Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dilay

Samochód

Polecane posty

Jeżdże teraz polówka z 2001 roku/przejściówka i nie uważam żeby była gówniana...Miałam firmowe nowe i tez świetne auto, fiata nie polecam bo te starsze sa kiepskie... Nie baw sie w zadne peugeot'y, renault'y, drogie części, japonczyki tez nie bo sama elektronika i trzeba w serwisach naprawiac... Nie znam sie na autach, ale z doswiadczenia wiem swojego i znajomych..

Wychodzi na to że najlepiej kupic rower :D Czekam na dalsze propozycje :)

Gość znafcca aut
No niestety ale polo z roku 97/98 gnije i nie ma PEŁNEGO ocynku, a ta lancia jest oparta o cześci punto także tania naprawa i sie czymś wyróżniasz do tego w lanci zawsze były najlepsze silniki fiata pokażcie mi silnik 1.2 z tego okresu który ma moc 86km ? awaryjność taka jak w polo czyli średnia, miałem lancie i wiem co mówie koledzy mieli polówki i straszne parchy, jedynie naprawy tanie wyposażenia zero, w środku tandeta i ile tego jeździ ?

Bo wiecie Seata Arose mogę dostać tez za te 5-6 tys wiec mi chodzi tylko o to czywarto zaufac temu modelowi? czymnie nie zawiedzie? Strasznie mi sie podoba a wazne jest dla mnie ze jest z koncernu VAG :)

za 7800 mozna kupic polo z 99 roku i nie widzialam gnijacego, chyba ze po powodzi.. Moje nie gnije, nie rdzewieje, a nie garazuje go...

Gość znafcca aut
ta tylko nie kupuj tego 1.0 bo mocy nie ma wcale, a w mieście żre 8 litrów :P

nie no mysle o 1.2 silniku :) to co myslicie o tym Arosie? :D

Gość znafcca aut
arosa to to samo co Lupo ma inne lampy...jechałem takim lupo i strasznie ciasny.

Gość znafcca aut
ciasny i mulasty, ale pozatym okej :P

Jak w dobrym stanie i tani...Moze poczytaj na forach samochodowych? Tutaj kazdy powie Ci na temat auta którym jezdzi i zna z doswiadczenia... Mi osobiscie male auta sie nie podobają chociaz sama teraz małym jezdze, technicznie bez zarzutu ale mam 181 wzrostu wiec z 2 dzieci jest ciezko...:)

Gość znafcca aut
mylisz sie ja sie znam na autach bardzo dobrze miałem okazje sporo jeździć wieloma autami, wiem jakie każde ma wady, jeźdze rocznie około 60tyś km także mam doświadczenie i sie tym interesuje.

Pytałam męza i 1,2 Arosa pali około 5 litrów wiec nic:) Mówi ze 5,6 tysi za 97 rocznik to nie jest okazja, mozna kupic taniej, chyba ze ten ktory chcesz kupic naprawde igła...

To bedzie moj pierwszy samochod. Mam 1,63 wzrostu i jestem szczupla wiec powinno byc mi wygodnie :) Poza tym gustuje (przynajmniej na razie) w malych autach :) Na forach znalazlam wlasnie ze jest dobry. A Was zapytam teraz czy mieliscie moze Seata, jak Wam sie sprawowal?

Mąż mowi ze to podróbka lupo wiec moj wybór lupo nie był zły, powiedzial ze auto do smigania po miescie dobre, mało pali...Tyle ze za 97 rok to cena 5, 6 tysi nie jest super okazja...

Gość znafcca aut
kolega miał leona bez zarzutu podstawowe rzeczy robił jak: hamulce, rozrząd czy wahacze czyli standart, a lupo 1.2 to może i pali 5 litrów ale na trasi, a nie w mieście :)

Gość znafcca aut
oczywiście w lupo nie było silnika 1.2 tylko 1.4 i on tyle pali.

dilay jak poważnie podchodzisz do sprawy to poczytaj na forach motoryzacyjnych, bo tu pewnie zaraz sie jakas kłotnia zrobi:) Niby oczekujesz pomocy a zaraz Cie objada, jak z reszta osoby które sie chca powaznie i na temat wypowiedziec...

Poszukałabym w innej cenie Arose, na pewno znajde :) Wiecie, fajni jesteście :)

oki :) To powiedzcie jaki Waszym zdaniem samochod jest godny zakupu do 6 tys :)

Gość znafcca aut
pug 206 i renault clio bym jeszcze wziął pod uwagę.

Gość znafcca aut
zarówno w lupo jak i w arosie nie ma silnika 1.2 widać, że twój mąż to znafca.

Gość znafcca aut
o benzynie cały czas mowa.