Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkosia

czy można być szczęśliwym bez seksu?

Polecane posty

Gość fneofneofnewongfqwogne
To tak, jak w pewnym "żarcie": Wchodzi do sklepu kobieta rozmienić 100 zł, a sprzedawca jej na to: "Ale proszę pani, ten banknot jest fałszywy" A ona: "O nieeee! Zostałam zgwałcona!" Mniej więcej tak brzmią Twoje opowieści.

Gość olkosia
żart dobry :D powiedzcie co w tym idiotycznego, wszyscy chcą seksu

Gość siullla
wiesz co przypominasz mi taką jedna 34 letnią rozwódkę, też ma gacha tylko na seks, jest na każde jego skininienie, umówi się na seksik i bach dziecko do dziadków o 8 wieczorem do rana , bo mamusia musi się zaspokoić ,a później z rana prosto bo dzicię i do kościółka , bo ona taka przykładna, alkoholu też nie tknie ..

Gość olkosia
siulla i co w tym złego widzisz? matce się nic nie należy ?

Gość w obronie wypraw
Skonsumowanie znajomości już na pierwszej randce nie sprzyja zadowoleniu ze związku ostrzegają badacze Większość Amerykanów (85 proc.) przyznaje się do uprawiania miłości przed zawarciem małżeństwa. Wierzą, że w ten sposób sprawdzą, czy łączy ich z partnerem chemia seksualna. Zdaniem wielu to ona jest kluczem do udanego związku. Z najnowszych ustaleń naukowców wynika, że pośpiech w przeprowadzeniu tej „weryfikacji nie jest wskazany. Szybkie pójście ze sobą do łóżka wiąże się z odczuwaniem mniejszej satysfakcji z małżeństwa dowiedli psycholodzy z Brigham Young University w Utah. Z kolei zwlekanie z tym zwiększa szanse na związek, w którym partnerzy będą potrafili się ze sobą komunikować, cieszyć się poczuciem stabilności oraz oczywiście seksem. Do takiego wniosku prowadzą badania przeprowadzone z udziałem ponad tysiąca par. Uczeni podzielili ich na trzy grupy. Kryterium przynależności do nich wynikało z momentu rozpoczęcia współżycia seksualnego: do miesiąca po poznaniu, do dwóch lat po poznaniu, po ślubie. Udzielone odpowiedzi dały podstawę do wysunięcia tezy o szkodliwości szybkiego seksu. Życie intymne jest ważne. Ale nie jest jedyną ważną rzeczą w małżeństwie komentuje Dean M. Busby, współautor badań. Można mieć przecież wspaniały seks z osobą, która pod względem osobowościowym do nas nie pasuje. http://www.rp.pl/artykul/586577_Szybki-seks-zle-wrozy.html

"Szybkie pójście ze sobą do łóżka wiąże się z odczuwaniem mniejszej satysfakcji z małżeństwa dowiedli psycholodzy...." Ale z tego co zostało napisane wcześniej, to ona nie chce nawet stałego związku, tylko tak od czasu do czasu i niekoniecznie z jednym partnerem. "... Można mieć przecież wspaniały seks z osobą, która pod względem osobowościowym do nas nie pasuje..." Dlatego proponowałam jej pracę w agencji towarzyskiej, przynajmniej kobieta dorobi ;):D

Gość olkosia
nie potrzebuję się dorabiać i nie chce mieć kilku partnerów do łóżka, chcę mieć takiego stałego

16:54 olkosia nie jestem spełniona seksualnie, a najgorsze jest to ze cały czas jestem zaj**iście atrakcyjna , ładna i mam takie poczucie że sie marnuję... niestety jest to mała mieścina i trudno o fajnego kochanka, a nie potrzebuję nikogo na stałe... :D:D:D:D:D kobieto, czas na lekarza Dziadek Alzek się kłania :)

Gość olkosia
:O

Ty Olcia, chcesz mieć wszystko: fajnego faceta imprezowego, non stop seks, a przy okazji zaradnego, no i żeby pokochał twoje dziecko i okazał się w przyszłości wspaniałym zastępczym ojcem, itd. itd. i żeby dziecko jego zaakceptowało, a on dziecko, no i żeby dobrze zarabiał.... i żeby to, żeby tamto.... :D Masz póki co, małe dziecko i to ono zasługuje na twoją uwagę, a jak się mocno zaangażujesz w pracę i obowiązki, to wiesz, może Ci będzie coraz mnie doskwierał brak seksu;) pociesz się, że od tego sie nie umiera:)

