Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dilay

Samochód

Polecane posty

Nie myslalam wczesciej oroverze. Nie wiem czymoge mu zaufac. Czy czesci do niego nie beda drogie? Czy jest taki niezawodny? Nie znam go:( Nie za bardzo gustuje w Volvo :)

Gość znafcca aut
no chyba na logike w cenie do której podała autorka posta nie dostaniesz żadnego diesla.

Gość znafcca aut
tamten rover o ile pamiętam bazuje na częściach hondy clivic, a silnik który tam podałem to znane w polsce 1.4, kiedyś polacy kupili ten silnik i wsadzali do polonezów.

Gość znafcca aut
o ja z gdanska moge ci osobiście pomóc w wyborze :P spadam spać pozdrawiam. :)

Bez takich mi tu ;p Propozycje dotyczace SAMOCHODU nadal mile widziane :)

ja z gdańska tez:) Mamy autohandel, podkreslam ja sie nie znam ale moj maż tak...wiekszosc odpowiedzi dawałam ja, pytałam o niektóre rzeczy przez tel:) Zapewniam ze sie zna...a kolega z gdańska tez moze go znac:)

Gość trtre
ZA 7 MOZNA DOSTAC SKODE FABIE... skad jestes autorko? nie mozna . fabia kosztuje wiecej minimum 10 tys zł za rocznik 2000

A moze mąż wie czy Arosa czesto zawodzi? Czy jest ocynkowany?

Gość trtre
no to podziekuj mezowi za glupie rady .. Felicje moze miec za 7 tys , ale nie fabie .

2000 rocznik mozna miec za dyche a młodsza? czy znafcy wiedza ze jest produkowana od 2000? bo zdaje sie ze autorka nie pisała o roczniku...

Gość trtre
2000 rocznik mozna miec za dyche a młodsza? czy znafcy wiedza ze jest produkowana od 2000? bo zdaje sie ze autorka nie pisała o roczniku. fabia jest produkowana od 2000 roku .. NIe ma mlodszego rocznika .. Wlasciwie to mało jest fabii z 2000 duzo wiecej jest z 2001 roku

Gość trtre
fabia jest produkowana od 2000 roku .. NIe mastarszego rocznika .. Wlasciwie to mało jest fabii z 2000 duzo wiecej jest z 2001 roku

słuchajcie znafccyyy:) ktos kto ma autohandel i skupuje auta ma je taniej niz cena rynkowa, jesli dla Ciebie zwykły kowalsi kosztuje 10tysi to dla mnie troche mniej:) i jak szukasz na otomoto, mobile allegro czy innych gównach to nie znajdziesz fury w donrej cenie...z reszta w polsce to mozna kupic...szrota salonowego...wiec jeden z drugim nie obrazaj mi meza, bo sami nie macie pojecia głąby...

Gość trtre
2000 rocznik mozna miec za dyche a młodsza? fabia z 2002 roku to koszt około 13 000 zł

Gość trtre
ma je taniej niz cena rynkowa, jesli dla Ciebie zwykły kowalsi kosztuje 10tysi to dla mnie troche mniej nikt tu nie obraza meza , to mąz nie ma pojecia ze fabia za 7 tys nie istnieje .. A jesli mąz nie ma pojecia to uwazam ze nie ma sensu dyskutowac Koles ktory chce sprzedac fabie za 7 tys ma nie rowno pod sufitem .. Oczywiscie mozna sprzedac za 9500 zł , ale sa to wyjatki najczesciej fabia idzie powyzej 10 tys zł .. POzdrawiam naiwnego męza .

Gość trtre
jak dla mnie to fabia od przełomu 98/99 a to nie to samo co 2000 nie kompromituj sie . FAbia jest produkowana od konca 1999 roku , a zatem pierwsze modele wychodziły praktycznie na poczatku 2000 roku http://pl.wikipedia.org/wiki/koda_Fabia tutaj masz ładnie napisane w wikipedii rok produkcji od 23 pazdziernika 1999 roku .. Nie istnieje fabia z przełomu 98 /99 roku .. JEsli juz to z przełomu 99/2000 .. Zalosne ..Z kim ja mam tu do czynienia

Ej ludzie,spokojnie. Ja pytam o jedno a Wy tu wszyscy byscie sie najlepiej pozabijali :D

Gość trtre
fabia była produkowana od 16 października 1999// czyli praktycznie koniec 99 roku wychodziły pierwsze egzemplarze ...

Gość trtre
bo wkurza mnie ze jakis pajac probuje mi wmowic ze fabie dostanie sie za 7 tys zł .. Dostanie sie , ale powypadkową .. Bo cena rynkowa wynosi kilka tys zł wiecej .. No chyba ze panna sprzedaje powypadkowa fabie .. Niech spierdala .z ta sfoja fabia za 7 tys zł

Ok, Fabia kosztuje wiecej niz 7 tys-to jasne. Zostawmy to bo sie wszyscy zaraz pozabijamy. Zaczelam od Seata Arosy i na nim chce skonczyc.

Gość trtre
kurewka jedna bedzie ludzi w bląd wprowadzała .