Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o swieta naiwnosci

gdzie ja bylam jak rozumy rozdawali:(

Polecane posty

Gość o swieta naiwnosci

do konca mialam nadzieje, ze tego sylwestra spedze z kims mi bardzo bliskim, niestey nic z tego nie wyszlo:( ten ktos mnie pospolicie olal. kiedys mi nawet kolezanka studiujaca psychologie (nie wiem czy to mialo znaczenie czy nie) powiedziala ze jestem naiwna.. jak sie tego wyzbyc???

Gość wmeksyku
Twój facet Cię wystawił? Czy podkochujesz się w koledze, którego uprzejmość wzięłaś nieopacznie za coś więcej?

Gość 007siekierka007
"Nie słowa, lecz czyny mówią o człowieku" Koleżanka-psycholożka powinna ci zaradzic na to. Patrz na gesty,ton głosu, zachowanie człowieka które je zdradza. A może poprostu nie wierz we wszystko co inni mówią. Ja jestem w podobnej sytuacji bo juz miałam załatwiac bilety z kumpela na sylwestra, a ona mi pisze że idzie z inną kumpelą i zostawiła mnie na lodzie... Do takich ludzi nie warto wracać...

Gość BombeczkaEla
dlaczego to zrobil?

Gość o swieta naiwnosci
Bagno>> kolejny Regres, ktory chce zaistniec swoimi "kontrowersyjnymi" wypowiedziami ten ktos mnie nie wystawil, chodzi o to, ze mialam nadzieje, ze wyjdzie z jakas propozycja, ale tak sie nie stalo. wmeksyku>> ani to ani to.. mialam nadzieje, ze cos wyjdzie z moim bylym, z ktorym znow mi sie odnowil kontakt. coz...

Gość o swieta naiwnosci
zrobilam sobie wczoraj test na inteligencje emocjonalna:P wyszlo ze mam bardzo niski wskaznik:P Jesus, jak ja mam sie zmienic??

Gość cfbfbff
niestety z natury kobiety sa bardz glupie ale nie martw sie tym .Kiedys moze przejdzie z wiekiem

Gość o swieta naiwnosci
zrobilam też test ciążowy i wynik był pozytywny:p

Gość o swieta naiwnosci
hehehee;P fajny podszyw:) znajdzie sie ktos do dyskusji, czy bedziecie rzucac jakies durne uwagi?

Gość może stałaś
w kolejce po urodę? a tak serio, każda z nas daje się nabierać na piękne słówka i oczy kota ze Shreka, także nie rób sobie wyrzutów :-0

Gość aha i achhhhhh
Ano, ciekawe, gdzie byłaś. Ja też się zastanawiam, gdzie wtedy byłam, bo w kolejce po wzrost też mnie nie było. :o

Gość o swieta naiwnosci
gdybym byla, nie byloby tego topiku:(

Gość plastic algorythm of death
ja w żadnej kolejce nie stałem :D