Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinka03

Kochanki, nie denerwuje Was że Wasz facet sypia z żoną ?

Polecane posty

Gość gość
wartosciowe kobiety pewne siebie widzą radosną kochaną matkę ,nie oszukujmy się twoje dziecko tego nie zobaczy X Nikt nie jest w stanie uszczęśliwić kogoś na siłę jeżeli ktoś chce być nieszczęśliwy. Gdyby jego żona chciałabyć szczęśliwa to starałaby sie jako żona i kochała swojego męża. Bycie żona na papierku i urodzenie dziecka to nie wszystko.

Gość gość
gość zza miedzy wczoraj Ludzie, nie sprowadzajcie wszystkiego do seksu. Myślę, że moja córka będzie pogodną i dobrą kobieta, z poczuciem humoru, odrobiną dystansu do świata, z własnymi pasjami, będzie lubiła seks, a nie traktowała to jako konieczność, albo nagrodę to nikt nie będzie jej zdradzał. xx Ha ha nawet nie wiesz jak się mylisz

Gość gość
Ale z ciebie prostaczka. Za takie wypowiedzi to można mieć problemy z Kodeksem Karnym koleżanko W przeciwieństwie do zdradzania podżeganie do pobicia (lub w twoim przypadku przyznanie się do niego) jest karalne. Czysta mowa nienawiści. Widać że post ma tło osobiste. Twoje desperackie wybielanie swojego chłopa, zdejmowanie z niego odpowiedzialności za sytuację i twierdzenie, że "ścierwo same się na niego pchało" to ewidentna próba zaprzeczenia oczywistej prawdzie, że nie jesteś dla swojego mężczyzny tak ważna, by był sam z siebie wierny wobec ciebie i nie czujesz się go pewna. Stąd to "przepędzanie"każdej potencjalnej rywalki. Jednocześnie przedmiotowo go traktujesz, stawiając sprawę w taki sposób, jakby był bezwolną istotą. Ciekawe czy by mu się podobał twój post Kiedyś ten facet zostawi cię dla jakiejś kobietki z klasą, bo ile można tolerować taki zaścianek? X Idź naiwna prostaczko straszyć małpy w ZOO kodeksem karnym. :D Nikt się ciebie nie boi. Widać jak bardzo targnął tobą ten post. :D Boisz się, że wpierdziel od żony dostaniesz? No pewnie dostaniesz jak się nie odczepisz od żonatego, a mój post bardzo się podobał mężowi. Nie tylko go czytał, ale jeszcze podpowiadał co napisać, żebyś prymitywna szmato zawału dostała, gdy przeczytasz. :D A teraz wypad szumowino na leśny parking, gdzie postój mają tiry, albo stań przy drodze. Może jakiś chłop się zatrzyma, gdy będzie jechał ciągnikiem. :D

Gość gość
buhaha cierpiąca na bezsenność k***a całą noc ujadała gdy mężowie spali w łóżkach do żon przytuleni

Gość gość
Moja dalsza kuzynka, lat 35 , jest kochanką, Zapytałam kiedyś, jak się z tym czuje (mnie akurat w to wtajemniczyła bo ich kiedyś wudziałam razem i widać było, że to nie tylko kolega), to mi powiedziała, że ona wyrzutów nie ma, bo męza nie posiada, nikogo nie zdradza i nikogo nie krzywdzi. A jej (powiedzmy) Paweł, sam chce, jakby nie chciał, to by żony nie zdradzał i to on ma nieczyste sumienie a nie ona. Że to on jest winien, ona nic takiego nie robi. xxxxxxxxxxx Ciekawe co zrobiłby kochaś gdyby to przeczytał, gdyby się dowiedział, że kochanka za swoje qrestwo obwinia jego?

Gość gość
3:41 a czemu pusty Lbie zganiasz na żonę ? Może to on jest zrzedliwym mezusiem na papierku, który zrobił dziecko i się nie stara ?

Gość gość
07:56 bo akurat mąż wypowiada sie na tym wątku i opisuje relacje w swoim małżeństwie.

Gość gość
Tak wina zony ze jest zdradzana i ze facet zamiast iść z nią na terapię pcha inne :D komedia , może zacznijmy mówić że gwałty to wina ofiar bo pokazały kawałek dekoltu

Gość gość
Uwielbiam wybielanie sprawców i demonozowanie ofiar na siłę ;D

Gość gość
Zdrady tak samo czy morderstwa i gwałtu nie usprawiedliwia nic ,bo to czyn głęboko zdemoralizowany

Gość gość
Zdrada jest wtedy gdy mówisz żonie, ze ja kochasz a na boku dymasz inne. U autora to zdrada nazwać nie można bo żona dała mu pozwolenie i na terapie iść nie chce.

Gość gość
8:18 tak bo ty siedzisz pod łóżkiem i wiesz ja było ,nawet pewnie nie zaproponował , a zdrada jest wtedy gdy jest się w MALZENSTWIE bez rozwodu

Gość gość
Nawet pozornie porządny człowiek może zostać złodziejem gdy nadarzy sie okazja np portfel z pieniędzmi bez dokumentów leżący na ulicy albo 100zl w kałuży. Tak samo jest z gwałtem, jak kobieta pijana wiesza sie na każdym mężczyźnie a pózniej zasypia na ławce w parku lub idzie z kumplami na kwaterę to może spodziewać sie gwałtu.

