Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania9876

dziewca czy nie?

Polecane posty

sprawa jest taka: jestem pełnoletnia, byłam na imprezie z przyjacielem, byłam pod wpływem alkoholu co było głupie, nie pamiętam wszytskiego dokładnie, zabawialiśmy się ze sobą, ale wydaje mi się że nie uprawialiśmy stosunku,jeśli już to uprawialiśmy seks oralny, bo jestem dziewicą (znaczy mam nadzieję że nadal nią jestem) wiem że on doszedł, to były akurat moje dni płodne, czy to możliwe że mogłabym w jakiś sposób zajść w ciążę jeśli moja błona dziewicza wcześniej w jakimś przypadku została rozerwana (tego nie wiem) , dzisiaj powinnam dostać miesiączkę jeszcze jej nie dostałam, możliwe że to przez to że akurat jestem przeziębiona (gardło, kaszel, temperatura) czy mogę jakoś sprawdzić to czy nadal jestem dziewicą? (pomijając wizytę u ginekologa)

Gość A ty myślisz, że dziwica
nie może zajść w ciążę? Błona dziewicze przed tym nie chroni. Są kobiety z tak zbudowana błoną, ze nawet kochając się regularnie dalej ją mają i jest uwuwana przez lekarzza np przed porodem. Idź dziewczyno lepiej do ginekologa.

Gość A ty myślisz, że dziwica
usuwana, miało być.

Gość jak nie dajesz rady wsadzic
gleboko w pochwe nawet dwoch-trzech palcow (np. wskazujacego z srodkowym i jeszcze serdecznym) bo czujesz bol i opor, to na 100% jestes dziewica. :)

co wcale nie chroni cie przed zajsciem w ciaze, bo chlopak mogl przeniesc sperme na ubrudzonej nia dloni kiedy np. wkladal ci po pochy palce (o ile to robil)... jesli wszesniej masturbowal sie reka i trysnal na nia, albo rozcietal sobie po wytrysku nasienie dlonia na penisie i brzuchu.

* do pochwy

* rozcieral

[zgłoś do usunięcia] jak nie dajesz rady wsadzic gleboko w pochwe nawet dwoch-trzech palcow (np. wskazujacego z srodkowym i jeszcze serdecznym) bo czujesz bol i opor, to na 100% jestes dziewica. Gówno prawda -.- ja jakoś nie mogę ^^ tak bez podniecenia oczywiście ;P

bo moze jestes tak zbudowana. ale nieliczni moga, wiec daruj sobie przekomarzanie. a to ty jestes dziewica? chyba widzialam jak gdzies pisalas ze jestes w ciazy, albo w ogole juz dzieciata?

mam jedno dziecko ^^ ale ot tak bez podniecenia czy coś to 3 palce na bank mi się raczej nie zmieszczą :/

ale dwa sie zmieszcza. a dziewica bedzie juz przy dwoch czula bol. nawet w stanie podniecenia albo z lubrykantem. a jak ma mala blone, albo bardzo rozciagnieta to przy trzech bedzie czula bol (rowniez nawilzona).

ból niby jakiś odczuwam, przy dwóch palcach. Jednak ciągle mam obawy co do tej ciąży, może nie słuszne, okres spóźnia mi się drugi dzień wiem że to niedługo ale zazwyczaj dokładnie i się nie spóźnia. Czy on swoim palcem mógł rozerwać moją błonę i potem w jakiś sposób mogło przejść nasienie? Nie mam możliwości iść do ginekologa czy nawet do apteki bo jestem teraz gdzie trudno znaleźć obie rzeczy. Czy po kilku dniach (10-14) mogłabym mieć już jakieś ewentualne objawy?

Jak czytam takie wpisy, lub oglądam filmiki typu wynurzenia Mai, to się nie dziwię, że panuje opinia, że lepiej mieć syna. Bo jak sobie pomyślę, że w przyszłości moja córka może takie rzeczy robić, to wnętrzności mi skręca.