Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkosia

czy można być szczęśliwym bez seksu?

Polecane posty

Gość olkosia
czy dla kogoś jeszcze sylwester był do bani? te wszystkie pary które później szły do pokoju :O

Gość niezdecydowANNNA
Olkosia jak spędzałaś Sylwestra? Ja myślę sobie, że potrzebujesz faceta! Normalnego faceta, do łóżka, do pogadania, do wyskoczenia na piwo i do kina, ale nie do wspólnego mieszkania i nudnej codzienności. Podoba mi się takie podejście. Może zaczniesz szukać w internecie skoro w Twojej mieścinie nie ma nikogo godnego uwagi...

Gość olkosia
a na takiej imprezie ze znajomymi tak, ale nie do codziennych spotkań właśnie tak jak napisałaś, żebyśmy byli sobie tak troszkę obojętni

Gość myśląca3
tak z braku laku?

Gość olkosia
właśnie nie z braku laku, muszę odpowiedniego sobie dobrać , a w tym mieście nie ma nawet gdzie iść na piwo, kina nie ma... zostaje spotykanie się na piwo w domu , a później seks

Gość olkosia
jaaasne , pewnie prawiczkiem jesteś ? :P

Gość olkosia
dobra dobra 🖐️

Gość fneofneofnewongfqwogne
Przypomniał mi się znany dowciaap: "Panie doktorze, co mam robić, żeby dożyć 100 lat?" "Proszę pić, nie palić, nie p...... i takie tam, inne szkodliwe ;) na p... no wiadomo, zero seksu" "I, co Panie D. dożyję stu lat?" "Owszem, będzie się panu wydawało, że pan dożył nawet do 150-ciu"

:D miało być: "Proszę nie pić, nie palić...." :D:D

Gość jestem z nad morza :P
MOJA RADA : musiałabyś po prostu znalezc młodszego kochanka bo w twoim wieku faceci są juz pozajmowani na stałe a tacy młodzi do 30tki chętni na seks, proste

korjonos a jaką wg Ciebie spełnia rolę seks :D bo jak wiadomo samo słowo seks pochodzi z łaciny i oznacza: płeć a jak wiadomo, każdy jakąś nosi w ... czy na.... sobie ;) tę płeć więc się ma ten seks "w", czy też "na" sobie chyba,że ktoś się usadawia pomiędzy: kobietą, a mężczyną... ale tu już wkraczają ze swoimi prawami mniejszości /oczywiście seksualne/, bo jest w obecnych czasach jakby unaocznione, chociażby przez parady:) pozdrawiamy tu korzystając ze sprzyjającej sytuacji wszelkie zboczenia seksualne less i ge...

Gość jestem z nad morza :P
seks jest potrzebny tez mi go brakuje

Dla mnie seks jest tak samo osiągalny jak lot na ksieżyc i traktuje go podobnie - jako coś, czego i tak nie zaznam, więc po prostu pogodziłem sie z tym, że żyję bez niego.

to, że się pogodziłeś, go nie masz, to nie argument, że nie jest on potrzebny :) Bez wielu rzeczy się można obejść, ale czy warto?:)

Gość olkosia
ale najgorsze jest to że mi się wydaje że wszyscy go mają i u wszystkich jest zajebisty.. a przecież tak nie jest.. chyba :O a jak już widzę w necie jakiś artykuł na temat seksu to robi mi się gorąco z zazdrości

ale najgorsze jest to że mi się wydaje że wszyscy go mają i u wszystkich jest zaj**isty To sie pociesz, że nie wszyscy

Czytam Twój pierwszy post: 16:54 olkosia mam 36 lat, od 2 lat jestem sama, nie powiem , bo jest mi naprawdę dobrze, mam dziecko , świetną pracę którą uwielbiam, pieniądze, dom, jednak cały czas czuję że nie powinnam być szczęśliwa bo nie jestem spełniona seksualnie, a najgorsze jest to ze cały czas jestem zaj**iście atrakcyjna , ładna i mam takie poczucie że sie marnuję... niestety jest to mała mieścina i trudno o fajnego kochanka, a nie potrzebuję nikogo na stałe... " A nie potrzebuję nikogo na stałe...." Dziwna jesteś kobieto :) Ale i tak masz lepiej, niż niektórzy, co nie mają dziecka :) A... i jeszcze jedno, skoro masz dziecko, to kiedyś jednak miałaś seks /mam nadzieję,że nie z przypadkowym ktosiem/ więc jest jeszcze nadzieja, że odchowasz dziecko i wtedy sobie kogoś znajdziesz, a teraz marsz .... po wibrator, przynajmniej nie złapiesz jakiegoś wenera :D

Gość olkosia
miałam seks i to dobry.. taki całkowity z uczuciem , ale ciekawi mnie jak to jest tak bez i tak trochę tajemniczości z kochankiem a wibrator to nie to samo..

Gość olkosia
chodzi o drugiego człowieka a nie o samego penisa

olkosia sorry, jeszcze nikomu tego nie napisałam ale jesteś kretynka :D a ja druga,że daję się wciągać w tak durne rozmowy:D :)myślę, że znajdziesz powołanie w jednej z agencji i przy okazji może nawet zarobisz na utrzymanie swoje i dziecka :O żegnaj debilko

Gość olkosia
dlaczego? ciekawe jak tobie by się bez seksu żyło, czuję się niespełniona po prostu, a tak przyszedł by weekend , spotkałabym się z kochankiem , oczywiście wolnym jak już mówiłam, namiętny seks a później do domku, do dziecka, żyjąc bez seksu sama jestem jak dziecko

Gość olkosia
muszę się czuć używana, teraz czuję tylko że się marnuję..

Gość loszkka
rozumiem ten ból :(

Gość olkosia
wiem, że rozumiem, każda kobieta rozumie tylko nie chcą się przyznać

Gość olkosia
pragnę takiego uczucia że wsiadam w samochód i wiem że jadę na seks, ale szykuję się w domu , bo wiem że zaraz będzie seks , taki dreszczyk emocji..

Aha ....... no cóż... podniosę.... żeby ktoś inny mógł się jeszcze pośmiać..... :D:D:D:D

Gość olkosia
a co cie tak śmieszy jeśli można wiedzieć?