Gość gość
Kluby swingersow to tez zdrada ?

Gość gość
Takie wypowiedzi są karalne ,nie ma usprawiedliwienia dla gwałtu patusie

Gość Gośćnastówę
KURWY PATOLOGICZNE Z KAFE , jakbyście były wartościowymi kobietami to mąż by was nie zdradzał , normalne kobiety nie siedzą na takim zjebanym forum i nie wypisują jakie to idealne nie są , a w rzeczywistości za ekranem komputera brzydka otyła sfrustrowana baba z patologii bez pracy więc się nudzi i pierdoli smuty co to ona nie ma i jaka zajebista nie jest ZAŁOSNE ŚCIERWO !!! mąż już dawno was nie rucha więc wylewacie pomyje tu

Gość Gośćnastówę
Oczywiście zaraz teksty typu analfabeto naucz się pisać czy gimbaza , bo na nic więcej was nie stać . Nie zaprzeczy żadna bo to PRAWDA! a uwagi co do mojej gramatyki zostawcie dla swoich patologicznych dzieci

Gość gość
Boże jaki frustrat , to się nadaję żeby spakować w kaftan

Gość gość
Przestań k***o j****a blokować po po ryju dostaniesz i nawet nie będziesz wiedzieć od kogo. Sama tu ludzi wyzywasz a innych blokujesz, żeby ci d***** nie dosrali

Gość gość
Hahahahaha ale cyrk

Gość gość
Gośćnastówę dziś Ojojoj jakaś patologiczna k***a nie wytrzymała i w szał wpadła.

Gość gość
Gośćnastówę dziś [08:32} Może łyknij relanium głupia d****** bo ci mocno skoczyło ciśnienie i jeszcze dostaniesz wylewu do pustego łba.

Gość gość
Gośćnastówę dziś Żałosne ścierwo to jesteś ty pasztecie którego nikt nie chciał. Nadajesz się tylko do wylizania brudnej fujary facetowi po porannym seksie z jego żoną.

Gość gość
Gośćnastówę dź gruba świnio szorować ozorem penisy cudzych mężów. Kolejka się już do ciebie ustawiła, bo jeden drugiemu przekazał, że szmata z rana ostro jęzorem zamiata. :D:D

Gość gość
No i co teraz zrobisz żałosna k***o? :D

Gość gość
Baby są gorsze od facetów! :D

Gość gość
Temat, jak widzę, sprzed ośmiu lat, ale nadal aktualny. Odpowiadając na pytanie Autorki, która, zapewne, i tak już nie czyta oraz nie komentuje tego wątku, stwierdzę tylko jedno: kobieta, która wchodzi w czyjeś małżeństwo, obojętnie, jak źle by w tym małżeństwie się nie działo, jest albo tak zdesperowana, albo tak nieszczęśliwa, albo tak butna, albo tak, z całym szacunkiem, głupia. Co to za radość, być z mężczyzną, który ma swoją rodzinę, który ma, względem niej, zobowiązania bliższe i dalsze, który wraca do domu zawsze, by wszystko było po staremu, by nie wzbudzać podejrzeń? Co to za sens być z kimś, kto nie poświęci się kobiecie w stu procentach, tylko będzie odwiedzał ją w ustalonych godzinach? Jakim prawem ktoś wchodzi z butami w życie małżeństwa? Jaki jest sens zakładania rodziny, a potem - porzucania jej dla innej kobiety? Jestem daleka od życzenia wszystkiego najgorszego takim osobom, ale głęboko wierzę w to, że nadejdzie czas, który wszystko zmieni. Dla jednych - na lepsze, dla drugich - na gorsze...

Gość gość zza miedzy
Wszedłem na chwilę, by zobaczyć w jakim kierunku potoczyła się nasza wczorajsza wieczorna dyskusja. A tu.. wyzwiska, obelgi, życzenia wszystkiego co najgorsze. Przecież jesteście zupełnie obcymi sobie osobami, które nic sobie złego nie zrobiły, różni Was jednie różnica poglądów. Jak można mieć w sobie tyle nienawiści i chęci zemsty? Jeżeli w takich prostych sytuacjach życiowych tak reagujecie, to jak chcecie mieć poprawne relacje z innymi ludźmi, nie mówiąc już o szczęśliwym związku?

Gość gość
Dlatego one nie mają szczeslewych zwiazkow. Uwiesily się cudzych mężów a to normalne nie jest. I jescze jakie wulgarne, zobacz co one piszą o innych kobietach o żonach, Ja się już nie dziwię, dlaczego niektóre kobiety nadają się tylko na kochanki. Żaden normalny facet nie wytrzymałam z taka niemoralna i wulgarna baba*

Gość gość
Jeszcze kilka lat temu byłam naiwna i wierzyłam kochankowi że nie sypia z żoną że tylko dziecko i kredyt ich łączą. Pewnego dnia gdy po seksie z nim bawiłam się jego telefonem przyszedł sms od jego żony " Kup prezerwatywy bo mi skończyły tabletki antykoncepcyjne". Myślałam że oszaleje. Pokazałam mu tego smsa a on się dalej wypierał. Powiedziałam że zadzwonię do jego żony to mi wyrwał telefon ubrał się i wyszedł. Kilka dni później usłyszałam od niego że nie powinnam grzebać w jego telefonie.