Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystery_

Dziewice na Kafeterii - są tu takie?

Polecane posty

różyczka35-Ależ mnie nie o nudę chodzi tylko o twoją seksualność.Ty się szanujesz bi nie masz popędu seksualnego,jak by ci się chciało to prawdopodobnie byś już dziewica nie była.Mnie nie chodzi o twoje dziewictwo ,bo bardzo dobrze że nią jesteś,tylko chodzi o twój brak seksualności.Co by było gdybyś poznała faceta,i po jakimś czasie w zwizku on chcił by się z tobą kochać a ty być nie miała ochoty na seks?Odmówiła byś mu czy też byś się zmuszała do seksu?

Gość Mari_55
różyczka35 - za świętą się uważasz? Chciałaś opinii więc każdy pisze co myśli, chyba nie myślałaś, że będą Ci gratulować, że jesteś 35letnią dziewicą? :D

''Gdyby tu pisała dziewczyna 20-letnia ,że miała 10 facetów-to była by świetna,a ja w swoim wieku zadnego,więc jestem nudna.Ok .mogę byc nudna ,ale przynajmniej sie szanuje.'' Bo tylu parterów ma każda normalna 20latka. A ty jesteś porządna, bo nie miałaś żadngo? Super.

nie wiem co ludzie maja do dziewic-przecież to jest wybór każdej z nas. a racją jest że niewiele ich jest a te które są to się nie przyznają bo boją się wyśmiania...a przecież czasem warto czekać;)

urokiem tego forum jest że co sie nie napisze to nie pasuje:P niewiem co chcecie od różyczki, nie miała szczęścia do tej pory spotkać "swojego", z byle kim nie chciała i wciąż jest dziewicą to takie dziwne? moja ciotka pierwszego faceta miała w wieku 45 lat więc ma jeszcze kobita czas :D

"Jest mi tylko przykro ,że tak się ośmiesza osoby takie jak ja." Było trzeba sobie znaleźć faceta a nie fochy na forum stroić :D

Mari_55-A ty też się nie masturbujesz i nie masz fantazji seksualnych?

Bagno-co by było gdyby.............Gdybym kogoś kochała to byłoby moze inaczej. Pomarańczo-nie uwazam sie za świetą,i nie oczekiwałam gratulacji.

"nie miała szczęścia do tej pory spotkać "swojego", z byle kim nie chciała" Jaaaaasne, nikogo przez 20 lat nie spotkała kto by się jej spodobał? Niezłe wymagania musi mieć... :D

''niewiem co chcecie od różyczki, nie miała szczęścia do tej pory spotkać "swojego", z byle kim nie chciała i wciąż jest dziewicą to takie dziwne?' Tak w przypadku kobiet jest to bardzo dziwne i oznacza tylko tyle, że nie odczuwa popędu seksualnego. Jakoś innym kobietom nie przeszkadza fakt że idą do łóżka z byle kim.

Gość Mari_55
Milena20 - nie wierzę, że do tego czasu Twoja ciocia była dziewicą! :D ja tam się masturbuje, mam fantazje itp. ;)

"różyczka35 Bagno-co by było gdyby.............Gdybym kogoś kochała to byłoby moze inaczej." A czemu myślisz że nagle byś poczuła popęd seksualny,skoro go przez 35 lat nie czułaś?A gdybyś tego popędu nadal nie poczuła to w imię miłości,zmuszała byś się do seksu?

na 100% tego niewiem ale wszystko możliwe Mari-55 :D ja odczuwam popęd ale z byle kim nie chce, przynajmniej na razie :P

Gość wolontariuszka
Ja mam 24 lata i jestem dziewicą. Jestem ładna, ponoć tak mówią i faktycznie nie miałam jak do tej pory szczęścia spotkać "tego właściwego" jak to się utarło mówić. Jeden z moich eks był tak zdziwiony jak po 3 miesiącach dowiedział się o tym, ze non stop pytał się tylko czy ja nie czułam potrzeby fizycznej i że on tego nie rozumie. Dodał również "to nie mój problem" jakby to miało być jakimś problemem. Zerwałam po tym. Później spotykałam wielu facetów ale niektórzy albo zbyt byli podnieceni tym ze jestem i bardzo mnie namawiali na sex, wiadomo fajnie jest być tym pierwszym, albo wręcz przeciwnie - odstraszało ich to, bo jak mówili dla nich sex jest ważny i nie mają zamiaru czekać pół roku, bo z dziewicami tak jest :P Teraz nareszcie spotkałam kogoś normalnego, wie że jestem cieszy go to i nie pośpiesza mnie do niczego. Jak tak dalej będzie to może coś z tego będzie ;]

"Gdyby tu pisała dziewczyna 20-letnia ,że miała 10 facetów, to by jej napisali, ze jest dziwką." I właśnie za to uwielbiam to forum :)

Gość Mari_55
wolontariuszka - faceci są różni jak widać.. życzę Ci by tym razem wszystko się ułożyło :)

maria izabela de la krata-Mario,obiecałaś mi fotki.Jak na razie to nie dotrzymałaś obietnicy:-(