Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość theboyfromnowhereeee

Tyle pięknych kobiet dziś widziałem , ale i tak nie miałbym szans u żadnej

Polecane posty

Gość Magdalenka20
zbereznik---> nie podniecaj się:D

"wiesz kobiety nie są głupie i jak się trafi jakis tępak, który na siłę próbuje coś udać to nic z tego, nawet gadka mu nie pomoże, po prostu musisz być sobą" wejdź na fotka.pl i zobacz gdzie się ślinią przyszle kobiety, na jakich profilach - tam gdzie są mięśnie, chamstwo, pozerstwo faktycznie, nie są głupie

Gość a ja mam kupe kasy
dlaczego? podniecaj sie zbereznik... tłumienie w sobie emocji rodzi negatywne następstwa :P

Gość Magdalenka20
bo tylko puste panny mają fotkę, zacznijmy od tego. wyjątki się zdarzają jak wszędzie.

Gość Magdalenka20
offerma---> faceci tez tematami nie grzeszą!

do podniecienia to jeszcze wam troche brakuje, wiec musicie sie bardziej starac... :) :P ale powiem wam kobitki ze dzisiaj moja mama, ktora jest pedagogiem testowala na mnie tzw BIO-FEEDBACK... zabawa polega na tym ze podlacza sie elektrody do glowy i wlacza gre na kompie... teraz myslami musicie poruszac samochodem do przodu, albo przemieszczac rybke, czy przesowac slonko... takie proste gierki ;) no i mama mowi: no jedz... dominik do przodu... a samochod nic... :o :o to mowi skoncentruj sie, mysl o czyms przyjemnym... ;P no i w tym momencie zaczalem myslec o mojej girlfriend :D i o tym co bym sobie z nia robil... :D nawet nie wiecie jak samochod wyrwal... :D hahahahahaha mama zadowolona, mi sie wesolo siedzialo, nawet pozytywne wydruki z kompa wyszly... :D hahahaha

zagadanięcie atrakcyjnej kobiety może mieć różny efekt w zależności od oczekiwań faceta. Jeśli autor chce zagadnąć tylko po to, żeby ją przelecieć to faktycznie strata czasu. Ale przecież, mozna zagadnąć tylko po to by się poznać, uprzyjemnić sobie dzień miłą rozmową lub choćby przekonać się, czy dziewczyna ma zęby z przodu. Pomalutku panowie, nie z każdego podrywu musi być związek, ale i tak może być miło.

Gość Magdalenka20
offerma---> nie mnie to oceniać czy jestem normą czy wyjątkiem, to już zostawię mojemu przyszłemu facetowi, bynajmniej ja nie mam fotki, nie toleruję chamstwa i prostactwa i nie lecę na kasę i mięśnie. proste:D

no i mama mowi: no jedz ... dominik do przodu... a samochod nic... to mowi skoncentruj sie, mysl o czyms przyjemnym... ;P no i w tym momencie zaczalem myslec o mojej girlfriend i o tym co bym sobie z nia robil... nawet nie wiecie jak samochod wyrwal... hahahahahaha" to co robisz na cafe zamiast być lub gadac z dziewczyną? wolisz być tutaj :o

Gość a ja mam kupe kasy
i uważacie , że dziewczyna która ma ładną buzie i "potężne udziska" (widac taka jej natura) traci szanse na poznanie wartościowego faceta?

Mystery_ przyjechalem na swieta do rodzicow, ona jest w wawie, spotkamy sie na sylwestra... :)

Obecnie Fotka.pl ma blisko 4 mln zarejestrowanych użytkowników oraz ok. 11,6 mln opublikowanych zdjęć. Zasięg serwisu wynosi ponad 1,9 mln RU miesięcznie (11,13%), a miesięczna ilość odsłon kształtuje się na poziomie 1 mld (13. miejsce w rankingu "Społeczności", Megapanel luty 2010 r.).

Gość one są takie sobie
Popatrzcie tylko na te profile z portalu randkowego. One są ładne. Bez zagadywania wiem , że i tak nie miałbym szans u żadnej więc po co w ogóle zagadywać ? To tylko strata czasu. Takim kobietom są przeznaczeni przebojowi faceci czyli samce alfa. http://sylwula105.sympatia.onet.pl http://mariii.sympatia.onet.pl http://luminis.sympatia.onet.pl

Gość Magdalenka20
offerma---> chciałabym zobaczyc jak Ty wyglądasz, też bym się pośmiała:D

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
"a mozńa podawac tu linki profili randkowych różnych ludzi?? czy to jest legalne i nikt nie ściga nas za to? "" a dlaczego miałoby byc nielegalne? opanuj się :D

Gość one są takie sobie
a ja mam kupe kasy ja jestem ładna, porównywalnie do tych kobitek ze zdjęć, ajestem sama. Dlaczego? Sami sobie odpowiedzcie Bo jesteś taka sobie, a nie ładna

Gość a ja mam kupe kasy
tak oferma.. jeśli jest "wartościowy" to nie powinno to mieć większego znaczenia.. w takim razie nie rozumiem sensu tego tematu, skoro prowadzicie taką selekcje wśród kobiet, dlaczego my- atrakcyjne, mamy brać co sie nawinie :D

nikt ne mowi ze macie brać co się nawinie, tylko róbcie to z GŁOWĄ a nie bezmyślnie, bo was zbajerował, albo miał duże mięśnie

Gość Magdalenka20
właśnie sytuacja może się odwrócić! Wy chcecie sexi laski, a sami wyglądacie jak straszydła i oczekujecie od pięknych kobiet zainteresowania, sami nie interesując się kobietami mniej atrakcyjnymi??! toż to szok! ja wiem jak wyglądam i mniej więcej dobieram sobie do siebie faceta;)

Gość a ja mam kupe kasy
mistery sam nie wiesz co ty gadasz :)

Gość one są takie sobie
...i znowu dochodzimy do punktu w którym najważniejszy jest wygląd i kasa, a zaraz za tym dobra gadka. Jeśli połączymy te trzy składniki to dostajemy mieszankę wybuchową, jesteśmy wtedy ekstra facetem i każda kobieta jest nasza Kurwa inaczej być nie może :D

Gość a ja mam kupe kasy
a ja jestem ładna, ale nie mam wielkich wymagań;)

Gość Magdalenka20
ja pierdole zaraz pójdę spać, bo już z Wami nie mogę:D

Gość Magdalenka20
zbereznik----> zboczuchu idź spać już lepiej, bo chyba z tematu wypadłeś:D

Gość a ja mam kupe kasy
tak wierze, że są na swiecie "wartościowi" faceci ( czyt. nie koniecznie piekni i z mięśniami:P )

Gość Magdalenka20
Mystery--> jeśli bajerujesz tylko po to żeby potem porzucić, to super, że nie masz gadanego

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
offerma to zależy co ona rozumie pod wartościowy. Bo jezeli to co niektórzy tutaj, nie będę podawał nicków, to bzdury gada. Jeżeli coś innego to może i nie. To tak jak ze słynnym stwierdzeniem jak to kobiety lubią nieśmiałych :D. Tylko nikt nie definiuje co rozumie przez nieśmiałość i potem są pomyłki :P