Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Triszna0ekdkd

przytyłam bardzopo tabltkach antykoncepcyjnych czuje sie strasznie!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nieebo piekielkoo
dfsdfsdf --> ynteligencji nie wytlumaczysz, maja swoja teorie na temat tycia za sprawa tabletek. Moze trzeba by to gdzies opublikowac? :D

Gość dziewczyna z aptekii
Jestem po farmacji,na zajeciach mialysmy kiedys starszego pana prof,ordynatora ginekologii,ktory powiedzial nam zeby tego nie brac,bo rozwalimy sobie uklad hormonalny i bedziemy tluste.Przyznal ze mial na oddziale mlode dziewczyny,ktore przez branie antykow rozpieprzyly sobie "profil hormonalny" i sporo przytyly.Wiec do tej niebo pieklo jak sie nie znasz to sie najlepiej nie wypowiadac. 🖐️

Gość dziewczyna z aptekii
do tego"znawcy" bmblondyna ile lat ma twoja zona? zapewne wycieto jej jajniki lub macice,hormony tez inaczej wtedy dzialaja na taka kobiete niz na mloda 20 czy 30 latke :o noz sie w kieszeni otwiera jak sie facet o hormonach i kobietach wypowiada slyszysz dzwon ale nie wiesz gdzie on ty znawco :D

Gość Triszna0ekdkd
bmblondyn zapewne byla prywatnie ja nie bylam;p

Gość Triszna0ekdkd
nieebo piekielkoo- slyszalas o takim czyms jak asequrella?!?!?!?!?!?! reklamuja w telewizji?! myslisz ze po jakie trzy to reklamuja tak se? dokładnei mowia obnizaja skutki uboczne -TYCIE! I PRZEDE WSZYSTKIM O TO CHODZI... poczytaj wypowiedzi dziewczyny z apteki i niech w koncu do ciebie dotrze! ni obzeram sie nawet nei mam takiej ochoty a ciagle tyje to chyba cos jest nie halo

Gość nieebo piekielkoo
Przeczysz sama sobie dziewczyno "Triszna0ekdkd tak jem wiele wiecej , wiadomo byly swieta i w ogole ale moje cialo nigdy sie tak nei zachowywalo;/ jedynym moim marzeniem jest teraz tylko zrzucic wrocic do poprzedniej formy. normalnie czuje sie zdesperowana chce schudnąc a nie wiem czy dam rade . zachcialo mi sie tabletek "

Gość uuu ha ha
nieebo piekielkoo podlizuje sie tam wyzej szuka przyjaciół

to podobno się zdarza. moja laska zanim mnie poznała to kiedys brała tabletki. teraz ma delikatny brzuszek ale i tak jest ładna:) po co brać tabletki? najlepsza antykoncepcja to szklanka wody:)

Gość ashgashgdahfsd
Triszna0ekdkd nieebo piekielkoo- slyszalas o takim czyms jak asequrella?!?!?!?!?!?! reklamuja w telewizji?! myslisz ze po jakie trzy to reklamuja tak se? dokładnei mowia obnizaja skutki uboczne -TYCIE! I PRZEDE WSZYSTKIM O TO CHODZI... poczytaj wypowiedzi dziewczyny z apteki i niech w koncu do ciebie dotrze! ni obzeram sie nawet nei mam takiej ochoty a ciagle tyje to chyba cos jest nie halo" JA PIERDOLE:). APTEKARECZKO WIDOCZNIE ZLE UWAZALAS NA WYKLADACH ALBO TEN TWOJ PODSTAWRZALY PROFESOREK BYL JUZ TAK STARY ZE WIEDZY NIE PRZYSWAJAL. PIERDOLISZ GLUPOTY. POCZYTAJ SOBIE NBA POACZATEK ULOTKI TABSOW A POTEM MADRZEJSZE KSIAZKI. TO PO PIERWSZE. PO DRUGIE Triszna0ekdkd - asequrella?!?!?!?!?!?!. pOGIELO CIE DZIECKO??? WIERZ REKLAMOM TO DALEKO ZAJDZIESZ. PO PIERWSZE TO JEST REKLAMA CZEGOS INNEGO NIZ OBNIZANIA SKUTKOW UBOCZNYCH - TYCIA:) A POZA TYM PRZESTAN BYC TAKIM DZIECKIEM I PRZESTAN WIERZYC REKLAMOM. A POZA TYM POCZYTAJ TROCHE MADRYCH KSIAZEK.

Gość Triszna0ekdkd
nieebo piekielkoo-czy wiecej to dla ciebie znaczy taczka kartofli i wanna zupy?, teraz sie ograniczylam ale mam ochote cos zjesc ale n nie jem proste trzeba uzyc mozgu zeby to Zrozumiec pisalam tam jeszcze wiele wiecej... teraz nie jem prawie wcale pisalam caly tydzien zylam na musli przytylam 1 kg!!! czy ty nie umiesz czytac?????

