Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BBorg

Brzydkie (w tym prawiczki) są sami bo mają zbyt wysokie wymagania !!

Polecane posty

Gość BBorg

tu offerma zdemaskował glupią flondre : zachcialo sie jej niewiadomo kogo http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4698489&start=0 I taka jest w rzeczywistosci , mam na uczelni rozne osoby , dwóch chłopakow non stop krytykują : ta ma za wielki nos , nie ma ust , za male cycki , cycki jak arbuzy , duza jak szafa ,brak tyłka , nie umie sie ubrac , nie ma brwi ...a sami jak wygladaja ? Bez komentarza... Dziewczyny to samo : jak autorka tematu z linka wyzej , uroda typowo przecietna, ladne ale nic szczegolnego a wymagania ? Oczywiscie ma miec piekne oczy , geste wlosy , duze usta do calowania , super klatę i tak dalej ... Sama jestem calkiem normalna i nie pcham sie tam gdzie mnie nie potrzebują , wstyd mi ze jestem studentka jedenj z najwiekszych polskich uczelni :O reprezentuje pijaków i kretynow ... Wiadomo ,ze kazdy chce miec kogos pieknego za partnera ale bez przesady , trzeba sobie usiwiadomic jak wygladamy ,to ze ktos nam powiedzial pare komplementow nie znaczy ze jestesmy zajebiste :D

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
Nied wiem czego ty chcesz prawiczki są przystojne a dziewczyny są ładne :P

A gówno prawda.Jak któraś chce bogatego inżyniera z BMW to nie dziwota że potem same stare panny na sympatii po kilak lat siedzą a i tak same zostają

Kiedys bardzo piekna, ale niekoniecznie madra aktoraka pokochala paskudnego geniusza i mowi: Kochanie jak bedziemy miec dzieci to urode beda miec po mnie, a madrosc po tobie. Czy to nie cudowne? A on na to: a jak bedzie odwrotnie? I wiecie co? Czesto tak w zyciu bywa, ze piekna kobieta ma za meza brzydala( popatrzcie na Jenifer Lopez) a przystojny mezczyzna kocha brzydule. Dlaczego? Bo serce nie sluga i widocznie uwiodla ich cos zupelnie innego niz piekno zewnetrzne. pozdrawiam :)

nie zawsze tak jest,choc czasami ludzie widzą u siebie tylko zalety i maja bardzo duże wymagania wobec drugiej osoby

Gość bzbzytfty
Ale gdzie tu ją on zdemaskowal ? Nie ma jej foty

Gość A tak w ogóle
Ale dlaczego wy wszyscy uważacie, że podobać się mogą tylko mega przystojni faceci i super sexowne babki? przecież każdy ma inny gust, dziewczyna może uważać swojego chłopaka za super przystojnego a jej przyjaciółka uważa go za zupełnie przeciętnego:) przecież tak jest w życiu; wybieramy na partnera osobę, która NAM się podoba, która nas pociąga, nie koniecznie musi to być model z wybiegu :)

Gość A tak w ogóle
Aha, i chyba normalni ludzie nie krytykują osobnika przeciwnej płci, że ma krzywe nogi/wielki nos/ gruby tyłek/ brzydkie włosy itd. po prostu próbują się umówić z osobą, która im się podoba a nie wymieniać wszystkie według nic złe cechy u każdej innej panienki/faceta. Zauważyłam, że robią tak osoby, które są bardzo zakompleksione i wydaje im się, że i tak nikt by się z nimi nie umówił dlatego chcą pokazać światu, że to oni decydują, że to oni nie chcą się umówić bo dziewczyna jest gruba, krzywa itd.

Ale tu nie o wygląd chodzi.Mnie się nie podobają tipsiary i jakieś aladziwki.Problem jest w tym że kobiety nie mają pracy i idą na studia,mimo że większość jest głupia jak z Tomuś z Sopotu.Ale jak im profesorowie dają magistra bo cycki wywalają na wiech to wtedy myślą że są nie wiadomo kim,później taki prezes weźmie ją za sekretarkę i ona myśli że jest taka mądra i w ogóle.Wiec i też szuka nie wiadomo kogo.Ale na szczęście to są głównie cichodajki z miasta,więc ja unikam kobiet z miasta i tych zarozumiałych z wielkim mniemaniem o sobie.Problem w tym ze tych kobiet jest mnóstwo.I większość z nich będzie nadal sama,mimo że oczywiście seks będą mieć w ilości jaką będą chciały.Na tym polega obecny Polski problem.

