Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tktktk

Sklepy TKMAxxx

Polecane posty

Gość tktktk

Co sadzicie o TK maxxx? jak dla mnie to jeden wielki pierdolnik. Czy cos sensownego udalo sie wam tam kupic?

Gość Snuugg
Ja ubieram się w tk maxx ale w Londynie . Kupuje markowe ciuchy za grosze. I nie tylko ciuchy - dodatki torebki paski buty sunglasy ... Wszystko dobrej jakości

Gość tktktk
ja ostatnio bylam w wawie, ico mi sie rzucilo w oczy to jeden wielki balagan, wlasciwie nie wiadomo czego gdzie szukac, swetry ze spodnicami, spodnie z bluzkami, jedynie buty byly bardziej poukladane. A ludzi pelno. Stad moje pytanie co tam jest ciekawego?

Gość ddddddddddddddssssss
buty, to na pewno. jesli chodzi i przerost formy nad treścią, to wybierasz nie ten sklep. jest pierdolnik jak to nazwałaś, ale wydaje mi się, ze po prostu przez to, ze przewija sie tam na prawde masa ludzi, bo sklep popularny. czesc cen jest z kosmosu, ale częśc na prawdę atrakcyjna. trzeba szukać i miec na to czas wchodzac tam...

Gość ddddddddddddddssssss
ja jak byłam, to wszytsko było ułozone rozmiarami, chodzi mi o blue city. w centrum jest duzo gorzej.

Gość A co ci się w tym tak
To gdzie wy się ubieracie ? Ja uważam ze w tkmaxx są ubrania dobrej jakości markowe i w dobrych cenach i wole kupić tam niż gdzie indziej byle co

Gość Moje marki to
Diesel Moschino CC billabong roxy bench misoni - duzo kupuje bo jest taniocha

Ja uwielbiam tkmax, ale te w uk. Tutaj jest jeden wielki burdel, ostatnio natknęłam się na taki sklep w centrum handlowym i pożal się boże. Ciuchy z doopy, a ceny jak z kosmosu.