Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana do bolu

Ktora z was ma udany zwiazek, super faceta i jest bardzo szczesliwa?

Polecane posty

Gość zakochana do bolu

Np ja:)

Gość xz77UU
tak było jakieś 3 lata wstecz

Gość swieta mikolajka
ja tak mam ale nie zawsze jestem szczesliwa, nie umiem tego docenic i chce wiecej caly czas :O

Gość Elton John & co
Ja mam super związek, super faceta. A od niedawna jesteśmy rodzicami :classic_cool: 😘

Gość swieta mikolajka
a juz najgorsze jest to ze mam fatalistyczne mysli i nie do konca umiem zaufac :O

Gość ja właśnie tak mam
ale to mój drugi mąż, nie zawsze trafia się z pierwszym razem :D

Elton John & co Ja mam super związek, super faceta. A od niedawna jesteśmy rodzicami hahahah :)

ja mam udany zwiazek,najwspanialszego wymarzonego meza i jestem bardzo,bardzo z nim szczesliwa

Gość kgkiu980
ja jestem szczęśliwa i zakochana, obchodziliśmy 28 grudnia 14 rocznice ślubu, i nie wyobażąm sobie życia bez mojego M

Gość ...----...
ja tak mam, wspaniały mąż i dziecko w drodze

Gość zakochana do bolu
milo slyszec cos innego niz tylko zdrada zdrada przemoc pijanstwo:)

Gość zakochana do bolu
zapomniałam dodać ze moje szczęście jest podwójne, bo poznałam też innego faceta , na którego zmienię obecnego , gdy mój mnie wnerwi :)

Gość kalalalakamanm
TYLKO GŁUPIEC JEST NON STOP SZCZEŚLIWY

Gość ...----...
kalalalakamanm - a kto tu mówi że jesteśmy szczęśliwi non stop, wiadomo że bywaja i te złe chwile, ale tych dobrych jest więcej, umiemy je docenić i to właśnie jest szczęście.

Non stop chyba raczej szczęśliwym być nie można...logiczne i normalne. Ale można uważać swoje życia za szczęśliwe mimo jakichś małych niepowodzeń po drodze. Ja np uważam, że każde napotkane niepowodzenie jest po to, aby coś się ułożyło inaczej....zawsze wszystko itak wychodzi na dobre i wtedy mówię do męża : "widzisz? Tak miało być :) " Jasne, są w życiu rzeczy, np śmierć itp, w czasie których wydaje Ci się, ze Twoje szczęście się skończyło....jednak to są nieodłaczne momenty życia i niestety trzeba je przeżyć :( Podsumowując - uważam siebie za osobę bardzo szczęśliwą, jestem bardzo zadowolona i z życia i mojej całej rodziny :) Na szczęście wszyscy moi najbliżsi żyją i są zdrowi, bo ich śmierć lub choroba jedynie mogłaby sprawić, iż to moje szczęście przestało by w tej chwili istnieć.....

Tamiła0czemu tak szybo wyszłaś za mąż?Wpadłaś?Byłaś dziewicą dla męża?

Tamiła-A twój mąż miał samochód,dobrze płatna pracę i wykształcenie?Pytam,dlatego że chce poznać jaka jest tajemnica szczęśliwego związku,bo jeszcze takiego w życiu nie spotkałem.Przynajmniej szczęśliwego dla faceta.A twój mąż jest biały czy z innej rasy?Jest dużo starszy od ciebie?

Gość lklklklklklk
bardzo wam zazdroszcze, mnie nikt nie kocha :( chyba poza psem :(

lklklklklklk-Mnie tylko pies kocha i dlatego jestem szcześliwy.Mój kolega ma żonę,i jakoś szczęśliwy nie jest w życiu.A po za tym są szczęsliwi bo muszą być,są młodzi i zauroczeni sobą.Za 5 lat pójdą w romanse.Spójrz na tą 24 latkę,mąż ją kocha bo zajebista z niej laska.A za 5 at jak zbrzydnie i zgrubnie po ciaży to pójdzie na bok.Wiec ciesz się że masz psa.Bo pies umie kochać a człowiek z człowiekiem tylko sex uprawia

Gość A tak w ogóle
Ja też nie narzekam:D

bagno co ty możesz wiedzieć o szcześliwym związku z kobieta przeciez prawiczkiem jesteś

A co ty wiesz o II wojnie światowej,przecież wtedy cię na świecie nie było.A jakoś ludzie co nie brali udziało w wojnie to wypowiadają się na jej temat.Związki to nie jest temat tabu i można mnóstwo zaobserwować bo są stosunkowo powrzechne spotykane w życiu codziennym

Jestem w takim związku. To drudie małżeństwo męża i moje drugie. Może dlatego teraz bardzo udane bo obydwoje się staramy a przeszliśmy wiele złego na samym początku znajomości.

ale ja sie nie wypowiadam na temat II wojny , tylko mowa jest tu o szczęśliwy zwiążku wiec nie wiem o co ci chodzi z tą II wojną, a może ty szukasz jakiś związków???

TaMiła ''Ja Lepiej trafić nie mogłam rozmawiam tylko z ludźmi kulturalnymi wredne i niemiłe komentarze pomarańczek ignoruję, więc się nie wysilajcie... jestem oddaną i kachającą matką i żoną mam 24 lata http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/55a 0f74ddd276b89.html'' Gdybym miał taką ładną żone i do tego miłą to też był bym szczęśliwy;):P