Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thaisse80

czy jak dziecko ma rzadka kupke i go bola zabki moge dac mu rumianek?

Polecane posty

Gość thaisse80

Chociazby na uspokojenie, czy moze jednak nie? Wiem ze rumianek jest pomocny przy zatwardzeniach a przy rzadkiej kupce tez moge dac czy lepiej nie?

Na uspokojenie to chyba raczej melisa? Tylko nie wiem, czy Twoje bobo już dorosło do tego ziółka... Dlaczego w tym kraju nie ma żadnej sensownej infolinii dla młodych matek?

Gość thaisse80
corcia ma 8 miesiecy.

Bledne jest stwierdzenie,ze melisa uspokaja...Ona dziala bardziej rozkurczajaco na jelita..Jesli chodzi o liscie.Uspakajajaco i przeciwdepresyjnie dziala jej czysty ekstrakt.Np Melisan w syropie go zawiera! Jesli chodzi o rumianek.Nie podawalabym go do picia podczas rozwolnienia,a raczej przemywala bym nim dziasla,to dziala antyseptycznie i odkazajaco.W razie pytan sluze pomoca !:) Pozdrawiam!

Gość thaisse80
Dzieki za odpowiedz.

Bledne jest stwierdzenie,ze melisa uspokaja...Ona dziala bardziej rozkurczajaco na jelita..Jesli chodzi o liscie.Uspakajajaco i przeciwdepresyjnie dziala jej czysty ekstrakt.Np Melisan w syropie go zawiera! Patrz, człowiek całe życie głupi... Dzięki za sprostowanie :) :*

Gość thaisse80
A normalne jest ze corka jest marudna i senna? spala do godz 15 i o 16 znow poszla spac. miedzyczasie chciala byc tylko na raczkach.

Normalne..JEsli jest senna daj sobie spokoj z ziolami.Moze czoki przeciwbolowe typu nurofen ? Kochana ja Cie nie chce poprawiac..ALe troche liznelam ziololecznictwa ;)

Majóweczka, to o poprawianiu to do mnie? Ale ja się bardzo cieszę, że mnie poprawiłaś, przynajmniej będę mądrzejsza. A ziołolecznictwo mnie interesuje bo do tabletek mam jakąś wewnętrzną awersję - chemia be.