Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość theboyfromnowhereeee

Tyle pięknych kobiet dziś widziałem , ale i tak nie miałbym szans u żadnej

Polecane posty

Gość bla bla ble bla
często wartościowi i fajni faceci właśnie takie obawy mają, a coś by mogło wyjść z tego. jak ktoś się obawia, że źle wypadnie i tak dalej, to często jest atrakcyjny właśnie. przemyślcie to. :)

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
może któraś pani rozwinie co rozumie pod WARTOŚCIOWY może od myślników żeby było prościej :P

"Magdalenka20 Mystery--> jeśli bajerujesz tylko po to żeby potem porzucić, to super, że nie masz gadanego" a jest jakiś inny cel posiadania "gadanego' ?

Gość Magdalenka20
faceci dobra rada: wyszorujcie buty i paznokcie a nie będzie źle;)

Gość Magdalenka20
Mystery: wiesz zależy w jakim celu zagadujesz, nie koniecznie musi chodzić o seks tak jak napisał ktos wcześniej, a nie przyszło Ci do głowy, żeby zagadać tak po prostu, bo ta laka Ci się podoba hmm???

definicja wartosciowego wg kobiet nie powienna nas nawet obchodzic... generalnie panowie musicie wiedziec ze piekna blondynka idaca ulica: 1. wie co to jest kutas i do czego sluzy :) 2. da wam 30 sekund na to zeby zobaczyc czy ma doczynienia z milym gosciem czy kolesiem ktory wycaluje ja za rogiem... 3. jezeli zapadnie cisza po prostu sie pozegnaj... :D tyle... :)

Gość łatwo tak mówić
jak zagadać niby? haha... hej. czy mógłbym cię prosić o numer gg bądź telefonu? eh...

Gość Magdalenka20
wartościowy:(jak dla mnie) -miły -inteligenty -wie czego chce -stabilny -opiekuńczy -zna siebie i się szanuje

wartościowy jak dla mnie) -miły -inteligenty -wie czego chce -stabilny -opiekuńczy -zna siebie i się szanuje hahahahahahahhahahahahahaha... :D:D:D:D:D:D

"Magdalenka20 Mystery: wiesz zależy w jakim celu zagadujesz, nie koniecznie musi chodzić o seks tak jak napisał ktos wcześniej, a nie przyszło Ci do głowy, żeby zagadać tak po prostu, bo ta laka Ci się podoba hmm???" podrywałem już na ulicy laski i to z pozytywnym skutkiem, więc chyba mam gadane no dobra jedną wyrwalem ale startowalem tylko do tej jednej więc mam 100% skuteczności :)

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
powinna bo jeżeli ona dowali do wartościowego cechy w rodzaju: super inteligentny, zaradny z własną firmą to nic dziwnego, że "może byc brzydki" ;)

Gość łatwo tak mówić
Mystery_ podaj chociaż jeden przykład w jaki sposób można zagadać :)

Gość Magdalenka20
zbereznik---> wiesz kurwa ja jestem blondynka i jakos nigdy nie przyszlo mi do glowy zastanawiac sie jakiegi kutasa ma kazdy facet, ktory do mnie zagaduje. a przepraszam, ciebie slowo wartosciowy przeroslo, pewnie nawet jednej z tych zalet nie posiadasz:D przykro ci musi byc hhehhehehe

Gość a ja mam kupe kasy
WARTOŚCIOWY - inteligentny ( czyt. nie piepszy głupot jak większosć z kafeterii) - samodzielny (czyt. nie wyciaga kieszonkowego od rodziców w wieku 30 lat bo ma umówione spotkanie i musi zapłacić) - wie jak działa pralka, kuchenka, ... nie koniecznie telewizor:P) - postawione przed zadaniem bycia ojcem , nie podwinie swojego ogonka i nie zapragnie emigracji do innych krajów...) - ogier z jajami, czyt. facet który wie czego chce, zna wartość swojej kobiety i potrafi to docenic więcej nie chce mi się pisać..Dobranoc .

Gość Magdalenka20
Mystery--->no widzisz jak chcesz to potrafisz;)

magda ja pisalem do facetow... ktorzy nie wiedza czy pocalowac dziewczyne czy moze ona sie przestraszy... ja wiem co wy macie w glowie i tyle... inaczej postrzegacie slowo wartosciowy a inaczej dzialacie kiedy jakis zbereznik wyhaczy was na ulicy... polecam kozak filmik... ;) http://www.youtube.com/watch?v=WGCr0VV6KCw

co nie zmienia faktu, że moim zdaniem liczy się wygląd i pierwsze wrażenie a nie słowa które sie mówi

Gość Magdalenka20
zbereznik---> chyba jednak malo wiesz o kobietach:)

Gość Magdalenka20
Mystery----> no i właśnie dlatego żadna laska Cię nie będzie chcieć;D

Gość Magdalenka2020
Mystery---> pierwsze wrażenie wynika również z rozmowy nie tylko z wyglądu skarbie:)

Gość Magdalenka20nick
dziwna to byla ta laska, ze Ci go dala:D

Gość Magdalenka1999991
musze co chwile nick zmieniac nie wiem czemu:/

Gość Magdalenka20nicki
ciągle ktoś mi nicki kradnie, to wyzej to nie ja pisałam

Gość Magdalenka1999991
dobra idę spać. cześć;)