Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasienka0018

kto lubi się kochać codziennie???

Polecane posty

[zgłoś do usunięcia] kasienka0018 ja np lubie krokietowc fajnych kloesi zagadac pokusic ciałem ale nie że w sęsie takim typowo k**ewskim tak z gracja hehe Krokietować. O ja pierroguję :D

Gość Tamta dziewczyna.
Tak nie mogę do Ciebie mówić, bo nie wiem czy byłoby to zgodne z prawdą. Nie szukam faceta, tak nawiasem uważasz się za ideał? :P Ja zwykle wybieram 'chamów', proszę wybaczyć za określenie, na początku jest fajnie, na dłuższą metę nie bardzo. Ja potrzebuję faceta pewnego siebie, niezależnego, buntownika o romantycznej naturze. :D:D

Gość maciek z bogdanca
hahahahahahaaa teraz tylko przyznalas mi racje... :) ale tak naprawde poznalem sie na tobie z tym tekstem przy autobusie...:)

Gość Tamta dziewczyna.
Mój drogi, twierdząc, że już mnie znasz, wracasz do pierwszego etapu gry, czyt. nic o mnie nie wiesz. ;)

Gość Tamta dziewczyna.
Parafrazując... w internecie można być kim się tylko zapragnie, nie wiem czy Twoja osoba nie przybrała perfekcyjnie wykończonej maski i nie zdejmie jej po naciśnięciu krzyżyka w prawym górnym rogu monitora. ;)

Gość maciek z bogdanca
gowno mnie obchodzi jakiej muzyki sluchasz, jakie skonczylas liceum, ile masz lat czy gdzie pracujesz... wiem kogo szukasz i ciagle to potwierdzasz... z reszta to tylko kafe wiec mozemy tak sobie odbijac pileczki caly czas... :)

Gość Tamta dziewczyna.
Oczywiście, że tak, to zwykła wymiana zdań. Proszę pisz trochę milej, nie lubię chamstwa. Zresztą już kończę konwersację, za dużo czasu tutaj spędziłam. Miłego wieczoru. Happy New Year !! :)

Gość maciek z bogdanca
Milego wieczoru... no prosze jeszcze sie nie znamy a ty juz mi rozkazujesz... moze faktycznie lepiej bedzie jesli jednak nie bedziemy sie poznawac... hahaahaa... :D

Gość Tamta dziewczyna.
Widzę, że Kolega jest dosyć dominującą osobą i zbyt szybko się strofuje, tylko proszę teraz nie twierdzić, że to moja wina. Mam nadzieję, że tak wpływają na Ciebie jakieś bodźce zewnętrzne. Przepraszam, ale ostatnie słowo zawsze należy do mnie. Adios. :)

Gość te kasia
dysleksja to nie wymówka dla Ciebie. Jesteś zwykłym tępakiem, ignorantką i ANALFABETKĄ A jeśli próbujesz się tłumaczyć dysleksją to chociaż naucz się znaczenia tego słowa oraz poprawnej jego pisowni "sorry za orty dyslekcja..." "kturzy" "wyczymuje" "wogule" "żeczywiście" "wspułczuje" "rużne" "łuzku" "luckie" "niekturzy" "czeba" "sęsie" "niewiadomo" "ktury" "pogawentke" "bąbe" "nieda" "kręco" --- to mnie rozjebało na kawałki, od pługa dziewczę oderwało

czesc... :) nie wyzywam, drocze sie z toba bo cie lubie... :) ostatnie slowo nigdy nie moze nalezec do kobiet... :) przeciez wy nie wiecie co wtedy powiedziec... :D

Gość ot to tylko ja
Kasia dala ciala... :P Pokazala sie z najlepszej strony - glupia dupodajka... :)))

Gość o i juz nikogo nie ma
a temat tak sie rozwijal... ;(

Oczywiscie, jestem 2 lata w zwiazku i uwielbiam sie Kochac jak najczesciej tego chcemy. :P

Gość ' błagam, włóż mi.!;*
ja uwielbiam sex. Dziennie uprawiam 5 razy dziennie jak nie więcej. Mój partner uwielbia sex. Ja mu czasem też loda zrobię, on mi miętkę;) i git;*

Gość kaskauij
chodziło o minetkę

Gość Maria348
Kochac się ? Marzenie

Gość gość
Nie wiem, ale ja nie tylko codziennie bym chciał i mógł, ale jeszcze w między czasie ręcznie muszę pogonić konika.

Gość kochas1313
Ja uwielbiam sie kochać a szczególnie w nietypowych miejscach No ale żona nie lubi wiec nie mam z kim :(

Gość iliciaaa26
Uwielabiam seks, szalone miejsca i pozycje. Uwielbiam jak facet porzadnie wylize mi cipke, czuc to podniecenie i jego twardego penisa. Niestety moj maz ma kiepskie libido, nie uznaje po slubie minetki - cos mu odwalilo, wiec musze sie sama zaspokajac. Moim niespelnionym marzeniem jest seks z dwoma mezczyznami...

Gość gość
iliciaaa26 - to ja juz nic nie dodam, powiedzialas za mnie wszystko :D

Gość gość
Rozumiem :) Mi też wiecznie go brakuje, a to wyzwala "głupie myśli" muszę zadowalać się często sam. Minetka mówisz :) och jak ja ją lubię robić. Takie cudo lizać to dla mnie rozkosz. Po tym moja wielka pałka zaczyna działać. Niedobór seksu mnie załamuje.

Gość Najszybszy w mieście
a ja lubię zimną Fin z lodem, ale żeby zaraz tak wychwalać 😴

Gość Casc
Kurczę no co jest z tymi ludźmi że jak nie kobieta ma ogromny problem z seksem oralnym to facet... Nie powinno chyba być takich akcji, jeśli partner nie brzydzi się ciebie tam, to można się odwdzięczyć, już pomijam teorie spiskowe o tym, że ciałem kogoś kogo się kocha w ogóle się nie powinno brzydzić. Ja mam silne libido z którym aktualnie muszę sobie niestety radzić sam. Nie chciałbym traktować partnerki przedmiotowo dlatego będę musiał sobie znaleźć taką, która lubi seks jednak... A minetkę z przyjemnością, ale i obowiązkowo ;) Parę razy w tygodniu!

Gość gość
Codziennie i to obowiązkowo ! Sex to dla mnie jak tlen, a minetka jak pokarm codzienny :)

Gość Maria348
Lubię miłosc

Gość 2lata po ślubie
mój to b y chciał kilka razy dziennie, jak jesteśmy cały dzień w domu to 3-4 a czasem i 5 razy mnie posuwa, jak już nie chcę to ręką albo ustami mu robię