Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość theboyfromnowhereeee

Tyle pięknych kobiet dziś widziałem , ale i tak nie miałbym szans u żadnej

Polecane posty

o takie lubiezne czyny cie nie podejrzewam... :D po prostu odpowiadajac na twoj tekst pisalem do kobitek... :D

Gość Magdalenka20
no jak to nie wiecie co to jest dobry bajer?? eh ;)

Gość Magdalenka20
po prostu trzeba mieć gadane. jak podchodzi do mnie facet to jakoś szczególnie nie zwracam uwagi na wygląd, ale na to co i jak mówi;)

no to opowiadaj... twoj ulubiony podryw... :D no mow ciekaw jestem.... ?! albo twoj idealny podryw, jak ma wygladac?? :))

Magdalenka20 - > podobno żeby teraz kogoś zainteresować to to coś musi być albo nieprawdziwe albo nieistotne

Gość theboyfromnowhereeee
...i znowu dochodzimy do punktu w którym najważniejszy jest wygląd i kasa, a zaraz za tym dobra gadka. Jeśli połączymy te trzy składniki to dostajemy mieszankę wybuchową, jesteśmy wtedy ekstra facetem i każda kobieta jest nasza :)

gdybym to czytal dalej chyba nigdy bym nikogo na miescie nie poznal... :o a w autosanie to juz w ogole... :D:D:D

Gość jajajajreere
a mozńa podawac tu linki profili randkowych różnych ludzi?? czy to jest legalne i nikt nie ściga nas za to? :P

Gość a ja mam kupe kasy
u mnie na roku był facet co miał gadane, wszystkie laski same sie do niego kleiły, słowem nie mógł sie opędić. A wygląd.. na pewno został by przez was skrytykowany.. chudy długi, twarz jak ryba. Tak ,że wygląd nieistotny, liczą się feromony, styl ubierania, fajna praca, pewność siebie przede wszystkim.

Gość Magdalenka20
autorze nie pitol o wyglądzie, bo tak nie jest! wiesz nie każda kobieta jest głupią pindą i tylko wygląd się dla niej liczy! cóż...opowiadam;) ostatnio nawet na ulicy zaczepił mnie jakiś facet( zauważyłam tylko, że jest zajebiście przystojny), coś tam zaczął mruczeć, stękać więc od razu uciekłam, ale chwile później jechał ktoś autem i perfidnie ochlapał mnie wodą z kałuży, w którą wjechał, myślałam, że zabiję! ale idę dalej, po chwili zatrzymuję się za mną auto i ktoś wysiada, to ten koleś. i zaczyna gadkę. w 1chwili to nawet nie chciałam go słuchać, ale wyglądał nieźle, miał niezłe buty i przede wszystkim zadbane dłonie, twarz przeciętna. zaczął mnie przepraszać potem zaczął wkręcać, że nigdy takiej fajnej dziewczyny nie spotkał i w ogóle, zaprosił mnie na kawę i powiem Wam, że mimo tego, że byłam wściekła na maksa to poszłam z nim, wypiliśmy kawę, i jakoś rozmowa się potoczyła. niby nic tylko gadanie, ale faceci uwierzcie, kobiety dają się na to nabrać i wolą wygadanych facetów niż milczków;)

Gość jajajajreere
odpowiedzcie bo nie chcę się narazić:)

a ja mam kupe kasy o i teraz dobrze prawisz... :) moze jak kupisz kwiaty i czekoladki to nawet cie polubie... :D :P

ajajajreere a mozńa podawac tu linki profili randkowych różnych ludzi?? czy to jest legalne i nikt nie ściga nas za to? " tutaj w ogóle jest wszystko dozwolone

Gość jajajajreere
no dobra, nie chcę być złośliwa ale wrzucę profil tej laski, obejrzyjcie dokładnie jej foty po kolei, jedno wyretuszowane, drugie wyretuszowane a trzecie.... czar pryska:D

Gość a ja mam kupe kasy
zbereznik podaj link do swoich zdjęć.... ;)

Gość Magdalenka20
no to dajesz pośmiejemy się:D

Gość Magdalenka20
offerma---> nie frasuj się, to dla Ciebie i tak czarna magia:D kisski heh

Gość jajajajreere
zlikwidować spację między jedynką a przecinkiem :O:O:O

Gość Magdalenka20
nie chce otworzyć tego u mnie:(

Gość Magdalenka20
offerma----> wiesz kobiety nie są głupie i jak się trafi jakis tępak, który na siłę próbuje coś udać to nic z tego, nawet gadka mu nie pomoże, po prostu musisz być sobą;)

Gość a ja mam kupe kasy
zbereznik samotna kobieta jestem przeciez pisałam ;)