Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulka0018

nie podniecam mojego chlopaka jak sie zabawiam jego penisem pomocy!!!!!

Polecane posty

Gość kasiulka0018

staram sie jak moge kupuje rozmaita bielizne erotyczna gdy zabieram sie za niego robie to na ruzne sposoby podnieca go to ale nie do trgo stopnia by doszlo do wytrysku dlaczego tak jest????:(

Bo pewnie jesteś gruba, nie wiesz co to makijarz i szpilki, a póżniej takie zaniedbane fleje dziwią się że mąnż je zdradza!

Gość Intim
Moze zle sie nim zabawiasz.

Gość kasiulka0018
wcale nie jestem zgrabna i dbam o siebie funduje se solarium bo muj chlopak lubi opalone a ty skoro tak piszersz to widocznie wyciagasz wnioski z wlasnego doswiadczenia zal mi takich pustych sz...mat

Gość galinka
AMANDA O---PAŁA ZA ORTOGRAFIE

Gość kasiulka0018
nom Amanda niech najpierw za szkole sie wezmie a puzniej za rady heh no a wracajac do tematu jakies rady???

Gość kasiulka0018
a TY tu przyszlas dyskutowac czy pouczac wszystkich?????

Kasiula - widocznie go nie rajcujesz. Raczej nie poradzisz. Chyba, że nauczysz się jakichś tajemnych-super-metod. ORTOGRAFIA!!! Aż w oczy kłuje. Warto też korzystać ze znaków interpunkcyjnych, to ułatwia czytanie.

Gość kasiulka0018
aha uważasz że nic na to już sie nieda zaradzić????jak ja sie pytam go co jest powodem to odpowiada mi że mu ciężko jest dochodzić w ten sposub że jego poprzednia też była w takiej sytuacji czy to mozliwe???

Czy Ty wiesz, że istnieje w języku polskim "ó"? :o Może sobie dużo trzepie i się przyzwyczaił do określonego sposobu i ciężko Ci zrobić w taki sposób jak on to robi. Zrób mu loda :classic_cool:

albo mu coś "na duszy siedzi" Ty się produkujesz, a on myśli kogo z pracy wywalić lub, że nie znosi Twojego niezbyt wyszukanego sposobu wysławiania się

Gość kasiulka0018
wy tu wogule doradzac nie umiecie

Gość Intim
Dwoch ekspertow sie znalazlo, na temat nic madrego do powiedzenia ale dziewczynie bledy ortograficzne poprawiac. Poszukajcie sobie odpowiednich stron do tego, a ja zostawcie w spokoju.

Pomarańczowy obrońca się znalazł. Podziel się zatem z nami swoimi cennymi i merytorycznymi uwagami panie profesorze.

Gość Olenka6969
ja zawsze staram się mojego misia nakręcić, robię mu masaż dopiero potem schodzę niżej :) może za szybko przechodzisz "do rzeczy"? trzeba pamięta że faceci lubią jak się pieści ich całych np. mój uwielbia jak biorę do ust jego palce, jak całuję, liżę, podgryzam jego brzuch, kark, uszy :)

Gość Intim
Ich bin kein Beschtzer, un mit dir werde ich bestimmt nicht auf solchen Niveau diskutieren

Gość Intim
Ihr redet nur dumes Zeug.

Jak już chcesz obrażać po niemiecku, to przynajmniej rób to bez błędów.

Gość galinka
PODEŚLIJ MI TWOJEGO CHŁOPAKA TO 3MIN I SPUŚCI SIĘ

Gość kasiulka0018
jedyny normalny Intim sie znalazł i olenka

Czyli nie potrzebujesz pomocy, tylko pocieszenia. Proszę bardzo. Będzie świetnie i to nie Twoja wina tylko jego. Lepiej Ci teraz?

Gość Intim
Jeszcze cos do akronim - ich kann sehr gut Deutsch schreiben, habe vorher ein Tippfehler gemacht, und ich habe niemanden beleidigt. Kasiulka, az toba moge porozmawiac po polsku. W polskiej pisowni zdazaja mi sie niestety bledy.

Gość kasiulka0018
wkacu ktos normalny:)dzieki Ci:)kazdy robi jakies bledy niema idealuw no to na wiazujac do tematu co ty doradzasz????

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o wkącu :o:o:o:o:o ideałuw :o:o:o:o:o na wiązując :o:o:o:o:o Dziewczyno-wstydź się :o