Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mjkkhbhhb

W TAKIM RAZIECZY ISTNIEJĄ WIERNI I KOCHAJACY SWOJE ŻONY MĘŻOWIE?

Polecane posty

Gość fneofneofnewongfqwogne
pierdu pierdu ...

Gość raczek1
zimowa jesteś bardzo staroświecka

Gość gussss
wiecie co , tak na poważnie to ja nie wiem skąd ci ludzie na kafe się biorą, znam tyle małżeństw gdzie albo facet albo kobita są naprawdę nieatrakcyjni a naprawdę się kochają :O i nie ma zdrad ani nic takiego

Gość gziugzium
dla każdego jest ważna i cenna, a ogólnie wiadomo,że jak towar deficytowy i z wysoką ceną, to ..... unikatowy ;) prawa rynku niestety....

Gość gziugzium
gussss Czasami z daleka nie widać, co się dzieje w środku czyjegoś związku... nawet nie wiesz, ile kobiet udaje, że nie wie o zdradach własnego męża, nie chce o nich wiedzieć.... a jeśli nawet o czymś nie wiesz, to myślisz, że tego nie ma? :)

Gość gussss
jak ludzie się kochają to widać z daleka :)

Gość gussss
skoro każdy zdradza to czemu nie jestem jeszcze niczyją kochanką ? :(

Gość gziugzium
"...jak ludzie się kochają to widać z daleka" tiaa..... i tak sobie mów, będziesz na sto procent szczęśliwsza ;)

Gość Ponętna 20tkas
Kafe mnie przeraza.na codzien widze dobre malzenstwa, ale tak naprawde nie wiadomo czy ktores z tych malzonkow mie skacze w bok. Tu na kafe ludzie sa anonimowi wiec i czesciej chwala sie zdradami. A latwosc z jaka zdradzili mnie przeraza...:/

Gość gussss
nosz kurwa mieszkam w małym mieście tu o każdej zdradzie się wie :P facet nie może powiedzieć że w pracy po godzinach, ktoś go zawsze wyhaczy :P

Gość gziugzium
".... skoro każdy zdradza to czemu nie jestem jeszcze niczyją kochanką ? ..." po pierwsze.... jeszcze ;) a po drugie, nie ma czegoś takiego, jak: każdy zawsze wszędzie.... :)królewno

Gość interesiria
wiec i czesciej chwala sie zdradami taaa ja też na przemian udaję zimne kochanki, później szczęśliwe mężatki z bzykankiem codziennym , kiedy indziej faceta :D i mogę sie założyć że zdecydowana większość robi tak samo :P

Ponętna,niektórzy co tu pisza to prowokatorzy. Ludzie nie szanuja swoich współmałżonków,dla niektórych zdrada to nic takiego.To tylko skok w bok.

Gość gziugzium
"Ponętna,niektórzy co tu pisza to prowokatorzy" No baa.a.....;) ale jak miło się czyta, jak jedna z drugą zaprzeczają.... ja? zdradzić? Nie, nigdy:)

Gość gussss
gziugzium skończ już, nie wszyscy myślą narządami płciowymi :O współczuję ograniczenia umysłowego

Gość Ponętna 20tkas
Mam nadzieje, bo przez kafe sypie mi sie swiatopoglad:/ a mojemu facetowi nie ufam, bo zdradzil 2krotnie( nie mnie, ale dosc niedawno), podobno mnie by nie zdradzil, bo mnie szalenie kocha, ale to kochanie nie przeszkodzilo mu klamac mi prosto w oczy przez ostatnie miesiace... Czemu ja z nim jeszcze jestem????ehhhh

Gość gussss
to przestań tu wchodzić, będzie ci lżej ;)

gziugzium, mam swoje lata i ukształtowany światopoglad, więc wiem co jest dla mnie najkwazniejsze.Tak trudno uwierzyc ,że ludzie moga być sobie wierni? Skoro tak piszesz to nidgy nie kochałeś/aś

Gość Ponętna 20tkas
No chyba jestem za wrazliwa:p

Gość Ponętna 20tkas
Zimowa dama -a jestes pewna ze twoj partner czuje to samo, i jest tak samo pewnien swoich pogladow? Ufasz mu bezgranicznie?

Gość gziugzium
19:47 [zgłoś do usunięcia] gussss gziugzium skończ już, nie wszyscy myślą narządami płciowymi współczuję ograniczenia umysłowego Dobrze, że wcześniej napisałaś, że każdy patrzy ze swojego punktu widzenia. Czyli, że ten fragment piszesz patrząc ze swej pespektywy...."wszyscy myślą narządami płciowymi współczuję ograniczenia umysłowego" Bo jeśli chodzi o mnie, to ogólnie biorąc zdrada to też brak lojalności wobec ukochanej osoby oraz wszelkie przejawy nieuczciwości emocjonalnej=zdrada emocjonalna. Także bądź tak dobra i sformułowanie racz stosować do samej siebie.

Gość gziugzium
Jaka żona może być pewna wierności własnego męża na 100%? Wdowa :)niestety...

Gość raczek1
zimowa pewnie wierzy też w białe małżeństwa 🖐️

Gość gziugzium
"... zimowa pewnie wierzy też w białe małżeństwa... " hmm.... to nie jest śmieszne.. jeszcze niedawno sama w to wierzyłam.... a teraz nie jestem pewna.... może istnieją.... w końcu jest tyle rzeczy, o których, jak to mówią, nie śniło się nawet fizjologom ;)

Gość gziugzium
raczek ... widziałeś, trzy razy tak?:D to musi być albo gej albo impotent, albo się poznali 3 dni temu :D nie ma innej opszyn ;)