Gość Triszna0ekdkd
ashgashgdahfsd - chodzi mi tylko i wylacznie o 2 slowa w tej reklamie idioto ze obniza skutki uboczne -tycie, czyli chodzi o to ze tyje sie podczas brania tabletek tylko o to a reklamom nie wierze ,lubisz sobie dodawac widze

nie jestem, żadnym "znawcą", tylko mogę powiedzieć o przypadku mojej żony. Miała operację usunięcia mięśniaka z macicy. Ma dotychaczas w dole brzucha sznytę, prawie niewidoczną, bo pewno chirurg miał "lekką" rękę. Po operacji przyjmowała leki hormonalne, na wyrównanie okresu, przez około 1 roku, albo więcej. W tym czasie nie przytyła ani trochę i nie miała żadnych problemów. A ten starszy pan ginekolog to pewno alkoholik były minister zdrowia Piecha, co powiedział , że kobiety muszą rodzić z bólem, bo tak napisane w Piśmie św.

Gość Triszna0ekdkd
nieebo piekielkoo- co ty robilas jak ludzie stali w kolejce po rozum? i musze sie powtarzac 3 razy ze chodzilo mi o to ze mowia tam ze przy stosowaniu z tabletkami antykoncepcyjnymi (które wywołują tycie) obniza bla bla bla głownie chodziło mi tylko o to ze mowia wszedzie ze poprzez tabletki antykoncepcyjne sie tyje w jakim ty swiecie zyjesz..

Gość nieebo piekielkoo
Ale gdzie WSZĘDZIE o tym mówią?? Bo ja WSZĘDZIE gdzie czytam na ten temat, to piszą że mit i bzdura. Lekarzy też mam niedouczonych? Nie spotkałam się z ani jednym artykułem, który potwierdziłby to, że tabletki powodują tycie. Przeciwnie. Więc pokaż co tam mądrego czytasz, daj coś, gdzie piszą że to prawda. Czekam.

Gość Triszna0ekdkd
dobra powiem czwarty raz moze w koncu zrozumie :D nie chodzi o reklame tylko o to co mowili o tabletkach powtarzam sie botu inaczej sie nie da bo tu widze ze co nie ktorzy mysla ze ja wierze w magiczna asequrelle, nie wierze w to gowno ale podaje przyklad z reklamy jak mowia dobitnie ze przy tabletkach sie tyje i tyle no kurna tlumaczyc jak krowie na granicy Boze zlituj sie nad nia

bo to trzeba oglądać w tv programi przeznaczone dla kobiet, jak tlc, czy TVN Style, wtedy się wie co w trawie piszczy, a nie bzdety w tv Trwam. Oglądałem raz, to co tam ta debilka z tytułem profesowra opowiadała, to normalnie włos się na pipce Dody jeży.....

Gość krisganzo983
ty co nie wierzysz to sobie kurwa kup tabletki i przeczytaj ulotkę tępa dzido!

Gość nieebo piekielkoo
No to pytam, gdzie to mówią. Daj mi jakieś wiarygodne źródło, że tak jest. WIARYGODNE ŹRÓDŁO NA TEMAT "TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE POWODUJĄ TYCIE".

Gość Triszna0ekdkd
........... brak słow............................................ zal..... w REKLAMIE CHOCIAŻBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość Triszna0ekdkd
mam ci wyslac poczta ulotke od tabletek? to chyba najlepszy sposob

Gość nieebo piekielkoo
Ja pierdole w ulotce :o Proszę o jakiś artykuł, publikację gdzie wypowiada się osoba kompetentna.

Gość nieebo piekielkoo
Widzę, że nie ma sensu z tobą dyskutowac, bo nie dosc ze jestes nieukiem wierzacym w reklamy, powielasz bzdury i mity, ktore nijak maja sie do rzeczywistosci i nie potrafisz podac WIARYGODNEGO ZRODLA na ten temat, to jeszcze jestes tlusta locha i usprawiedliwiasz tabletkami ze zresz jak prosiak.

Gość ....ggg....
kretynka... tabletki mogą zatrzymywać wodę w organizmie lub też zwiększać apetyt.. Kolejna tyjąca od powietrza... Zgłoś się do rozmów w toku głupia cipo

weź przeczytaj sobie jakie są skudki uboczne przyjmowania wit B. To co jest napisane na ulotkach, to są wszystko dane statystyczne i możesz kobyle o dupsko rozbić......

no i mamy problem, wojująca działaczka pro life chciała , zacząć swoją działlność, a taki świński ryj jak ja, rzuca jej kłody pod nogi......

Gość ....ggg....
bmblondyn - zgadzam się w 100%