Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinka03

Kochanki, nie denerwuje Was że Wasz facet sypia z żoną ?

Polecane posty

Gość gość
kiedyś mi opowiadała znajoma która jest kochanką żonatego że jej kochaś to z żoną nie sypia od kilku lat. jakie było jej rozczarowanie gdy się okazało że jego żona jest w kolejnej ciąży :D

Gość gość
buhaha głupie kochanki

Gość gość
buhaha głupie kochanki

Gość gość
a najbardziej tragiczne jest to że w tym całym tojkącie cierpią w końcu wszyscy plus jeden mąż żona kochanka dzieci ( o ile są )

Gość gość
gość dziś hahahah no jesteś rzeczywiście tępa hahahaha bo myslisz że wszyscy faceci to zdegenerowani k...e co myslą o obcej c...e mając żonę

Gość gość
gość 17:20 masz rację, ale cierpi tu żona i kochanka, bo na jego k*****e utrzymują się pozostałości po ich psiochach......a szczególnie kochanka musi to językiem wyczyścić. natomiast jemu jest pewnie fajnie, bo to ciągnie. dzieci żal, że mają takiego ojca

Gość gość
nie idiotko- tylko faceci nie zajmuja sie forami na kafeterii:) wola bzykac kochanki, podtywac laski, pic piwo lub kopac pilke z kumplami na hali :) oj glupie baby

Gość gość
Jestem pod wrażeniem wypowiedzi mężczyzn o kochankach. Problem w tym, ze to żonaci mezyzni z nimi sypiają. Jakim to trzeba być degeneratem żeby wkładać kootasa w kobietę która sie gardzi mając zonę.

Gość gość
a co, nie czyścisz językiem, w końcu chodzi o perwersyjny seks, którego nie ma się w domu. z wredną zoną tradycyjnie - w psiochę, a z tobą doustnie.

Gość gość
Tak jasne...żonę w pisioche a kochankę w ustach.głupoty gadasz ale jak chcesz w to wierzyć to wierz:)będziesz szczęśliwsza:)

Gość gość
gość wczoraj a co, nie czyścisz językiem, w końcu chodzi o perwersyjny seks, którego nie ma się w domu. X Mojemu kochankowi żona nie daje analna a ja bardzo chętnie. Po takim seksie ze mną wraca do żony a z nią tradycyjnie , lodzik i do piczki.

Gość gość
gość wczoraj ależ ty jesteś tępa - owszem,lubią,podobnie jak i wejście na kafe i ponabijanie się z takich debilek jak ty:)

Gość gość
gość wczoraj nie mierz wszystkich swoją miarą

Gość gość
przecież na kafe mnóstwo facetów pisze,prawiki,frustraci,normalni,świry, forum niby dla kobiet ale kto im zabroni tutaj pisać?

Gość gość
To jak twój facet wchodzi na kafe to masz cipkę w domu nie faceta:)także możesz być o niego spokojna;)nikt go nie będzie chciał ;)

Gość gość
no to ja jestem c...a co tam bo wchodzę,czytanie takich idiotek jest lepsze od piwa i piłki:)

Gość gość
gość dziś ona może i ma ci...ę nie faceta ale to jej facet, za to o ciebie się obcy tylko penisem wyciera i traktuje jak materac

Gość gość
Ja tez lubię tu wchodzić i poczytać. Ubawm mam po pachy.

Gość Janusz co zdradza żonę
a pamietasz kochanko jak się ubrałaś w skórzany pasek z dildo i kazałaś mi być biernym?

Gość gość
Anka ty głupia k***o nawet nie wiesz jakie on ma imię :D

Gość gość
Co tak naprawdę przyciąga kobiety do żonatych mężczyzn?

Gość gość
Mnie denerwuj****ardzo bo widziałam go jak ją tulił przed kinem to i w sypialni też. A zapewniał, ze nic do niej nie czuje,ale żal mu dzieci

Gość gość
Czasem nawet jest tak, iz mąż wcale nie sypia z żoną, a za miesiąc okazuje się, że żona już jest dawno w ciąży. Tłumaczy się wtedy kochance, że to przez przypadek. Znaczy żona go upiła, związała, oraz siła zmusiła do seksu, A on nie wie sam jak to się stało. Wtedy taka kochanka przeżywa szok, że jednak on ma normalne małżeństwo, sypiają że soba, tylko lubi sobie zrobić skok w bok.

Gość gość
Niech sobie sypia.ja sypiam z mężem więc jesteśmy kwita:)

Gość gość
Nie, bo ja widziałam i jest stara i brzydka, poza tym on sam powiedzial, ze ona juz go nie pociaga

Gość gość
Ech głupie kochanki. A naiwne że szok.

Gość gość
eh glupie zony a naiwne ze szok

Gość gość
To samo pytanie można zadać zonom. Czy nie denerwuje ich fakt że facet który im przysięgal wierność sypia z inną kobieta. To chyba jest dużo gorsze i upokarzajace niż w drugą stronę. Bo kochanka od początku wie że nie jest jedyną i jej nic nie obiecywał w przeciwieństwie do żony.

Gość gość
Eh głupie żony.naiwne że szok