Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
FankaGracjana

Złoty środek - istnieje :)

Polecane posty

Opowiem wam jak pochudły moje znajome i zresztą ja też :) Wszystkie miały od 15 do 30 kg nadwagi. Przeszyły na 20 dniową głodówkę gdzie piły bardzo bardzo bardzo dużo wody. Od 3 do 8 l. (metoda modelek) w tym czasie chudły po 15-20 kg. Traciły tłuszcz, nie wodę. Po tych 20 dniach 20 dni sokowe. Tzn. same soki warzywne i owocowe. Pierwszy dzień soków, wygląda tak, że pół szklanki soku z marchwi rozrabiamy z połową szklani wody. Kolejnego dnia więcej soku itd. I tak kolejne 20 dni (wszystkie owoce i warzywa, bardzo dużo witamin :) ) Po tych 20 sokowych dniach zaczynamy jeść stały pokarm. Na początek sałatki, chude mięso i tak przez 20 dni. W 3 okresie można zacząć ćwiczyć. Po tych 60 dniach wszystkie znajome pochudły 15-25 kg BEZ JOJO. Choć niektóre ukończyły to odchudzanie już ponad rok temu. Ja również na tym byłam ale tylko 6 dni na 1 okresie. Piłam 8l. wody i schudłam 7 kg. przy nadwadze 20 kg. Ale rzuciłam się na jedzenie i przez 4 miesiące wróciły 3 kg. Dla jasności: żadnej koleżance nic się nie stało (gdyby ktoś chciał to narzucić), poprawiła im się cera, włosy, paznokcie itd. Mają jędrne ciała i prawie 0 cellulitu dzięki wodzie chyba :) Wyniki badań też wszystkie miały bardzo dobre. Ja zaczynam od jutra :) Kto ze mną!? :)) Zaczynam przy wadze 71 kg przy 164 cm. Mój cel to 20 kg. Kto ze mną?! :))

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować