Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasienka0018

kto lubi się kochać codziennie???

Polecane posty

Gość Tamta dziewczyna.
Gdybym miała pójść na takowy bal, przebrałabym się za aniołka Charliego, króliczka playboya lub seksowną pielęgniarkę. Winogron? Hehehe ciekawy pomysł. ;)

Gość Studenteczkaa
A zawsze marzyłam o takim przebieranym sylwestrze, no ale niestety muszę zadowolić się zwykłymi ciuszkami :)

Gość Tamta dziewczyna.
raptor73 - mówisz, że taki żigolo z Ciebie. Uważaj, żebyś czegoś nie złapał, bo to już przyjemne raczej nie będzie. ;P

Gość maciek z bogdanca
mozecie wpasc do nas, powiem ze siostry przyprowadzilem haaahahaha...:) ale sam kiedys przebralem sie za kobitke, rajstopy, jakas mini, peruka... no i poszlisy na fajerwerki... :) w pewnym momencie poczulem na moim tylku ze ktos silnym usciskiem zaczyna mi go masowac. obracam sie a tam niedwuznacznie usmiecniety, gruby i podpity facet ktoremu wcale nie przeszlo nawet jak mnie zobaczyl... :o

Ja bym chciała kilka razy dziennie, niestety mąż nie... Jemu jeden raz wystarczy i koniec. Jak z wiekiem popęd seksualny u kobiet rośnie to ja chyba się pochlastam. Jak mi po jednym razie mało :P

Gość Tamta dziewczyna.
Ajć... Maćku śmieszna historyjka. Przebrałeś się za kobietkę? Dobrze, że podchodzisz z dystansem do siebie- to się ceni. :P:D

Gość maciek z bogdanca
a skad wy kobitki jestescie???

Gość Tamta dziewczyna.
raptor73-internetowiec z Ciebie? To mnie zaskoczyłeś. Mam rozumieć, że jesteś samowystarczalny... Hehehhehe

raptor73 no jakoś tak nie uśmiecha mi się męża zdradzać bo po 1 go kocham a po drugie nie wyobrażam sobie jakichś innych rąk poza jego na moim ciele :P

Gość Tamta dziewczyna.
Okolice Krakowa, powiedzmy. :P Jednakże zwykle jestem w trasie po Polsce.

Tamta - czasami sie zdarza - ale jakbyś była w Warszawie.. ;) No i zawsze możesz zaklikać ;)

Smutna :) do pierwszego razu ;) Ale oczywiście rozumiem poświęcenie i cierpienie.. ;)

Gość maciek z bogdanca
kasia to widze ze mam do ciebie blisko bo ja z zadupia... :D hahahahaaa... A gdzie w krakowie sie ludzie na sylwka bawia???

Gość Tamta dziewczyna.
raptor73- ja nie z tych, więc raczej nie skorzystam, mimo wszystko dzięki za dobre chęci. ;p Hehehe

Gość maciek z bogdanca
a... okolice, dopiero zalapalem... :)

Gość Tamta dziewczyna.
To chyba zależy od ludzi, ja się bawię na domówce ze znajomymi. ;)

Gość Tamta dziewczyna.
Maćku, zapewne niewyspany jesteś, skoro Twój mózg z opóźnieniem rejestruje przyswajane informacje. ;p

Gość waldorfini
Musiałem sobie zwalić konia:) Zadowolony jestem:)

Poświęcenie? eee najpierw to trzeba chcieć zdradzić :P to już bym wolała się rozwieść niż zdradzić :]

Gość maciek z bogdanca
u mnie noc nigdy nie spi... Nawet teraz chcialem gdzies wyjsc ale snieg wali z kazde strony... :o najgorsze ze denerwuje mnie ze mowisz do mnie maciek. Wiem ze to ten nick ktory przeciez sa wpisalem ale nazywam sie inaczej... :)

Gość Tamta dziewczyna.
Dobrze, zatem jak mam się do Ciebie zwracać? :) Ojj... ja też bym gdzieś teraz wyszła, chyba wybiorę się na spacerek niebawem. Uwielbiam taką pogodę, ta atmosfera...śnieg... po prostu cudownie. :P

a mnie tak seksu brak taka byłam namiętna onegdaj ale od 4 lat nic, posucha tak bym chciała się kochać tak jak kiedyś z M, tak mi seksu brakuje...niestety ja nie potrafie miłości od seksu rozdzielić, muszę się zakochać...a tu nic od 4 lat a lata lecą szkoda mi tych czasów gdzie seks był radością i miłością, fajnie że coś takiego porzeżyłam ale szkoda że już teraz nic......a mam taki potencjał że szok!

Gość maciek z bogdanca
mozesz mi mowic "przystojniaku"... :) :P a tak w ogole to cos mi sie wydaje ze przydalby ci sie taki facet jak ja... :D