Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinka03

Kochanki, nie denerwuje Was że Wasz facet sypia z żoną ?

Polecane posty

Gość gość
Gosciu zza miedzy One nie potrafią inaczej. Wyluzuj. Gdyby ich wypuscic na arenę to lwy nie będą potrzebne, same się rozszarpia.

Gość gość
gość dziś 8:18 tak bo ty siedzisz pod łóżkiem i wiesz ja było ,nawet pewnie nie zaproponował , x Pare stron wstecz ten maź napisał co robił i co żona mu odpowiadała. To wystarczy aby wyciągnąć wnioski i nie muszę pod ich łóżkiem leżeć.

Gość gość
kochanki jednak są naiwne. idź pogadaj z jego żoną, to się dowiesz czy sypia z mężem. pewnie by cię śmiechem zabiła jego żona, gdybyś zaczęła jaj gadać te brednie, które tu smarujesz

Gość gość zza miedzy
"gość dziś Gosciu zza miedzy One nie potrafią inaczej. Wyluzuj. Gdyby ich wypuscic na arenę to lwy nie będą potrzebne, same się rozszarpia." Ha, ha - doskonałe :-) Już to widzę oczyma wyobraźni. Arena, one na środku, burza kłaków, zębów, pazurów, tłum wiwatuje w ekstazie, w loży milczący cezar, a wygłodniałe lwy stoją w kąciku i nie wiedzą co się dzieje :-)

Gość gość
gość dziś Jeszcze kilka lat temu byłam naiwna i wierzyłam kochankowi że nie sypia z żoną że tylko dziecko i kredyt ich łączą. Pewnego dnia gdy po seksie z nim bawiłam się jego telefonem przyszedł sms od jego żony " Kup prezerwatywy bo mi skończyły tabletki antykoncepcyjne". Myślałam że oszaleje. Pokazałam mu tego smsa a on się dalej wypierał. Powiedziałam że zadzwonię do jego żony to mi wyrwał telefon ubrał się i wyszedł. Kilka dni później usłyszałam od niego że nie powinnam grzebać w jego telefonie. I CO BYŁO DALEJ? POGONIŁAŚ GO?

Gość Gośćnastówę
Jestem facetem ku/r/wy jeb/ane i takie mam zdanie po tym jak przeczytałem wasze wypowiedzi . Nie mam nic do prostytucji ale z was to dopiero szmaty . Dzi/w/ka weźmie kasę i nara a wy jedna drugiej do łóżka się pakuję z mężem i jeszcze pretensje mają. A wiadomo jak suka nie da to pies nie weźmie , więc nie ma co winić tu mężczyzn . Przestańcie się ku/rwic a nie obwiniać nas za swoje kur/ew/skie usposobienie szmaty

Gość Gośćnastówę
I nie piszcie że ham jestem bo to ci robicie tylko w taki sposób można opisywać szmaty j****e s*******ny p********e babska pazerne

Gość gość
Gośćnastówę co ty znów bredzisz? Kto się komu pakuje do łóżka? :D

Gość gość
Gośćnastówę ty schizofreniczna ku/rwo je/ba/na z rozdwojeniem jaźni i osobowości, wal się d***** cuchnąca!

Gość gość
Kup sobie wibrator a zostaw żonatego to lepsza opcja szmato.

Gość gość
He chyba tak zrobię:)

Gość gość
gość dziś Tak rozstaliśmy się bo on po tej awanturze przestał się odzywać na jakiś czas. Ja w tym czasie poznałam kogoś i jak on się odezwał prawie po pół roku to ja już nie chciałam go widzieć.

Gość gość
No i widzisz. Ta cała jego miłość była nic nie warta skoro tak się skończyło. Dlatego mowię, że jak facet zapewnia kochankę, że ją kocha, ale nadal od żony nie odchodzi, to jest to wielkie kłamstwo mające tylko na celu zaciągnięcie jej do łóżka.

Gość gość
Oj chociaż spróbowaliśmy i nie ma czego żałować..po prostu jestem temperamentna i tak się zachowuję ..nie umiem nic ukryć .Bolało bardzo ale było warto zrobiłam bym to jeszcze raz.::))

Gość gość
A jaki jest cel zrobienia tego jeszcze raz :D Masochizm?

Gość Gośćnastówę
Kurwo dziwko pizdo szmato huj ci teraz w dupę za to

Gość gość
Uważaj do kogo to posyłasz?

Gość gość
Kochanki a spotkałyście się kiedyś z żonami w cztery oczy? Może to co przedstawia wam kochanek to nie do końca prawda ;)

