Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana do bolu

Ktora z was ma udany zwiazek, super faceta i jest bardzo szczesliwa?

Polecane posty

Gość yrey43
ja też jestem szcześliwa i mam super faceta wrazliwego i dobrego chociaz wczoraj mnie wkurzył ostro ale to wiadomo bywa różnie ale myślałam że takich jak on nie ma.

A dlaczegóż to "Trzeba być niezłym zrypem" żeby wstawiać fotki w ciąży w stopkę ? Bo co? Moja sprawa. Nie wstydzę sie siebie, swojego życia, swojego zdania, nie kłamię, jestem szczera, to czego mam się wstydzić ? Własnych słów ? Własnego zdania? Własnego życia ? Nie sądzę.... Jakże mnie zawsze dziwi, że wszyscy potraficie przewidzieć moje losy, mają przyszłosć i to jak potoczy sie moje życie ( zakładając oczywiscie zawsze złe scenariusze ) a swojego życia przewidzieć nie potraficie... :/ Porażka.

Gość zlotolasowa
ja mam swietnego faceta,wiele walczyl by byc ze mna.wczoraj pierwszy sylwester razem i czulismy sie wspaniale,tak jak u tubulubu byly lzy szczescia,usmiechy i upajanie sie tym ze jestesmy razem.Kocham go ponad wszystko na swiecie i czuje ze on tez mnie bardzo kocha i to jest wspaniale.

Gość zakochana ale zmartwiona
ja mam wspanialego faceta i bardzo go kocham. jestesmy razem od 1,5 roku. Wczoraj byl juz drugi sylwester podczas naszego zwiazku - drugi osobno. Moj mezczyzna ma prace gdzie w kazda impreze pracuje... nawet dzis byl w pracy. ja jestem u rodzicow a on u siebie. jest mi z tym cholernie ciezko,glosno mu o tym mowie,, wiem ze on pracuje, zarabia pieniadze, nie wiem czy dobrze robie... ale zeby nigdy nie byc ze mna w tak wazne dni... to boli....

Gość mmoonnii
Kocham i jestem kochana! Mam cudownego faceta, który w tym roku zostanie moim mężem:-)

Ja,ja mam takie małżeństwo i jestem bardzo szczęśliwa :) 15 lat razem...mąż mój daje mi wszystko czego potrzebuję.Kocham,jestem kochana,tego Wam kochani życzę na Nowy Rok.

Gość zlotolasowa
Amita swietny staz i dajesz nadzieje ze wbrew temu co tutaj wszyscy pisza da sie byc ze soba szczesliwym przez dlugie lata jezeli dwie strony tego chca i dbaja o swoj zwiazek.

Gość no to ja też
się pochwale. Mam udany związek, fajnego faceta i jestem bardzo szczęśliwa :):)

Gość hfgyjg
fygyjyjyyfjy

Dołączam do grona szczęśliwych w związku. Mam naprawdę cudownego, fantastycznego,dobrego człowieka przy sobie. Od niedawna też narzeczonego. :)

Gość rhtyjk
yjkkgfyf

Gość gvghgfgf
gggfgfggcfbc

Gość crazy-angel
ja też mam wreszcie faceta moich marzeń! Przystojny, uczciwy, wierny i bardzo mnie kocha! :) Ma duży szacunek do kobiet i to w nim cenię!:) Jestem z nim najszczęśliwsza na świecie!:):):):)

Gość etrere
tryryrtyr

Gość dhdh
dhfhfh

Gość cgnhj
gjvjgjjhgj

Gość ghjy
jjgyjygjj

Gość kokololo32
Ja :) mam cudownego meza kochamy sie na zaboj :) i na dodatek jest oryginalnie bo moj maz jest Turkiem i jest ode mnie o 9 lat mlodszy :) prawdziwa milosc to najpiekniejsza najlepsza rzecz na swiecie :) pozdrawiam wszystkich :)

Gość GFJF
FHTFHHF

Gość ja wam powiem
bagno ale ty jestes tępy. To, że TaMiła prowadzi firme, to tylko lepiej dla naszej gospodarki. A po drugie, nie wylewaj na kogoś żali że sam nic nie potrafisz osiągnać, tylko zapiedalać na budowie. To juz twoj problem. Typowe, za wszystko obwiniać Państwo, Kościół, sąsiada, sąsiadke, ciotke z wujkiem, Unię, wulkan eyjafjallajokull, tylko nie SIEBIE.

Gość fdhtryjgyjgj
fhhthfhfhffhfhft

Gość htyfhffh
bgfgfjf

Gość fgdfhhdf
drddrhdhhd

Gość ijuouhu
nhkhk

Gość annnnnnnna
ja-ale zdradzam