Gość BBorg
bagno - nie o to mi chodzilo A tak w ogóle- To co napisalas mialam na mysli , mega kompleks i ocenianie innych

Gość Popieradlo
Popieram,przecietna osoba a wymagania nie wiadomo jakie.Nawet by taka osoba nie spojrzala na takiego przecietniaka,a ona jakie wygorowane oczekiwania.wysoki przystojny brunet.a facet blondynka lub brunetka,wysoka,zgrabne nogi itd.

Gość Kontrola jakości topa
:) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :)

Gość A tak w ogóle
Bagno nie obraź się ale piszesz trochę jak prawiczek..rozejrzyj się dookoła, w Polsce jest baaardzo dużo dziewczyn, te głupiutkie i myślące że są ósmymi cudami świata też się zdarzają ale tych normalnych, mających poukładane pod kopułą też jest dużo:) Może źle wybrałeś dotychczasowe partnerki? Może po prostu źle szukasz? Jak nie chcesz żaby to nie łaź wokół stawu..

Przecież to o einsteinie i marilyn monroe to taka anegdotka. Nawet jeżeli w oparciu o prawdziwy dialog, to nie było tam mowy o "kochaniu - miłości". Przecież ta pani się puszczała z jednym i drugim kennedym.

Bagno powiedz jakie masz wykształcenie? bo poglądy masz jak cream i lossser a obaj to chłopaki pod 30 bez matury

A tak w ogóle-A co ma moje prawictwo do tego?Poczytaj opinie kobiet o sympati.Wszystkie narzekają że nie ma tam wartościowych facetów,że sami nieudacznicy i życiowe ofermy.Bo dla nich facet musi mieć kasę i być bogaty.A zresztą,co mnie to obchodzi.Niech zdychają w samotności.Na szczęście facetom samotność nie doskwiera i nie przeżywają jej jak stare idiotki.A szukać nie zamierzam.Po co mi jakaś materialistka czy jakaś co straciło dziewictwo jak miała 15 lat i ilość partnerów nie jest w stanie określić.Trzymam się od związków z daleka i dlatego jeszcze żyję i jestem w miarę szczęśliwy.

prawiczy prawiczek 28 ___-A po cholerę mi matura?Co by mi dała matura? Moi koledzy ma maturze i licencjacie to pracują na zmywaku w Angli.Więc wolę być robolem po zawodówce niż być na zmywaku magistrze czy licencjacie

Czy ty nie widzisz jak ciebie to mocno dotyka? Żyjesz tym, cały czas o tym myslisz. Pierdolone materialistki bo one chcą takich i takich... a ja taki nie jestem... i piszesz posty... piszesz posty żeby przekonać siebie, i znaleźć potwierdzenie, że jednak nie jesteś śmieciem. Bo tak się czujesz nie spełniając ich wymagań. Albo nie chcesz się przyznać, że coś w życiu skopałaś i dlatego nie masz szans. Więc zwalasz winę na kobiety i ich wymagania. Problem zawsze jest w danym człowieku. Dziwne, że większość ludzi nie ma kasy, bo kasa to nie jest zwykła pensja zwykłego człowieka, a jakoś mają dziewczyny/facetów. Jak to możliwe w świetle twojej teorii? I to ładne dziewczyny :P. Bo twoja teoria jest G warta, co do ogółu.

"-A po cholerę mi matura?Co by mi dała matura?"" czyli dalej nie ma co pytać masz dokładnie ten sam problem co cream i looooser i tak samo się przed tym ratujesz. Ogólnie pieprzysz jak potłuczony i udajesz, że jesteś lepszy. Oczywiśće, matura nie jest niezbędna. Jak masz spójną wizję tego co chcesz robić i to robisz to OK. Ale ty się tylko frustrujesz i przypierdalsz do kobiet z maturą. Ciekawe, że wszystkie mi znane byłe studentki mają pracę i to pewnie leszą niż twoja. :P i są ładne :P

