Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pani doktorowa

Kto ma koedukacyjne WC w pracy

Polecane posty

Go艣膰 pani doktorowa

Bo ja mam. I to jest bardzo g艂upie rozwi膮zanie :( Wiem ze facet贸w to kr臋ci, ale mnie nie :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gfhfgh
niby co kreci ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gikus
my tez mamy jeden kibelek w pracy, niewidze w tym nic zlego, jakos nie pomyslalm zeby mi to przeszkadzalo. hmm??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maturks4
Ja te偶 mam "koedukacyjny". Ale chyba grupowo si臋 tam nie chodzi, wi臋c co ma mi przeszkadza膰? Byle czysto by艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pani doktorowa
cz臋sto faceci mnie podgl膮daj膮 jak sikam, ale jeszcze 偶adnego nie z艂apa艂am; s艂ysz臋 jak sobie wal膮 konie i wtedy sapi膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gikus
bezsensu topic....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pani doktorowa
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wsz臋dzie
My mamy wsp贸lny i nikomu w niczym to nie przeszkadza. Przecie偶 nie sikasz w duecie do tej samej muszli, kup臋 te偶 robisz solo, wi臋c o co Ci chodzi? :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pani doktorowa
jestem bardzo wstydliwa, nie gol臋 piczki, 偶eby faceci dok艂adnie jej nie zobaczyli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pani doktorowa
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sza艂 cia艂艂艂艂艂
ksi臋gowy ospermia ca艂膮 deske sedesow膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wsz臋dzie
Bez przesady. Kobiety te偶 miewaj膮 zepsute w膮troby czy 偶o艂膮dki, jedz膮 r贸偶ne dziwne rzeczy i po ich wyj艣ciu te偶 nie zawsze pachnie fio艂kami. :D

Udost臋pnij ten post

wszedzie ___ owszem, nie powiedzialabym nislowa gdyby to zdarzalo sie raz na jakis czas, problem polega na tym ze to dzieje sie codziennie raz lub dwa razy, najpierw z samego rana po kawie a pozniej to zalezy :O i najgorsze jest to ze nigdy po sobie nie odswiezy! obrzydliwy cap, ani rak nie myje bo akustyka jest taka ze wszystko slychac bleee :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wsz臋dzie
Mo偶ecie od czasu do czasu zrobi膰 zrzut臋 po 50 groszy i kupi膰 spray, zeby ten, kto uzna, 偶e narobi艂 nieodpowiedniego zapachu m贸g艂 ten zapach zmieni膰. U nas akurat taka jedna pani (starsza, ale szczup艂a, z cukrzyc膮) robi takie zapachy, 偶e dostaje si臋 torsji, gdy wejdzie si臋 po niej. Kupili艣my (ju偶 trzeci) od艣wie偶acz w sprayu i to faktycznie pomaga.

Udost臋pnij ten post

wszedzie, co Ty masz nas za wariatow :D u nas odswiezaczy jest do wyboru, do koloru a ten brudas ani mysli z ktoregokolwiek skorzystac. az mi wstyd bo jak czasem ktos przyjdzie z gosci do biura i chce skorzystac to szkoda gadac :O a smrod jest taki ze ja nie wiem co ten cap 偶re :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wsz臋dzie
Je偶eli jest pryskad艂o, a on go nie u偶ywa, to nar贸bcie mu wstydu. Narzekajcie przy nim g艂o艣no, 偶e kto艣 tak nasmrodzi艂, 偶e si臋 niedobrze robi i nie od艣wie偶y艂 po sobie. 呕e jak tak mo偶na, 偶e to jest chamstwo i prostactwo (jestem kobiet膮 i wiem, 偶e jak chcemy podokucza膰, to naprawd臋 potrafimy). :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pani doktorowa
m贸j szef ma du偶e pryskad艂o w gaciach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wsz臋dzie
Bazienko, u nas nikt nie zamyka klapy, a panowie w dodatku zostawiaj膮 zwykle desk臋 podniesion膮 do g贸ry, ale jako艣 to nikogo nie wkurza. :D

Udost臋pnij ten post

bazienka - ja mam identyczne wra偶enie :O Wsz臋dzie - uwierz 偶e pr贸bowali艣my ju偶 wszystkiego: g艂o艣ne komentarze, ostentacyjne wchodzenie i od艣wie偶anie po nim tak zeby wyraznie slyszal, trzaskanie drzwiami od kibla (bo potrafi zostawic je uchylone i ten niewyobrazalny smrod roznosi sie po calym biurze), wyjmowanie odswiezaczy na wierzch i "widok" bo normalnie staly by w szafce pod zlewem, przywieszanie widowiskowych, kolorowych odswiezaczy "breloczkow" na wieszaki od recznikow zeby zobaczyl ze cos jest moze "nie tak"... :O odzewu zadnego, ja pracuje od roku ale z tego co wiem od pozostalych to zawsze tak bylo a on pracuje juz 8 lat 馃槶 masakra!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wsz臋dzie
Bazienko, napisz na WC tak膮 kartk臋 dla facet贸w: To nie bajka ! Jak nie zamkniesz klapy, to ci urw臋 jajka !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wsz臋dzie
12:26 - mam podszywacza. :D 馃槝 sza艂 cia艂艂艂艂, naprawd臋, ale to naprawd臋 wsp贸艂czuj臋. Zapach cudzego g贸wna jest chyba najgorszym zapachem, jaki mo偶e by膰. :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wsz臋dzie
Dajcie ksi臋gowemu ksywk臋 "艣mierdziuszek" i nazywajcie go tak mi臋dzy sob膮. Niby nic nie pomo偶e, ale b臋dzie Wam chocia偶 odrobink臋 l偶ej. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wsz臋dzie
Ale smak spermy jest zaje.bisty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wsz臋dzie
A najlepiej m贸wcie o nim 艢ierdziuszek z ma艂ym fiutkiem. To dopiero b臋dzie mu wstyd. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wsz臋dzie
Bazienko, doros艂ych ludzi nie wychowasz. Widocznie u nich w domu te偶 wiecznie rozdziawiona muszla by艂a i tak si臋 nauczyli. My to si臋 cieszymy, 偶e nasi panowie desk臋 podnosz膮. Kiedy艣 z powodu na艂ogowego pryskania na desk臋 przyczepi艂y艣my na wprost ich oczu kartk臋 z napisem "sta艅 bli偶ej. Jest kr贸tszy ni偶 ci si臋 wydaje". Ta kartka sprawi艂a, 偶e ju偶 nie miewamy (raczej) obsikanej deski. :D

Udost臋pnij ten post

w og贸le powiem Wam 偶e na podstawie tych "kiblowych" przezyc, uznalam ze wiekszosc ludzi to brudasy :( taki ksiegowy nosi carrtiera za kilkanascie tysiakow, jezdzi drogim samochodem i na pierwszy rzut oka wydaje sie super partia, ale smierdzi po nim jak w szambie i nie myje r膮k, kobietki niby wymuskane, porzadne czyscioszki ale klapy nie opuszczaja... podobnych historii jest mn贸stwo :O szok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wsz臋dzie
:D:D:D Podszyw, wypad st膮d!!! :D

Udost臋pnij ten post