Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dilay

Samochód

Polecane posty

Gość dobre dobre dobre
http://otomoto.pl/skoda-fabia-zarejestrowana-zadbana-C16422421.html ale jaki dowod ? Cene moge sobie wystawic nawet 1 tys żł ... Ta fabia jest wlasnie powypadkowa ... A wiesz dlaczego ? Bo kosztuje 7 tys zł . A ten skurwiel ktory napisał ze jest bezwypadkowa to klamca . kupił ja za 2 tys na szrocie odpicował - wlozyl kolejne 2 tys i teraz sprzedaje za 7 tys .. Zarobi 2 tys zł na tej fabi

Gydby ktoś zechciał napisać coś na zapodany przeze mnie temat to byłabym wdzięczna.

Gość dobre dobre dobre
to tym bardziej wie tym bardzie jwie ze jest pajacem . Bo raz było powiedziane fabia kosztuje minimum 10 tys zł .. POwtorz to zdanie 100 razy .. Fabia kosztuje minimum 10 tys zł ..

Gość dobre dobre dobre
a teraz spierdalaj w podskokach .

Gość ej, koleś, znafffco od siedmiu
chory jesteś :o Taa, wszystkie były wypadkowe i ty o tym wiesz:o http://otomoto.pl/skoda-fabia-C16756602.html Tam jeszcze znalazłem ze 3 fabie do 7tys, ale nie chce mi się już wklejać, bo ty wiesz i tak lepiej :o A tak poza tym, skoda to...skoda gadać, gówno jakich mało, ale dla takich buraków jak ty, w sam raz:D Przepraszam autorko, ja już się ulatniam z Twojego tematu...jak mam cokolwiek doradzić, to na pewno żadnej skody;)

Gość dobre dobre dobre
chory jesteś Taa, wszystkie były wypadkowe i ty o tym wiesz ja jestem wyrocznią ..

Gość nie kupuj takich
obciachowych aut ,kup sobie PT Cruisera , golfami ,skodami , oplami itp.jeżdża same wiejskie burki , auto musi mieć duszę

Gość dobre dobre dobre
podsumowanie .. KAzda - 100 % egzemplarzy fabia ktora kosztuje mniej niz 9 tys zł jest powypadkowa NAtomiast fabia z 2000 roku ktora kosztuje przynajmniej 10 tys moze , ale nie musi być powypadkowa .. To juz zalezy od sprzedawcy ..

Gość dobre dobre dobre
A tak poza tym, skoda to...skoda gadać, gówno jakich mało, ale dla takich buraków jak ty, w sam raz popełnij samobojstwo marna zużyta szmato

Gość dobre dobre dobre
jestem wyrocznią ..

Gość nie kupuj takich
dajcie już spokój z tymi fabjami to dobre dla emerytów

Tak,maly samochod. Do 6 tys. Ewentualnie do 7 tys ale to nie jest pewne.

Gość do dilay
kobieto - usilnie wracasz do tematu tego gruchota arosy to sobie ją kup bo co Ci ktos czegoś nie zaproponuje to jęczysz , marszczysz czułko i siąpasz noskiem ze nie wiem czy moge zaufać, nie wiem czy taka marka czy sraka, czy koncern taki a nie inny, czy śrubka w nim nie wystaje, czy rurunia wydechowa w nim jest symetryczna, czy kanapka z tyłu jest wystarczająco duża i tak pi.erd.olisz ze az mis ie niedobrze robi usilnie szukasz kogos kto ci napisze - bierz tego paści i koniec wiec......kup sobie to auto które nam tu pokazałas i sobie nim jeździj inie proś nikogo o rady skoro ich nie potrzebujesz bo twój mózg jest jak ocynkowana blacha do której nic nie dociera:P

A co powiesz na vw polo 96/97 za ta kase juz bys dostala , a na pewno jest lepszy niz corsa . ceny czesci tez nie sa duze

"do dilay" : Nie potrzebuje rad tego typu. Skoro czlowieku nie zauwazyles ze wiele razy pytalam jakie kto ma propozycje i co od siebie poleca to nie moja wina. Wiec niestety ale wychodzi na to ze to Ty masz jakas blokade i masz "ocynkowany mozg". Skoro nie dorosles do takich tematow to prosze , nie udzielaj sie bo nie tylko mnie tym draznisz :) Pozdrawiam ;)

Biore pod uwage wlasnie Polo, moze Ibize, moze tez fiata Punto ale slyszalam ze ma slabe blachy.

Gość do dilay
mało mnie obchodzi czy cię drażnię bardziej obchodzi mnie to ze ty mnie drażnisz i tak pewnie skonczysz z tą kiepską arosą bo znow zaczynasz pieprzyc o tym ze słyszałas ( od kogo? od wujka brata syna szwagra żony ?) ze ma kiepskie blachy a ibiza jest z hiszpani to moze sie przegrzewać bo tam gorąco a vw polo to nie bo to wolkswagen czyli zwykłe das Auto buhahahhaha jak baba sie bierze za motoryzację to prawie zawsze wychodzi z tego takie śmiechowisko jak w twoim przypadku i tak pozostaniesz dla mnie ocynkowaną blachą do której pustego łba nic nie dotrze dobrej nocy i oby arosa sie nie psuła bo to ze ją kupisz jest juz prawie pewnie pozdrowionka dla ciebie i arosy :)

Gdybys uwaznie czytal forum zauwazylbys ze nie wiele wypowiedzi jest autorstwa innych rozmowcow haha ;D wiec tak dla twojej wiadomosci cytowane przez Ciebie slowa nie zostaly przeze mnie napisane :DDD Zalosny jestes czlowieczku dlatego masz racje-idz spac bo mozg Ci juz wysiada przy wyzszych obrotach i inteligentniejszych rozmowach.

