Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klapswtymroku

mamusie- jak spędzacie jutrzejszegfo Sylwestra????

Polecane posty

Gość klapswtymroku

ja niestety pierwszy rok zostaje w domu , mąż w pracy a ja z 2 letnim dzieckiem , jakoś mi smutno....:(

Gość karoliinnnaa
a ja wychodze na super zabawe z mezem:) juz dzis sie przygotowuje, ech maly ma 32 mce i moge juz go spokojnie z babcia zostawic:)

Mhy zapraszamy znajomych z dziecmi..SPory dom mamy to sie wszyscy pomieszcza..Nie bedziemy sporo pic moze z 3 kieliszki..Zapraszamy jakby co :)

Gość izunieńńka
ja z mężem i kochanym 15 miesięcznym urwisem..... :)

Gość mamusia Ani
moja córka ma 3 miesiące, idę z mężem na imprezę domówkę do znajomych;) Mała idzie z nami:)

Gość izunieńńka
w domku oczywiście

W domu, w świętym spokoju, z chipsami i sokiem jabłkowym, mężem u boku i dobrym filmem w tv. Nie mam w ogóle ochoty w tym roku na jakiekolwiek wyjście. Mieliśmy dwa zaproszenia ale wymigaliśmy się moim złym samopoczuciem, co zresztą jest prawdą, bo jak tu gadać ze mną, jak wiecznie przysypiam albo przymulam od mdłości :p

Gość klapswtymroku
majoweczka , my zaczynamy za 2 miesiace budowe i też mam takie marzenie że kiedyś zrobie u siebie w domu takiego wystrzałowego sylwestra na kilkadziesiąt osób:) zazdroszcze:)

Gość My zostajemy w domu
Mamy 2,5 miesięczną córkę. Ona idzie spać a my popatrzymy w TV i zjemy tonę pyszności :P

Gość my już 5 rok z rzędu
spedzamy sylwestra w domu ze względu na dzieci, ale zawsze zapraszamy znajomych i jest wesoło :)

Witam:) ja jestem w 39 TC mam zapalenie oskrzeli, mąż też na antybiotykach więc obaj po butelce Picollo i heja:) tak będziemy sami we 2 witać Nowy Rok:) ale nie martwię się tym bo późnym wieczorem zamierzam uwieźć męża:) a jak zacznę rodzić to imprezkę przeniesiemy do szpitala:D byle urodze po północy. wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla wszystkich mamusiek :D

Gość klapswtymroku
kornelinka to powodzenia , ja tez mialam termin na 08.01 . ale urodziłam 07.01.:)tzn miałam cc.

Idziemy do szwagra, maja dzieci w takim samym wieku jak nasze, maluchy bardzom sie lubia. Z naszej strony to bedzie bardziej wieczorna nasiadowa, bo dzieciaki mamy wyregulowane i chcemy ich w miare normalnie polozyc spac. A jak mlodziez zasnie to sobie z mezem wychylimy szampana, jakis film obejrzymy i pojdziemy spac. W zeszlym roku zostalismy w domu, z racji tego, ze mlodsze dzieci mialy niewiele ponad 3 miesiace. Absolutnie nie bylo mi smutno czy cos. Zakopana w pieluchy mialam zlewke czy to sylwester czy jakis inny dzien. Marzylam tylko o tym, by sie wyspac :-P

Przychodzi do mnie przyjaciółka z mężem i synkiem :) Jak człowiek był młodszy to chciało się szaleć :D I sylwester to był coś :D Teraz zdecydowanie wolę klimaty domowe z parą lub grupą dobrych przyjaciół,posiedzieć przy jedzonku,promilach,w tle muzyka itd :)

a ja tydzien temu urodzilam dziecko.ale to co.jutro ide na impreze sylwestrowa a dzecko zostaje z babcia.

Gość spowiedniczka556
Strasznie nie lubie sylwestra i calego tego zamieszania z nim zwiazanego,wiec tradycyjnie w domku z rodzinka :)

mam 3 letnia córeczke ŻE MIESZKAM W MIESCIE GDZIE JESTEM DALEKO OD RODZINY 160 KM TO POSTANOWILISMY Z MĘŻEM POSIEDZIEC PRZY TV ALE NA POCZĄTEK ROMANTYCZNA KOLACJA WE DWOJE A POTEM COS NA OSŁODE NA DESER HAH

Gość na dwoje babka wróżyła
ja, mąż dziecko- 13miesięcy z nami a jak pójdzie spać wypijemy po drinku i lulu

Gość mama222233
my tez w domku z dziecmi,jakos mi sie nie zdaje ze jutro juz sylwester.Troche bym chciała isc na jakas imprezke ale nie ma kompletnie gdzie a jesli sa top bale za 400 zł więc mnie nie stac...

Gość my tez w domku
mnie tam bale nie podniecają. Wole poleniuchowac w domku przed tv

Gość A JA SIEDZIALAM 2 LATA W DOMU
ciaza, karmienie piersia - wiec w tym roku nasza prawie 2latka jedzie do dziadkow a my na imprezke:)

idziemy do znajomych, domówka, 4 latek z nami, jak kimnie to położymy go w pokoju obok, a potem na śpiocha do auta ok 1 wnocy i do domu. Pewnie nawet sie nie obudzi. Nie mam go w tym roku z kim zostawić a chciałabym spotkać się z tymi znajomymi, wiecznie nie ma na to czasu a bardzo ich lubimy. W zeszlym roku siedzielismy w domu.