prawiczy prawiczek 28 ____A wiesz dlaczego mają dobra pracę?Bo mają cycki i fajną kobiecą dupę i ładną kobiecą twarz.Niestety mnie tego brakuje i ja po magistrze żadnej posady bym nie dostał.I nie denerwuje mnie to a wręcz mnie to cieszy.Tak mam święty spokój,dzieci mi nie płaczą,żona mi nie zrzędzi i mam wszystko w dupie.A najlepsze jest to że kasy mi nie brakuje,mimo że teraz w sezonie martwym to mam kłopot z pracą.Ale nie martwię się,tylko dlatego że nie mam kobiety i mam święty spokój.Jak widzisz to ja umiem znaleźć same plusy braku kobiety.Jakoś tych plusów oprócz seksu i raz na rok dobrego słowa to znaleźć nie umię.

"A wiesz dlaczego mają dobra pracę?Bo mają cycki i fajną kobiecą d**ę i ładną kobiecą twarz." Jeśli chodzi o modelki to tak :D

Jasne :D człowiek zostaje specjalistą w korporacji bo ma cycki :D okłamuj się dalej. Bez cv z praktykami, stażami, dobrą średnią i certyfikatem z języka obcego to nawet na rozmowę/test ciebie nie zaproszą. mgr to mgr... ale za tym musi stać wiedza i chęci. Oczywiście, że zrzędzisz i to co piszesz piszesz sam dla siebie. Jak cream czy tomek z sopotu. Myślisz, że oni chcą kogoś przekonywać? Oni przekonują samych siebie. Robisz dokładnie to samo 🖐️ To czemu ja znam szczęśliwe małżeństwa? Z dziećmi? Gdzie oboje są zadowoleni z dziecka? Gdzie nie przeszkadza im to w dalszym realizowaniu siebie? Normalni szczęśliwi ludzie. Gdzie ty żyjesz, że takich nie znasz

prawiczy prawiczek 28 ___-Żyję w Polsce i takich nie znam.Czasem tylko na pozór.Przykładowo tam gdzie pracowałem to teraz nie ma już firmy.Facet miał 35 lat i 33 letnią żonę.Ona pani magister,on po zawodówce ale dobry fachowiec i zarzadca,założył firmę i się mu dobrze stosunkowo wiodło.Ale ona w pracy poznała młodszego,był inżynierem.Młody i głupi,a ona była atrakcyjna i mieli romans.Face jak się dowiedział ti chciał ratować małżeńtwo a ona że nie i że odchodzi do niego.Zamknął firmę i pojechał w pizdu.Ślad po nim zaginął.Młody facet,który miał szczęśliwą rodzine to teraz nawet swoje dzieci nie odwiedza co tak mu baba na psychikę poszła.Jest to przykład mojego byłego pracodawcy.Moim koledzy mają w tym sposób że charują po 14 godzi a i tak dobrego słowa od żony nie usłyszą.I jak sami mówią to cieszą się że mogą pracować.Wolą drugi etat niż siedzieć z rzędzącom żoną i dziećmi

Gość maciej prawiczek35
nie dlatego są sami ze maja zbyt wysokie wymagania aie

Gość Kaczor zwany pożądaniem
Tak bagno, wszystkie dziewczyny to dziwki, które lecą na kasę dlatego nie masz dziewczyny, tak to sobie tłumacz

Nie napisałem że wszystkie i jak bym chciał to bym miał dziewczynę.Ale nie chce i te które mogłem mieć to je odrzucałem.Więc tu nie chodzi o posiadanie dziewczyny ale o jej jakość.A materialistkę nie chcę,więc mam z tym problem...

Gość Blubell Farroow
Jasne, każdy prawiczek mówi że gdyby chciał dziewczynę to by miał, ale nie chce bo dziewczyny lecą na kasę/ są brzydkie/ głupie/ durne/ krzywe itd. itp. kogo ty chcesz oszukać? bo chyba nie sam siebie?

Blubell Farroow-Ty wiesz swoje a ja wiem swoje.Mogłem mieć co najmniej dwie dziewczyny na 100%,czyli chciały z mną być i się spotykać.Ale mi nie odpowiadały,raz że charakter do bani a dwa to troszkę brzydkie były.A jedna z nich była nawet dziewicą,ale robiła loda więc nie do końca dziewica.