Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia2828282828

czy ktoras z was dokonala "PLANOWANEJ WPADKI" poradzcie.

Polecane posty

Gość ja tez tak
robiłam mówiłam że mam dnie nie płodne i bez obaw może kończyć w środku :) i efekty są :)

Gość misia2828282828
tylko, ze dla niego dni plodne/ nie plodne to wszystko jedno i tak sie nie spusc chyba, ze akurat cos go najdzie ale tak sie dzieje raz na jakis czas i przewaznie trafia w dni nieplodne.

Gość misia1111111111111111111111
to może zrób romantyczna kolację ubierz się sexi,jakieś winko może to podziała.

Gość 1234er
dokładnie jakaś kolacja,upij go i działaj. a jak lubi ostry sex to przywiąż go do łóżka i nie będzie miał jak cię zrzucić z siebie

Gość misia2828282828
a co myslisz o tym zeby przetrzymywac sperme w ustach i w lazience zrobic co trzeba... czy plemnika nic sie nie stanie i czy sa jakies szanse? :)

Gość misia2828282828
wolalabym wlasnie cos co mozna zrobic bez wytrysku we mnie bo z tym to bedzie ciezko... nawet jak raz mi sie uda go przekonac to nie bedzie tak co chwile

Gość 1234er
nie no teraz to chyba żartujesz ...w ustach.. to nie przejdzie. jak ty to sobie wyobrażasz ,spóści ci się do buzi i zaraz po tym wyskoczysz z pełną buzią do łazienki

Gość misia2828282828
no ja tego ogolnie nie robie moge ukryc to w policzkach.. da sie mowic jesli masz wode w ustach po bokach - sprawdzalam :) moge mu powiedziec, ze moze to zrobic ale zaraz po lece wypluc bo nie polkne.

Gość ja tez tak
myśle ze pomysł ze sperma w ustach nie wypali,jak ją wprowadzisz? strzykawką? ale dobry pomysł ze związaniem jest dobry bedziesz miala najwyżej rodeo zawsze to jakies urozmaicenie:):)

Gość może by tak????
nabrać spermę z brzucha strzykawką i wcisnąć głęboko do pochwy? Np w łazience, a jemu powiesz że idziesz się umyć itp.

Gość misia2828282828
ale jak mam ja nabrac strzykawka skoro mam pare sekund kiedy on jest odwrocony? - wstaje z lozka podchodzi do szafki bierze papier i mi podaje. dam rade wziac troche na reke i wsadzic udajac, ze sie podcieram tam na dole :) ale nic wiecej...

Gość o matko boska!!!
czytam i nie wierze:mamy 2 samochody-boze! a nawet i 10 miej,to co?nie chce miec z toba facet dzeci i juz! a poza tym-nie kilku dzieci tylko KILKORO. no nie chce miec z toba,bos kretynka i tyle! co za kretynki echhhh

Gość może by tak????
zamiast wycierać brzuch papierem stwierdzić że lepiej się umyć? choć on wtedy może coś podejrzewać...może w płodny dzień szybko po lecieć do łazienki niby za potrzebą mówiąc że tam wytrzesz też brzuch......sama nie wiem, a jak on wejdzie za tobą do wc? lub nabierze podejrzeń jak zamkniesz drzwi na klucz?ciężka sprawa.

Gość misia2828282828
o przepraszam - jezykiem polskim posluguje sie tylko tutaj na forum i raz na miesiac przez telefon :) uwazam, ze jesli uda mi sie zajsc w ciaze to tylko z bardzo silnym plemnikiem bo ja nie "wtykam" palca tak gleboko jak gleboko moze to zrobic facet. wiec wiekszosc plemnikow ginie - tak mi sie wydaje. jesli jakiemus sie uda to bedzie super silny wiec o to sie nie boje :)

Gość misia2828282828
up

Gość piwne oko
nie rozumiem w ogóle jak można dokonać planowanej wpadki? można dokonać planowanej ciąży wtedy wiadomo- bez zabezpieczenia, ale by zaplanować wpadkę w dodatku jak on kończy na brzuchu. Nie widzę tu możliwości zaplanowania. Kiedyś słyszałam, że dziewczyna zaplanowała wpadkę ale stosowali prezerwatywy i je igłą przebijała (co też dziwne bo wtedy można przecież przez opakowanie wyczuć że nie ma powietrza...). Wpaść owszem można, jak ktoś stosuje antykoncep[cje i ona zawiedzie, np prezerwatywa pęknie itp ale to wpadka nie planowana.

Gość idiotyczny pomysl
moim zdaniem lepiej sie dogadac albo rozejsc

Gość zkretynossssss4322
up

Gość da się ale
żenujące :O

Wydaje mi się, że w ten sposób nie zajdziesz w ciążę. Żeby pleminiki dotarły do komórki jajowej muszą być wystrzelone, a taka wpadka w sytuacji o jakiej piszesz może się zdarzyć raz na 100 lat. Jeżeli pragniesz dziecka, to za mało palec i sperma z brzucha. Nie wystarczy usiąść na mokrym prześcieradle żeby się zaziębić.

Gość rprpprprprpprprprprprpprrpprpr
up ja tez sie tak staram hehe:D

Gość Milenkaaaaaaaaaa
Jest ktoś tutaj??????

Gość Milenkaaaaaaaaaa
Czytam i nie wierze w to :) Jest coś takiego wogóle mozliwe?

Gość get
jak on ci da ten papier to polóż go na brzuchu ze niby sie wycierasz i pwoeidz ze idziesz sie umyc albo ze idzeisz wyrzucic ten papier idz np do łazienki wez strzykawke i ..no wiesz co zrobic

Gość Milenkaaaaaaaaaa
Myślisz ze takie coś się jej uda?

Gość get
spróbowac nie zaszkodzi

Gość Milenkaaaaaaaaaa
No pewnie próbować trzeba :)