Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laga O

Przegrałem życie! Rozprawiczyłem się!

Polecane posty

Gość Laga O

A niech to.

Gość Laga O
Znaczy rzec chciałem, że niechcący pozbawiłem się możliwości zasłaniania się w życiu niedołężnością w różnych dziedzinach życia, przede wszystkim właśnie w życiu seksualnym. Ponadto straciłem przywileje na kafe.. kto mnie zechce pocieszać, skoro już nie jestem prawikiem? Kto będzie łamał głowę nad rozwiązaniem mojego problemu (czyt. prawictwa)? Kto będzie kazał wziąć się w garść i zmienić podejście do życia?? Straciłem najwyższą pozycję w hierarchii prawików na kafe, którą tyle zdobywałem w pocie czoła! Jestem teraz co prawda wyżej w hierarchii społeczeństwa, ale na samym dole! Jest różnica być królem wśród ślepych, a ślepym królem wśród królów!

Gość Laga O
sosssssss jak tam ciepełko leci ze dwora?

Gość Laga O
wiesz co, łączy nas coś (!). mam w taki sam sposób jak ty krzywy nos, to jest niesymetryczny.

Gość Laga O
tyle że ja jestem nią! to się nie godzi dziewczynie obnosić z takim nochalem :classic_cool: dobra. powiedz ty mi czy za pół godziny będziesz przez balkon wypatrywał ludzi idących do pracy i rzucał w nimi śnieżkami zrobionymi naprędce ze śniegu zalegającym na balkonie?

Gość Laga O
no nie jakieś błędy się napatoczyły zalegająceGO

Gość Laga O
przyjemnych snów, Ślązaku 👄