Gość kot13
szczęście nie zależy od tego , co ktoś nam wklepał w mózgi:-) można być szczęśliwym bez nogi, można być szczęśliwym bez pieniędzy, można być szczęśliwym będąc supermodelką i można być szczęśliwym będąc 200 kilowym facetem. Można być szczęśliwym z seksem i można być szczęśliwym bez seksu. Do tego wszystkiego należy być przede wszystkim SWIADOMYM:-) a więc spiący musi się obudzić:-)

Gość Jurek Kabareciarz
hmm, ludzie mają problemy np. z pracą w zasadzie autorka topiku powinna się cieszyć, że nie ma wiele kobiet po rozwodzie nie ma za co dziecka utrzyma więc olkosia, nie smuć się

Gość olkosia
nie potrafię :(

Gość olkosia
może się nie umiera , ale co to za życie...nie mam po co nawet ładnej bielizny założyć i tak później sama ją zdejmę.. nie mam na co czekać

Olkosia, musisz spróbować :) dasz radę w końcu jeśli potrafisz sama wychowywać dziecko, to jaki problem znaleźć fajnego faceta w przyszłości?:) Desperatki mają gorzej, więc spróbuj nad sobą jakoś zapanować:)

Gość Jurek Kabareciarz
a może zaangażuj się w jakiś projekt, jakąś działalność charytatywną czy coś

No a co się, ze tak powiem stało z ojcem dziecka? To byl jakiś toksyczny związek?

Gość olkosia
wiem ,ale dziecko to nie wszystko, oczywiście jest najważniejsze, ale potrzebuję się poczuć kobietą raz na jakiś czas.. nie tylko matką.. jak już mówiłam na razie nie chce nikogo na stałe, kręci mnie taki związek bez zobowiązań, po co zadręczać się codziennością, chcę trochę emocji

Gość olkosia
strona 3,4,5 wszystko pisałam, o zdradzie

Gość olkosia
kot13-- myślę że miarę mądrze to napisałas, ja jestem bardzo podatna na to co mówią inni , łatwo mnie sobie przerobić

"myślę że miarę mądrze to napisałas, ja jestem bardzo podatna na to co mówią inni , łatwo mnie sobie przerobić ..." to niestety już czas naprawdę na terapię bo znowu wpadniesz w nowe g....zamiast normalnej znajomości z facetem

Gość olkosia
chyba seks terapię

kurcze, najgorsze jest to, że już przestało mi się chcieć śmiać wspólczuję ci Olka

Gość olkosia
mówiłam że mi też nie jest do śmiechu, patrzę nieraz z okna, mam widok na blok i jak podjeżdżają jakieś samochody, później widzę jak rano odjeżdżają i już mi się załącza lampka że ktoś miał tej nocy zajebisty i seks i to tak jak ja bym chciała :O to faktycznie jest chore

Gość olkosia
to jest takie nakręcające, podjeżdża, rano odjeżdża , mężuś z nianią poprzestawiali mi klepki w głowie

"... patrzę nieraz z okna, mam widok na blok i jak podjeżdżają jakieś samochody, później widzę jak rano odjeżdżają i już mi się załącza lampka że ktoś miał tej nocy zaj**isty i seks i to tak jak ja bym chciała" 1. Może masz w bloku agencję towarzyską ;) albo.... 2. Znajdż sobie w domu jakieś zajęcie,żebyś nie musiała wyglądać często przez okno ;)

" mężuś z nianią poprzestawiali mi klepki w głowie" o, to zdanie jest najlepsze, wymiata w całości :D:D:D:D To sobie wyrzuć te klepki na stół i powkładaj wg swojego porządku ;)

Gość olkosia
naprawdę.. to właśnie po tym zapragnęłam być tylko kochanką, zaczęło mnie to podniecać, zazdrościłam jej

Gość olkosia
wrr nie mogę już tak dłużej :( tylko kochanek to rozwiązanie krótkoterminowe... później by wypadało kogoś na stałe szukać.. ale na razie taki idealny układ mi się marzy... ehhh :(