Nikt Cie tu nie zapraszal i nie prosil o zadne rady. Prosze o pomoc ludzi madrych i doswiadczonych i widze ze tacy tu sa. Takich jak Ty tutaj nie potrzebujemy, papa:)

Z tych trzech czyli seat , fiat i vw wybralbym zdecydowanie vw.Moj kumpel kupil punto jedynke z gazem i mu sie co chwile cos dzialo nie twierdze ze kazdy tak malo , moze on mial zla instalke albo cos , ale jezdzil co chwile do mechanika.Seata nie mialem dlatego nie bede go ocenial , ale wydaje mi se ze w konfrontacji z vw przegrywa , to jednaj sprawdzona marka i tzw "auto dla ludu" za czesto sie nie psuje no i czesci w miare tanie.Pewnie chcesz jak najtaniej jezdzic , ja bym wybral polo 1.0 z gazem , albo diesla SDI.

Polo coraz bardziej wchodzi na pierwszy plan :) Wczesniej wlasnie tu pisano ze Punto nie za bardzo ie nadaje, ludzie mieli tu tez jakie czeste z nim problemy. Dlatego odpada.

Gość do dilay
buhahahha inteligentniejszych hahah to chyba nie z tobą która ciągle klepie me me me me bo blacha taka bo blaha sraka przeciez kazdy wie ze ktos ci powiedział ze ocynkowana blacha jest good i tak klepiesz nie wiedząc nawet które samochody i które części mają cynkowane i co to ogólnie znaczy widać ze dopiero prawko zrobiłas bo auto nie duże gdyz jeździc nie umiesz i pojęcia bladego o jeździe nie masz jak kupisz ta arose to szkoda nie bedzie chociaz jak ma ci sie cos stać to lepiej kup porządne auto za jakies chociazby marne 20 tysiecy zeby miało jakies poduszki bo jak taki kierowca niedzielny mozesz nie wyjsc calo z wypadku w arosie a w lepszym poduszki cię uratują nie życzę ci źle - po prostu widzę jak pustą i głupią osobą jestes i staram się ci pomóc bardzo mi zalezy na twoim zdrowiu i bezpieczenstwie gdyz jestem lekarzem i mam to we krwi ale prosze juz wiecej nie gadaj o tym ze slyszałas ze maja słabe blachy bo przy takim kierowcy jak ty to ani jedna blacha nie jest wystatrczająco wytrzymała jak zad.upi w drzewo z poważaniem

Gość MarianAuto
kuuuu.rwa jaki znawca polo 1.0 z gazem hahahhahahahahahahaha to juz lepiej rower kupić bo chyba szybciej jedzie jak mozna do silnika 1.0 pakować gaz buhahahhahaha ale znawca buhahahahah padam na pysk

Gość z taką kasą jaką
dysponujesz ,kupiłbym Smarta

MarianAuto- nie rozumiesz baranie ze dziewczyna potrzebuje ekonomiczny samochod do przemieszczania sie z punktu A do punktu B jak najtaniej , a nie smaochod do scigania.Na rower to sie przesiadz lepiej Ty choc pewnie nie musisz , bo caly czas na nim smigasz , pieprzysz jak potrzskany.

"do dilay"- Ty akurat zclowieczku nic o mnie nie wiesz z tego co widze to juz wymysliles sobie moja biografie xddddd No trudno ze tak pusty jestes. Jakbys nie zauwazyl to swietnie dogaduje sie z innymi kierowcami a koro Ty jakos tak dziwnie od nas odstajesz nie znaczy ze jestes wybitnie inteligentny lecz pusty jak lewy but. i wspolczuje twoim pacjentom o ile Twoj zawod nie jest twoim kolejnym wymyslem :D Bo nawet pisac poprawnie nie potrafisz xDDD O jaki zal z Ciebie......... Idz spac albo od razu sie utop

Gość MarianAuto
a po co kazeszjej pakowac gaz do silnika 1.0 jak wogole na tym baranie nie zaoszczędzi bo jej od cholery tego gazu zeżre? jestes glupi jak prawoślaz jaglany po prostu szok jak mozna byc takim zeby tak źle doradzać co - sam masz takie coś do opchnięcia i nikt nie chce ze biedaczce wciskasz?? poza tym vw polo to padaka na kółkach - gnije bo nigdy cynku nie widział, lubi popić jak nic innego, części bardzo drogie - taki - samochód dla ludu - tyle że nie polskiego a niemieckiego a psuje sie na kazdym kroku , zwłaszcza diesel jak to kazdy diesel