak naprawde jak tak popatrzylismy kiedys na te oraczki to sa wlasnie takie ciezkie takie napackanie przeroznymi zlotami wzorkami wycieciami poprostu masakra.. ;/ A takie klasyczne złote sa naszym zdaniem najładniejsze ;) A ten fotograf za 8 tysiecy hmmm.. filmy sa naprawde cudo ... ale czy bym zainwestowała az tyle hmm musiałabym tak naprawde sprawdzic,bo tak szcerze mowiac to zawsze na stronce kamerzysci daja swoje najlepsze filmy... najlepiej tak moim zadaniem popytac bo moze ktos ich mial na weselu i pozyczyc od nich płytke i sprawdzic czy rzeczywiscie az tak cudownie nagrywaja ;)

Gość dwa i pół
sierpnioweczka2012 i co sądzisz o tym kamerzyście?