Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość theboyfromnowhereeee

Tyle pięknych kobiet dziś widziałem , ale i tak nie miałbym szans u żadnej

Polecane posty

Witam Szedłem tak sobie ulicą dzisiaj i widziałem tyle ładnych , a niektórych wręcz pięknych kobiet. Ja jestem zwyczajnym facetem , a one wyglądały naprawdę nieziemsko. Mógłbym do jakiejś zagadać etc. bo sam nikogo nie mam-właściwie nigdy nie miałem. Tylko , że po pierwsze nie mam odwagi , a po drugie kobieta atrakcyjna na pewno już kogoś ma. Odpuszczam więc sobie. Zdaję sobie także sprawę , że pewnie nie mam szans u żadnej. Nie jestem jakiś supertowarzyski więc zagadanie kosztuje mnie bardzo dużo wysiłku. Wiem , że za szybko odpuszczam , że nawet nie próbuję zagadać , ale trzeba znać swoje miejsce w szeregu. Atrakcyjne , ładne kobiety mogą mieć każdego faceta , więc szansa , że któraś zainteresuje się mną jest raczej niewielka.

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
Na ulicy i tak prawie nie ma szans bo nie ma kredytu zaufania. Ludzie się nie nastawiają na poznanie kogoś na ulicy.

"a po drugie kobieta atrakcyjna na pewno już kogoś ma. " cholernie denerwuje mnie takie myślenie. wiesz ile związków mogłoby wypalić gdyby nie takie podejście ?

Gość Fugazi
Jest w tym pewnie sporo racji. Faceci zazwyczaj dobrze siebie oceniają.

Gość 87878787
To zaloguj się na portalu randkowym, może któraś z tych pięknych kobiet też tam jest i nawet nie wiesz, że jest sama.:P

Masz rację, te które mijałeś z pewnościa kogoś miały. Szanse, ze ładna dziewczyna jest sama są statystycznie niewielkie.

Ele mele - też to widziałam, ale nie chciałam go już bardziej dołować :D

"a charakter? wygląd to nie wszystk" jakies 90% wyglądu to charakter. Dobry charakter -> udane życie -> dbanie o wygląd -> dobry wygląd. jak ktoś mówi że źle wygląda to prawie na pewno nie ma dobrego charakteru

Jeżeli A to B nie jest równoważne z twierdzeniem odwrotnym. Zresztą post wyżej pisało o facetach :P

Popatrzcie tylko na te profile z portalu randkowego. One są ładne. Bez zagadywania wiem , że i tak nie miałbym szans u żadnej więc po co w ogóle zagadywać ? To tylko strata czasu. Takim kobietom są przeznaczeni przebojowi faceci czyli samce alfa. http://sylwula105.sympatia.onet.pl http://mariii.sympatia.onet.pl http://luminis.sympatia.onet.pl

Gość są przeciętne
nie przeleciałbym żadnej z tej 3

To pokażcie jakąś ładną waszym zdaniem , jeśli te nie są ładne.

eee, nie lubię takiego gadania, może dlatego hymmm... że sam kiedyś taki byłem. Ale jedna, druga ofensywa i poszło :) Każdą kobietę można mieć, ale pod warunkiem - trzeba mieć coś w sobie, nie wygląd - po prostu nie być debilem :)

Gość a ja mam kupe kasy
ja jestem ładna, porównywalnie do tych kobitek ze zdjęć, ajestem sama. Dlaczego? Sami sobie odpowiedzcie :(

Gość a ja mam kupe kasy
jak nie masz dobrej pracy i jestes debilem to nie masz umnie szans. Twój wyglad to jest małe miki. Musisz mieć osobowość, charakter ogiera, faceta z jajami, który nadaje się do roli ojca dla naszych dzieci, a nie dupę na utrzymaniu rodziców.

Nosferatu eee, nie lubię takiego gadania, może dlatego hymmm... że sam kiedyś taki byłem. Ale jedna, druga ofensywa i poszło Każdą kobietę można mieć, ale pod warunkiem - trzeba mieć coś w sobie, nie wygląd - po prostu nie być debilem" wygląd ma znaczenie, napisz do tych najładniejszych na sympatii i ciekawe czy w ogóle będziesz miał odzew fizyczność też się liczy, jeżeli nie przede wszystkim

a ja mam kupę kasy masz racje, kobieta we facecie powinna czuć bezpieczeństwo i stabilizację

Gość a ja mam kupe kasy
i nie jestem wcale dama !nie dokuczaj mi anonimowo!

jeżeli tego szuka, bo może szukać np. tylko sexu, albo tylko rozmowy, albo tylko zabawy, albo tylko przygody zależy od konkretnego impulsu

Mystery jak się chce i to i z kaszalota zrobisz top model - trzeba dbać o siebie wiadomo rzecz jasna.

Nosferatu mam 3 kumpli z akademca, wszyscy prawiki bedziecie z nimi czuc bezpieczenstwo i stabilizacje... ale o sieczce emocjonalnej i sexie nad ranem mozecie zapomniec... :D

a ja mam kupe kasy nie dokuczam anonimowo, na kafe sa moje foty a na imie mam dominik... :) :P

Gość Magdalenka20
no już nie przesadzajcie, że te dziewczyny nie są ładne! ciekawe jakie z Was przystojniaki?hmm w podrywie liczy się dobry bajer:;)