Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plastic algorythm of death

będę TUTAJ o 0:00 bo mam w dupie tego Sylwestra...

Polecane posty

mystery :D pomiędzy rysunkami kreteńskimi a nawet kretyńskimi a mechanicznym, przeżartym popkulturą, radosnym przymusem, spędzania sylwestra jest różnica kultura ma swoje jasne i ciemne miejsca głupie i mądre spędzanie sylwestra, nie czyni nas ludźmi, najwyżej oddala nas trochę od zwierząt, bo one znają tylko rytm dnia i nocy, pór roku

Gość dfgdfgdsfg
Zaraz ci wyjada ze czlowiek to zwierze hehe

Gość bububu
dla mnie sylwester to jednak element kultury, tylko że dużo osób robi z tego jedynie kolejną oakzję do chlania :P Czyli ta grupa jakby wlasnie nie robiła to "z kultury" tylko tak po prosu.

"ja mam cały czas świadomość tego faktu" jak mialam caly czas swiadomosc tego, to zdychalam siedzac calymi dniami na miejscu bo nic nie mialo sensu. nasze zycia sa niewazne, ale skoro juz zyjemy, to trzeba to wykorzystac.. szkoda tracic je na depresje itp. zgadzam sie, czlowiek jest zalosny, ale bylby jeszcze bardziej zalosny jakby siedzial na dupie, smucil sie przez caly czas, nie dostrzegal w niczym sensu, itd.

Gość press delete
A macie świadomość, że Ci którzy dzis "świętują" uznaliby te dywagacje za naciagane usprawiedliwienia faktu, że spędzamy "ten wyjątkowy dzień" w ten a nie inny sposób:D Z pewnością doszliby także do wniosku, że jako osoby samotne (jest tu nas chyba większość) nie potrafimy wykorzystać jednej z lepszych okazji do poznania kogoś...bo jestesmy frustratami i nieudacznikami?:classic_cool: Lżyliby nas i znieważali a jak trafiłby sie jakiś bystrzejszy to stwierdziłby, że nasza postawa to wewnętrzny mechanizm obronny naszej psychiki ratujący nas przed oczywistym wnioskiem, że jesteśmy do niczego;) Tak gdybam tylko bo sam oczywiście tak nie mysle:) No i całe szczęście, że ta bardziej rozrywkowa część kafe, będzie dziś nieobecna...chwała im za to:P

Gość press delete
zbereźnik...dlaczego twierdzisz że masz nas w dupie?

Gość dfgdfgdsfg
ci co sie przejmuja co ludzie powiedza to zeczywiscie maja problem hehe

Gość press delete
Tak tylko sprawdzam kto odważny tu sie ostał jeszcze:D Jakie plany na dziś?:classic_cool:

Gość press delete
No i wywiało wszystkich:( W sumie co za różnica:P

Gość bububu
każdy kto tu wlazł zrobiłto bo sie źle czuł, że nigdzie nie idzie. Jakieś udawanie, że sylwester według nas jest głupi, jest dziwnym myśleniem, samooszukiwaniem się. Ja jestem zły, że siedzę w domu i nie będę tego ukrywał. Rodzina mnie wyrolowała i do 22 musze siedzieć w domu, bo z psem trzeba iść. A tam gdzie zazwyczaj szedłem, nie ma miejsc i nie bardzo wiem gdzie sie podziacv. I dupa!

Gość press delete
Ja tam sie nie czuje sie źle z tego powodu, że nie ochlam dziś ryja a jutro nie będe pamiętał, że paradowałem w obrzyganych i spuszczonych do kolan spodniach po mieszkaniu kolezanki:P

Gość dfgdfgdsfg
bubu wspolczujemy ci

Gość bububu
to też wymówka, bo wystarczy umieć pić i nie ma siężadnych nieprzyjemności. I jeszcze petardy mi gasną w śniegu. Niech to szlag.

Czy jest coś bardziej chujowego niż Sylwestwer na wolnym powietrzu kiedy jestes sam a inni, nierzadko dresy czy inne pojeby, mają całkiem niezle dupcie i się z nimi calują i chuj wie co robią? pierdloić to!

Gość press delete
Mystery chcesz powiedzieć, że dresy całują sie wzajemnie po swoich dupskach?:D

Gość press delete
:D...najlepsze kawałek: "na początku każdy facet to książe zresztą kobieta też"...:classic_cool:

Gość press delete
No ja powiem Ci Mystery szczerze też miałbym opory żeby pójść na impreze dresów, którzy mają fajne dupy:D

a kogo obchodza lizace sie dresy? jesli jakas laska jest z dresem, to znaczy ze jednak nie jest fajna. puknijcie sie w glowy, przeciez tylko blachary leca na dresow.

Gość press delete
Mnie nie obchodzą żadne dresy:P Ani nawet szlafroki, kubroki i harcerze w czapkach z pomponami też...

Gość bububu
kurde, nie moge. Jednak nie wyrabiam siedząc w domu. Ale jeszcze nic nie wymyśliłem, eh

A co powiecie na taki dialog? Odnosnie dzisiejszego Sylwestra? On: O której do mnie wpadniesz? Ja: A o której mam? On: Obojętnie... Ja: Obojętnie? To może wcale? On: To możesz wcale k**wa nie przychodzić Odwrócił się i poszedł...

Gość bububu
to juz było

Gość bububu
poddaję się. już nie kombinuje

zaspałem.......