Gość gość
Otóż tak. Spotkałam. Rozmawiałam również przez komunikator. Akurat wersja potwierdziła się. Taka jaką przedstawił jej mąż mnie. oczywiście bluzgacie tu na kochanki i jest to uzasadnione. Sama nie toleruj***ab które na siłę uwodzą żonatego, czy jakkolwiek zajętego, bo małżenstwo samo w sobie to akurat dla mnie żadna świętość. I robią to tylko po to by się pobzykać lub dopiec żonce wybranka. Ale zawsze niestety istnieją wyjątki. Zdarza się, że ludzie się pakują z związki/małżeństwa tylko przez wpadkę z dzieckiem, potem łączą ich kredyty, bądź zwyczajnie...ani jedno ani drugie nie ma kasy aby się wynieść/rozstać/rozwieść...a jednocześnie poznają miłość...i tak niektórzy się pakują w te układy...nie są one dobre, fajne ale jak czytam te wyzwiska w stylu k***y szmaty itp to smutne...nie wszystko jest czarno białe i nie każda kochanka na te słowa zasługuje (co nie znaczy że twierdze że zasługuje na pochwałę). Były tu nie raz historie facetów, którzy pisali...ożeniłem się z potworem, żona męczy mnie psychicznie, jest wrzodem na tyłku, może nawet zdradziła i zdradza, wyciąga pieniądze na siebie...facet nie może jej wywalić z domu, bo ona nie ma gdzie pójść, a sam np nie chce odchodzić bo ma małe dziecko, którego nie chce widywać od weekendu do weekendu. I poznał kobietę, którą kocha...kocha ale być z nią nie może...i takie historie były popierane i rady były w stylu zostaw zonę, zacznij żyć naprawdę. Także wszystko zależy od sytuacji i punktu widzenia. dajcie sobie siana z tymi wyzwiskami. Każdy prowadzi życie takie jakie wybrał i ponosi za to konsekwencje. a Ci co tacy świętobliwiej - oby wam nigdy nie przytrafiła się podobna historia

Gość gość
do dziś o czym z nią rozmawiałaś?

Gość gość
Jak można zaliczyć wpadkę z dzieckiem? Przecież jak się z kimś uprawia seks, a jeszcze jak jest to regularnie, to przecież logiczne, że istnieje prawdopodobieństwo, że prędzej czy później może być ciąża. Nie wiem wiec dlaczego potem jest: jak toooo przecież skąd się nam to dziecko wzięło? Skąd ta ciąża? ????? To chyba trzeba być półmozgiem aby nie być świadomym tego, że jest seks to może być ciąża, Więc o żadnej wpadce tu nie może być mowy. Nawet antykoncepcyjne pigułki mogą zawieść, zawsze jest jakies ryzyko.

Gość gość
15:18 Oni się zawsze zasłaniają dziećmi, że nie chcą dzieci wydawać tylko w weekendy. A prawda taka, że jak spotkają kobietę w której się rzeczywiście zakochają to nie patrzą na zasmarkane noski i zaplakane oczka dzieci, tylko biorą rozwód i dalej są ojcami przecież, ale już nie mieszkają z dziećmi, naprawdę nie macie w otoczeniu rozwodników z dziećmi? A jak facet gada kochance, że rozwiodl by się z żoną ale nie chce, bo jest dziecko, to tak naprawdę tej kochanki nie kocha, to jest akurat proste.

Gość gość
tu facet - kochanki jesteście zwykłymi szmatami sorry ale jak można szanowac kobietę która włazi na f...a cudzego męża?:) tak robi tylko k...a ale ona przynajmniej nie ukrywa kim jest i mówi otwarcie że to za pieniadze = dla niej to biznes. Wy udajecie porządne a tak naprawdę wykorzystujecie c....o by dopiec drugiej babie - żałosne.

Gość gość
Kurwa-ona ma taki zawód, a raczej powinna być nazywana prostytutka. Tak pracuje i już. Często klient się jej nie podoba, ale musi być miła.

Gość gość
dziś do dziś o czym z nią rozmawiałaś? o nim. powiedziała, że czuje że on jej nie kocha, że widzi, że się we mnie zakochał, padło z jej ust "zazdroszczę Ci gówniaro". a podsumowaniem rozmowy były jej słowa "może sobie Ciebie kochać ale ja wiem co on wybierze, nie mnie ale też nie Ciebie, wybierze dziecko które kocha ponad wszystko"

Gość gość
A dzieco kiedyś dorośnie i zalozy swoją rodzinę. A on zostanie sam z ręką w nocniku.

Gość gość
do facetów: lepiej piszcie że jesteście facetami bo te tępe materace myślą że każdy post który po nich jedzie to jakaś pod...a żona:) Beka z kochanek normalnie:)

Gość gość
jakby mu zależało na dziecku, to nawet jakby z żoną już się nie dogadywal, to nie chodziłby na spotkania z inną kobietą, bo wiedziałby, że nie bedzie na powaznie z kochanką właśnie ze względu na dziecko. Ale wtedy jak jednak by się spotykał z kochanką, a nie miał nadal wobec niej poważnych zamiarów, to by znaczyło, że ona jest tylko do seksu i niczego więcej. Bo na to wygląda. A jakby faktycznie kochał kochankę, to chciałby dla niej jak najlepiej więc usunął by się z jej życia, aby ona mogła ułożyć sobie życie. To co wy tu oposujecie to nie miłość tylko przyciąganie fizyczne i może jakiś rodzaj dziwnej przyjaźni i to wszystko. Z miłością to nie ma nic wspólnego.

Gość gość
Najlepsze są wpisy-"tu facet".....Haha na pewno facet pisze a nie zonk Hahaha na pewno :)

Gość gość
Głupi, naiwne kochanki :D każdy kit im można wcisnąć :D