Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystery_

Dziewice na Kafeterii - są tu takie?

Polecane posty

Tu nie chodzi o zdziwiaczałość,ale o brak popędu seksualnego.To on nas prowadzi do głębszych związków.To on sprawia że jest na przykro jak spotykamy zakochanych i jak widzimy piękny dziewczyny.Wszystko przez popęd seksualny.Ona szuka przyjaciela,bratnią duszę a nie męża,bo z mężem się sypia i często uprawia sex.Ona by na dłuższą metę nie miała się zmuszać do seks,więc związek z góry skazany na porażkę.

Gość Mari_55
Już żadna dziewica się nie wypowie? :P

Gość bagno co Ty
pierdolisz dka Ciebie seks to związek... nie tylko , moj drogi wiec przestan filozofowac , bo te mądrosci sa słabe. Ludzie za zwierzętami stadnymi, dlatego łaczą sie w pary .. samotnosc jest patologia

Gość Są....
I też z Wawy, i starsze niż 25 lat.

offerma-Prawiczki się masturbują,więc rozładowują swój popęd seksualny,maja orgazmy itp,a różyczka 35 nic,nie ma faceta,nie masturbuje się ,nie ma orgazmów ani nawet fantazji czy myśli seksualnych.Więc według ciebie to normalne w wieku 35 lat?Myślę że kobieta co ma z 70 lat ma więcej myśli seksualnych niż różyczka 35

Gość a kto to Tomek ?
???

Gość Mari_55
Są.... - fajnie, w sam raz dla Mystery_ .. :P

Widze ,ze juz wypowidzieli sie eksperci na mój temat.Nie mam żadnych zaburzeń ani blokad.Nie potrzebuje tylko przyjaciela ale tez męża,który nie musiałby mnie o nic prosic. Bagno -fajnie jest oceniac innych?Jestem normalna.Krytykujecie wszystko co jest niepopularne .Nawet wiecie jakby wyglądało moje małżeństwo.Poza tym nie porównuj mnie do siebie.Ja nie rozbudzam swojej seksualności przez filmy i inne rzeczy i dlatego nie potrzebuje zadnych metod zastepczych.Poza tym mnie nie boli głowa.

Gość ;ppp
jesteś aseksualna bo normalny czlowiek potrzebuje życia seksualnego

''Jesli ludzie poznaja dobre swoje charaktery,poglądy to i w tej sferze życia będzie dobrze'' To dlaczego kobiety najpierw poznają jaki facet jest w łóżku, a dopiero później jego charakter? Zrozum, że dla każdej normalnej kobiety chęć bycia w związku determinuje potrzeba seksu i nic więcej.

''bycie dziewicą to według Ciebie wstyd?'' No jasne że wstyd, żenada, tragedia, koszmar i w ogóle totalna załamka.

Gość nononononoooooooooo
topik o dziewicach : offerma nigdy się nie masturbowalaś? różyczka35 Twoje pytanie jest nietaktowne. padłam :D:D

Gość nononononoooooooooo
offerma pytanie - odpowiedź co w tym śmiesznego? kontekst offermo, kontekst :O

faceci, śmiejecie się z dziewic a jak chcecie się ożenić to najlepiej żeby waszą wybranką była dziewica--> jak to jest?