Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k.r.e.d.k.a.

Jak byście ocenili moje piersi?

Polecane posty

Gość mały28
cycki masz śliczne takie sterczace. tylko wziąć brodawki i lizać i lekko muskać językiem. ojej mniam

Gość marekkkkkkkkk
Jak możesz nie mieć faceta? Takie wysokie wymagania? :P

Gość poruszenie_W_bokserkach
liznąłbym coś :P

Gość Nagi-h
Ja bym ci z checia mojego fiuta wsadzil. Nie jest zbyt dlugi, jak widzisz ale gruby.

Gość mały28
tak lekko zasysać, a potem języczkiem delikatnie po twojej cipce, a potem jezyczkiem do środka

Gość marekkkkkkkkk
Często sie masturbujesz? :)

Tzn raczej nie umówiłabym się z facetem który widział te zdjęcia. Nie żebym się wstydziła :) Ale po prostu wolę jeśli nowo poznany facet widzi we mnie skromną, spokojną i trochę nieśmiałą dziewczynę :) Bo taka w sumie jestem.

Gość marekkkkkkkkk
Ale obłędne masz ciało, nie moge się napatrzeć. Piersi 10/10, tyłek 10/10, figura 10/10. Masakra jakaś.

Gość sdvf
zadna fotka sie nie otwiera , kara jaks kurwa'!

Gość sdvf
panowie przeklejcie fotki na inny portal zdjeciowy, bo mi sie tam nie otwiera a tez bym lukna.

Gość sdvf
kredka nie swiruj wrzuc jakies te zdjecia jeszcze raz , mam panne ale lukna by mna cos tak ladnego jak mowia przedmowcy.

Gość sdvf
no ostanit foto nieogolonej mi sie otowrzyło, i to wam sie podoba. widac ze dupsko rozjebane konkretnie, do tego ten zaniedbany zarost, oblecha na maxa. moze to i lepiej ze tamte sie nie otwieraja.

Jeszcze jestem :) Oczywiście wyżej to podszyw. Zobaczcie że w moim nicku po każdej literze jest kropka. Zdjęcia usunęłam. Po weekendzie może pojawię się w tym temacie jeszcze raz :)

Tak więc każda następna fotka, która się tu pojawi że jest jakoby moja, to na pewno moja nie będzie. Dobranoc jeszcze raz.

Gość sdvf
no kurwa te mi sie otwiera, jako jedyne. nie ma czym sie chwalic uwierz mi. wkleił bym ci fotki mojej laski nago, ale idziesz sapc a to by potrwało bo mam na przenosnym dysku.

Hmm szkoda ze ja nie mam takich piersi bo tez gdybym miał to byłbym ciekaw kto co myśli :-) ale powiesz szczerze nic dodać nic ujac sa idealne w sam raz Piękne i niczego im nie brakuje SEXI

Gość sdvf
pismen przeklej fotka i wrzuc jeszcze raz bo mi sie nie otwiera, otwiera mi sie tylko te wstetne zarosniete cipsko.