Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WILK77

pierscionek zareczynowy

Polecane posty

Gość WILK77

Jak myslicie czy pierscionek zareczynowy w ksztalcie serca to dobry pomysl?

Gość koffnc c
SUPER POMYSŁ TEZ TAKI CHCIAŁAM ALE MÓJ MĘŻCZYNZNA KUPIŁ MI INNY :(

Gość koffnc c
BRZUCHILLA- BANAŁ? WSPANIAŁY JEST TAKI PIERSCIEN WYRAZAJACY GŁĘBOKIE UCZUCIA JA TEZ BYM TAKI CHCIALA ZARECZYLAM SIE TYDZIEN TEMU I NIE JESTEM ZADOWOLONA Z PIERSCIONKA A MARZYLAM O PIERSCIONKU Z SERDUCHEM :)

Gość Sofijaaa
Jeśli twoja kobieta jest fanką serduszek to na pewno. A jaki kamień chcesz kupić? Bo diament o szlifie w kształcie serca, jest chyba bardzo rzadko spotykany i na pewno nie tani.

Halo, proszę o czytanie ze zrozumieniem. Zwrot 'WEDŁUG MNIE" jest powszechnie uznawanym uprzedzeniem na temat zamiaru wygłoszenia SWOJEGO zdania.

Gość WILK77
bedzie bez kamienia, tzn serce wysadzane jest malutkimi kamieniami

Gość liczba pi
ja bym takiego nie chciała, ale to kwestia gustu :) jeszcze jakby to serduszko było jakieś malutkie, to może. Masz jakiegoś linka do tego pierścionka?

Najlepiej wstaw link bo ciężko cokolwiek powiedzieć jak nie wiemy o jaki pierścionek chodzi.

Gość bardzo infantylny pomysł
lepiej nie serduszko, bo to jak w przedszkolu, chyba ze panna tez nie ma gustu :o

Gość Sofijaaa
Jak malutkie kamienie to pewnie diamenty, bo mikro cyrkonii to chyba nie robią, bo po co. Chyba grunt, żeby nie był za bardzo przekombinowany, typu różne kolory złota i np do tego kolorowe kamienie. Pamiętaj, że pierścionek zaręczynowy powinien być trwały, nie na 3 lata (a tak trwałe są cyrkonie) i dość prosty w formie, bo nosi się go na co dzień i do wszystkiego. A jeśli twoja wybranka lubi serca to czemu nie. Grunt żeby trafił w jej gust, a tobie nie przeszkadzał :)

Gość Sofijaaa
Czemu od razu twierdzicie, że serduszko to chłam itp. Ja osobiście bym takiego nie chciała, ale czy np. fakt że nie cierpię żółtego złota, robi ze mnie bezguście. No bez przesady. Dopóki to serduszko nie będzie zalatywało bazarowym kolorowym kiczem, to chyba jest ok. Jak ktoś lubi akurat taką biżuterię, to po co go uszczęśliwiać na siłę klasycznym pierścionkiem?

Gość Sofijaaa
Słabe zdjęcie, niewiele widać, ale chyba ok. Jak ktoś nie lubi małych i delikatnych, to powinno mu się spodobać.

Gość dgsghfjktuikeiiiiiiiii
nie sugeruj sie odpowiedziami na kafe, tu chodzi o gust twojej kobiety! sam wiesz czy lubi okazala czy skromna bizuterie

Gość WILK77
Dzieki wszystkim za odpowiedzi, mimo wszystko raczej bedzie wlasnie ten.